QUOTE(Ugdona @ 2013 09 14, 22:57)
Jugp į kurį darželį leidi vaikiną? Mes šiemet į Žvaigždutę keliaujam. Gal ir jūs?
Oliv, maniškis irgi po trijų dienų suslogavo
Kristiene šauniai vaikučiai auga Mano A irgi sakiniais kalba. Dabar pas jį kartojimo manija: ką sakai jis klausiamu balsu pakartoja. Auklėtoja tą pastebėjo Vienu žodžiu grupėje yra kalbanti papūga Mažu anglų kalbą pabandyti mokyti? Ką apie tai galvoja mūsų forumo pedagogės, psichologės?
Dar po darželio kaip kačiukas glaustosi ir vis sako: aš tavęs pasiilgau, aš tave myliu
Oliv, maniškis irgi po trijų dienų suslogavo
Kristiene šauniai vaikučiai auga Mano A irgi sakiniais kalba. Dabar pas jį kartojimo manija: ką sakai jis klausiamu balsu pakartoja. Auklėtoja tą pastebėjo Vienu žodžiu grupėje yra kalbanti papūga Mažu anglų kalbą pabandyti mokyti? Ką apie tai galvoja mūsų forumo pedagogės, psichologės?
Dar po darželio kaip kačiukas glaustosi ir vis sako: aš tavęs pasiilgau, aš tave myliu
Labas. Žvaigždutėj nebegavom vietos, einam į "Taiką". Paėjom savaitę, suslogavo - savaitė namuose. Bet aš nekaltinu darželio, tiesiog dabar tokie orai - aplinkui daug sirguliuojančių.
Mano D nekalba visai tik gerai įvaldęs gestų kalbą. Šitaip ryte pieno prašo į lovą: patapšnoja ranką lovos ranktūrį kur dedam atneštą pieno buteliuką, parodo pirštu į virtuvę, tada bučkis ir atia - žodžiu eik pieno