QUOTE(Ajste @ 2013 05 29, 09:19)
Ilgaplauke, regis Jus visai nebeturite pakantumo Ados postams ir jos rasymo budui, viska suprantate labai tiesiogiai O ji dar ir sarkazmo mesteli, nes mato, kad visom jos mintim piktinates. Teisybes delei, turiu ja uzstot siek tiek, nes del gyvenimo Airijoj, ka citavote, tai ji tik norejo pasakyti, kad mokykloj anglu kalbos dorai neismoko per 7 metus, o PAgyvenusi Airijoj kelis menesius jau kalbejo gerai. O ne tai, kad isvis tik kelis menesius ten gyveno
Gerai tikslinu
Mokyklje labai gerai simokau garmatika,jukrasiau isegzamino gavao10, supratau kalba,bet pati beveiknejkalbejau budavolabaisunku sakini suregsti,nes praktikos beveik nebuvo,Ir mokymosi priemones,kokia stadaturejom? kasetini magnetofona ir sovietinius vadovelius
toliau aukstojau per metus(tie truko sisilaikyti reikiamus lygius) mus destytoja gananeblogai pralauze,dar geriau ismokau visa gramatika,sneketjaubuvo siek tiek geriau, bet visgi laisvai tikrai nesnekejau.
Po aukstosios is kart ejau dirbti anglu mokytoja vat su tokios zinom kaip buvo :)Siaip gramatika gana gerai asikinau vaikasm ir septintokai labai daug ismoko, deja, turejo nemazu spragu o jie ir buvo vyriausi mano mokiniai, tai man visiskai pakako mano ziniu
Toliau isvaziavau I Airija ir ten parbuvau beveik 10 metu su pertraukom keliom. Taigi, ne kelis men,ne metus, o 10 m ir kitaip niekur niekada nerasiau . Tik, kad per pirmus kelis menesius mano snekamoji kalba taip patobulejo, kaip nepatobulejo per 7m mokykloje , ta norejau pasakyti
nesakau, kad teorijos nereikia, kad sakau, kad yra daug geresniu metodu ir mokymosi budu ,nei naudoja daugum amokytoju, tiek, kad dabar didesne laisve mokytojams ir galima naudoti ir ivairius vadovelius ir daug kitu priemoniu siais laikais
Taigi esmej ka norejau pasakyti siuo pvz(kur nuejot I asmeniskumus) kad kazka ismokti, reikia daugiau praktikos ir maziau teorijos,nei dazniausiai buna. Beja, rusu kalba irgi ,sparciai patobulejo Airijoj, nes ten turejom daug draugu rusu