GAl siais laikais linijom nebevaiksto ir gal ne taip viskas grieztai, bet siaip is esmes teisybe surasyta
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 05 25, 20:26)
o koki dalyka destet?
o ar blogai vaikui tvarkarastis?
o kaip galima i tokia nesamone atsakyt??? Juk grupese dirba skirtingi zmones - tad kaip jie sugalvoja taip ir buna Dukros grupeje vaikai zino kur stiklines - nori gert, nueina ir isipila, mano grupeje - stovi vaikams pasiekiamoje vietoje asotelis su vandeniu ir stiklines - vaikai prieina ir isipila, kieme zaidziam "kavine" - nes grupe pirmame aukste - pabuna kuri laika, paskui per lanka seimininkute paduoda vaikams atsigert asoteli ir ju stiklines -buna atrakcija, tad geria net tie - kurie nenori, nes sauleje bunant reikia gert daugiau
o ar blogai vaikui tvarkarastis?
o kaip galima i tokia nesamone atsakyt??? Juk grupese dirba skirtingi zmones - tad kaip jie sugalvoja taip ir buna Dukros grupeje vaikai zino kur stiklines - nori gert, nueina ir isipila, mano grupeje - stovi vaikams pasiekiamoje vietoje asotelis su vandeniu ir stiklines - vaikai prieina ir isipila, kieme zaidziam "kavine" - nes grupe pirmame aukste - pabuna kuri laika, paskui per lanka seimininkute paduoda vaikams atsigert asoteli ir ju stiklines -buna atrakcija, tad geria net tie - kurie nenori, nes sauleje bunant reikia gert daugiau
Anglu klb.
KAip cia pasakius, nei gerai nei blogai Gerai jei pats vaikas jaucia savo poreikius ir pats sau susikuria tvarkarasti, kitaip sakant deliojasi sau dienotvarke, aisku koreguojam visi viska, nes nei vienas negyvenam negyvenamoj slaoj, bet primestas labai tikslus be galimybe simprovizuoti tvarkarastis manau negerai ir tai galima taikyti jau nuo gimimo.
Nu geras,ateinu as pvz i darzeli apsiziuret ir to palausiu, tai mane apsauktu, kad nesamones klausineju? Paprasciasuiai ziurejau viena laida apie darzeli Uk, tai ten paminejo, kad yra privaloma padeti grupej geriamo vandens ir stikliniu, nieko del to nezinau kaip yra Lt ir po visokiu pasisakymu iskilo toks klausimas, negaliu paklaust ?Siaip labai netgi tai butu i tema