Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio zuikučių tema

QUOTE(Ugdona @ 2013 09 14, 22:57)
Jugp į kurį darželį leidi vaikiną? Mes šiemet į Žvaigždutę keliaujam. Gal ir jūs?

Oliv, maniškis irgi po trijų dienų suslogavo  doh.gif 

Kristiene šauniai vaikučiai auga  thumbup.gif  Mano A irgi sakiniais kalba. Dabar pas jį kartojimo manija: ką sakai jis klausiamu balsu pakartoja. Auklėtoja tą pastebėjo biggrin.gif Vienu žodžiu grupėje yra kalbanti papūga  tongue.gif Mažu anglų kalbą pabandyti mokyti? Ką apie tai galvoja mūsų forumo pedagogės, psichologės?

Dar po darželio kaip kačiukas glaustosi ir vis sako: aš tavęs pasiilgau, aš tave myliu  wub.gif

Labas. Žvaigždutėj nebegavom vietos, einam į "Taiką". Paėjom savaitę, suslogavo - savaitė namuose. Bet aš nekaltinu darželio, tiesiog dabar tokie orai - aplinkui daug sirguliuojančių.
Mano D nekalba visai verysad.gif tik gerai įvaldęs gestų kalbą. Šitaip ryte pieno prašo į lovą: patapšnoja ranką lovos ranktūrį kur dedam atneštą pieno buteliuką, parodo pirštu į virtuvę, tada bučkis ir atia - žodžiu eik pieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 09 14, 22:57)
Kristiene šauniai vaikučiai auga  thumbup.gif  Mano A irgi sakiniais kalba. Dabar pas jį kartojimo manija: ką sakai jis klausiamu balsu pakartoja. Auklėtoja tą pastebėjo biggrin.gif Vienu žodžiu grupėje yra kalbanti papūga  tongue.gif Mažu anglų kalbą pabandyti mokyti? Ką apie tai galvoja mūsų forumo pedagogės, psichologės?

Dar po darželio kaip kačiukas glaustosi ir vis sako: aš tavęs pasiilgau, aš tave myliu  wub.gif

Labas mielosios 4u.gif
Mano damos irgi kalba labai jau aiskiai, pilnais sakiniais. T isvis eilerascius, dainas varo, Itai tingi burna tokiems dalykams ausinti biggrin.gif ne bet manau anglu dar anksti tokiems, bet cia kiekvieno teise rinktis mirksiukas.gif
O jus jau gal name gyvenat? ne per sudetinga i zvaigzdute vezioti? Kuo gi anas darzas netiko? unsure.gif
Mano damos irgi po mano darzelio glaustosi ir ta pati sako, nepaleidzia mano kaklo wub.gif Bet as ir pati ju be galo pasiilgstu, pirmos dienos buvo pacios sunkiausios, nes pirma karta tiek valandu nemaciau savo damu, teko ir man asara nubraukti blush2.gif
Atsakyti
Kristiene, pabandyk trečią biggrin.gif kad jau taip gerai sekasi. smile.gif

QUOTE(jugp @ 2013 09 15, 12:51)

lotuliukas.gif smagi ta jūsų gestų kalba Na, iki trečio gimtadienio pradėsit kalbėti 4u.gif tuo labiau darželį lankot. O pas logopedą nebuvot?

QUOTE(feju feja @ 2013 09 15, 14:31)
Labas mielosios  4u.gif
Mano damos irgi kalba labai jau aiskiai, pilnais sakiniais. T isvis eilerascius, dainas varo, Itai tingi burna tokiems dalykams ausinti  biggrin.gif ne bet manau anglu dar anksti tokiems, bet cia kiekvieno teise rinktis  mirksiukas.gif
O jus jau gal name gyvenat? ne per sudetinga i zvaigzdute vezioti? Kuo gi anas darzas netiko?  unsure.gif
Mano damos irgi po mano darzelio glaustosi ir ta pati sako, nepaleidzia mano kaklo  wub.gif Bet as ir pati ju be galo pasiilgstu, pirmos dienos buvo pacios sunkiausios, nes pirma karta tiek valandu nemaciau savo damu, teko ir man asara nubraukti  blush2.gif

Dar ne name doh.gif amžiaus statybos pas mus... sad.gif
Na dėl anglų kalbos pajuokavau, pati ja nelabai laisvai kalbu, tai kur čia jau mokyti. Tik sakau, kiek skaičiau, tai dabar pats imliausias amžius ir turbūt rimtai užsiėmus ar esant dvikalbei šeimai - turbūt problemų nekiltų pramokti kitą kalbą 4u.gif
Sudėtinga ta mūsų kelionė, ypač su viena mašina. Mano sulūžo sad.gif Na, anas darželis nelipo man, ir auklėtojos nepatiko. Nesipykom, priekaištų kokių didelių neturėjau, bet... ne mano ta aplinka. Nors, kai susžinojau, kad Rasa tapo lopšio auklėtoja - norėjau nagus nusigraužti... Būčiau žinojusi, būčiau pasilikusi. Bet yra, kaip yra.
Kaip tau? kokio amžiaus grupę turi? Kolektyvas jau buvo pasiilgęs? ax.gif

Gal Asta leliuką jau turi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugdona: 15 rugsėjo 2013 - 21:19
QUOTE(Ugdona @ 2013 09 15, 22:17)
Kristiene, pabandyk trečią  biggrin.gif  kad jau taip gerai sekasi. smile.gif

kuku gal tau g.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 09 15, 22:17)
Kaip tau? kokio amžiaus grupę turi? Kolektyvas jau buvo pasiilgęs?  ax.gif

Man tai sunku, darbe pavargstu vistik, grizusi irgi varau, tai zinai, bet galvoju kad gal viskas i gera, gal sukusiu nors ax.gif Vaiaki pas mane dabar 5-6 metu, kolektyvas tai nezinau, gal ir buvo pasiilges, prieme su dziaugsmu :-)
QUOTE(kristiene @ 2013 09 16, 14:30)
kuku gal tau  g.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feju feja: 16 rugsėjo 2013 - 13:53
QUOTE(kristiene @ 2013 09 16, 14:30)
kuku gal tau  g.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Aha, turbūt ku ku, nes tris auginu g.gif

QUOTE(feju feja @ 2013 09 16, 14:52)
Man tai sunku, darbe pavargstu vistik, grizusi irgi varau, tai zinai, bet galvoju kad gal viskas i gera, gal sukusiu nors  ax.gif Vaiaki pas mane dabar 5-6 metu, kolektyvas tai nezinau, gal ir buvo pasiilges, prieme su dziaugsmu :-)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O ka  thumbup.gif

Kur jau tau bekūsti blush2.gif ir taip nieko iš tavęs nėra...
Smagu, kai su džiaugsmu priima smile.gif Tu dabar pagrindinė?
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 09 16, 16:13)
Kur jau tau bekūsti  blush2.gif  ir taip nieko iš tavęs nėra...
Smagu, kai su džiaugsmu priima smile.gif Tu dabar pagrindinė?

Oj kaip yra cool.gif
Aha, pagrindinė rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

Augame ir mes, bet sakiniais tai dar nekalbame, o jei ir sakiniais kalba, tai tikrai dar nesuprantamai ax.gif
Pilvinukę auginame thumbup.gif užgarantavo mergaitę, ir pati aiškiai mačiau wub.gif
Sunkyn ir sunkyn dienelės į pabaigą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsyte @ 2013 10 16, 00:39)
Labas,

Augame ir mes, bet sakiniais tai dar nekalbame, o jei ir sakiniais kalba, tai tikrai dar nesuprantamai  ax.gif
Pilvinukę auginame  thumbup.gif  užgarantavo mergaitę, ir pati aiškiai mačiau  wub.gif
Sunkyn ir sunkyn dienelės į pabaigą  mirksiukas.gif

Tai smagu, tikriausiai norejot poreles ar berniuko labiau? Nu nieko, pavaiksciosi, as va jau pasiilgau visai tos busenos blush2.gif
Del kalbejimo tai pas mus nera problemu, kalba pilnais sakiniais, viska aiskiai ir suprantamai, o dar ir pavadovauti sugeba ir jau prasidejo charakteriu rodymas, pvz ne tuos triusikus apmoviau, ne ta suknele ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feju feja @ 2013 10 17, 22:42)
*Tai smagu, tikriausiai norejot poreles ar berniuko labiau? Nu nieko, pavaiksciosi, as va jau pasiilgau visai tos busenos  blush2.gif
**Del kalbejimo tai pas mus nera problemu, kalba pilnais sakiniais, viska aiskiai ir suprantamai, o dar ir pavadovauti sugeba ir jau prasidejo charakteriu rodymas, pvz ne tuos triusikus apmoviau, ne ta suknele ir pan.  doh.gif

*as tai berniuko tikejausi ax.gif su mintim, kad kadanors "ant pencijos" mergyte meistrausim, o dabar jau nebezinau kaip bus biggrin.gif gerai, kad toli ta pencija biggrin.gif
**mano D irgi sakiniais varo ax.gif o charakteris - tai ojojoj doh.gif snd is ryto kol pataikiau ka aprengt - ta maike netinka, duok kita, ir ta netinka - tada pats nuejo pasimt biggrin.gif su batais tas pats doh.gif toks vaizdas, kad mes mamos nieko nesuprantam apie mada biggrin.gif

labas, kaip begyvuojat? mano mazoji serga - tai liudna, neturiu nuotaikos, bet is esmes viskas ciki ax.gif L bando sliauzioti jau - kur dingo tas mano mazas kudikelis g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(feju feja @ 2013 10 17, 22:42)
Tai smagu, tikriausiai norejot poreles ar berniuko labiau? Nu nieko, pavaiksciosi, as va jau pasiilgau visai tos busenos  blush2.gif
Del kalbejimo tai pas mus nera problemu, kalba pilnais sakiniais, viska aiskiai ir suprantamai, o dar ir pavadovauti sugeba ir jau prasidejo charakteriu rodymas, pvz ne tuos triusikus apmoviau, ne ta suknele ir pan.  doh.gif

Nežinau ko labiau norėjau ar berniuko ar mergaitės, svarbu sveiki būtų mirksiukas.gif
Mes irgi turim charakterį ir kartais rūbų ar batų napataikau kokių tuo metu nori, būna susitariam, būna - kad ir pagal jį prisitaikau smile.gif Energijos vyrutis pilnas, visur jo pilna thumbup.gif wub.gif

Kristiene L su penktu mėnesiuku, kaip greitai lekia laikas 4u.gif
Atsakyti
kuku - kaip gyvenam g.gif biggrin.gif
Atsakyti