Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio zuikučių tema

user posted image

user posted image

Rieda saulytė takučiu
su torčiuku ant pečių,
Štai metukų jau ir du,
Su saulyte eis kartu,
Tad užpūskit žvakutes,
Jos išpildys svajones...

Atsakyti
Labas, pagaliau nauja tema thumbup.gif

Mes namie ax.gif bet mano madam su charakteriu bus doh.gif viena nepabuna... ir jau megsta balsa rodyt doh.gif pirmas dvi paras pratylejo, o dabar prasideda.... nu zesim kaip cia bus ax.gif

bandysim eit maudytis, idomu kaip vandenukas patiks ax.gif

po kol kas D graziai elgiasi su sese, paglostso, pabuciuoja, nueina paziuri.... idomu kaip rytoj bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visu pirma labai sveikinu susilaukus dukters. 4u.gif
SMagu kad jau paleido namo,
as tai prisimenu taip norejau namo,o kai grizom prasidejo jo koncertai vakariniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2013 05 24, 20:55)
Labas, pagaliau nauja tema  thumbup.gif

Mes namie  ax.gif bet mano madam su charakteriu bus  doh.gif viena nepabuna... ir jau megsta balsa rodyt  doh.gif pirmas dvi paras pratylejo, o dabar prasideda.... nu zesim kaip cia bus  ax.gif

bandysim eit maudytis, idomu kaip vandenukas patiks  ax.gif

po kol kas D graziai elgiasi su sese, paglostso, pabuciuoja, nueina paziuri.... idomu kaip rytoj bus  biggrin.gif

Sveikinimai sugrįžus namo
O mano panelytė neskuba...
Atsakyti

QUOTE(Svelnute86 @ 2013 05 21, 21:38)
Sveikos,

Kaip smagu skaityti ir matyti džiugias naujienas wink.gif Sveikinimai Asta25, lengvo tau vaikščiojimo smile.gif

Mes irgi su antru dar palūkėsim...  4u.gif mamka dirbti pradėjo...tai reik biski stažo sukaupti  ax.gif kleckas darželyje visą dieną išbūna... jau daugiau šneka, kartais taip susako, kad net pasimetu... rytais dabar girdžiu - mama, vaziuosi i daba. Anonas eis i dazeli. biggrin.gif žodžiu smagu, jau smile.gif

ACIU uz sveikinimus 4u.gif
smagu, kad isidarbinai, ilgai netempkit, kad noras sesei ar broliui nedingtu mirksiukas.gif

QUOTE(oliv @ 2013 05 22, 16:16)
Šilčiausi sveikinimai  wub.gif  Būkit sveikos ir išsimiegoję  thumbup.gif

Mano Evitai sesė iki šiol dzin, o jau pusantro mėnesio. Nebent tik trukdo, pvz. mamai ant kelių užsiropšt. Tada jau tenka pasaugot, kad neužgautų... O iki kokios ten meilės tai dar toooli  doh.gif Laukia tik, kad sesė greičiau žaist su ja eitų, neša žaisliukus parodyt  lotuliukas.gif

oj, net nezinojau, kad paimdei, sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jugp @ 2013 05 22, 19:20)
Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
O aš vis dar laukiu pasimatymo...

tai gal jau ivyko pasimatymas.... laukiam ziniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiene @ 2013 05 24, 20:55)
Labas, pagaliau nauja tema  thumbup.gif

Mes namie  ax.gif bet mano madam su charakteriu bus  doh.gif viena nepabuna... ir jau megsta balsa rodyt  doh.gif pirmas dvi paras pratylejo, o dabar prasideda.... nu zesim kaip cia bus  ax.gif

bandysim eit maudytis, idomu kaip vandenukas patiks  ax.gif

po kol kas D graziai elgiasi su sese, paglostso, pabuciuoja, nueina paziuri.... idomu kaip rytoj bus  biggrin.gif

smagu, kad jau namie, kad viskas gerai, kad D sese myli, kad sese brolio dar neskriaudzia biggrin.gif
ar turi pieniuko, neskauda dar speneliu?
ai pagalvoju koks tas skausmas, tai net saldu darosi...

QUOTE(jugp @ 2013 05 25, 10:52)
Sveikinimai sugrįžus namo
O mano panelytė neskuba...

tavo panelyte zino, kad pas mama geriausia.
Be to ir data gali buti blogai nustatyta. As pagal gydytojus savaite pernesiojau, o as pagal mano skaiciavimus, manau pagimdziau sulyg 9 menesiu.
Atsakyti
Labutis, registruojames biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Gražūs naujieji namučiai 4u.gif

Registruojamės

Sveikinimai dvimečiams ir ne tik, ir antrojo rato dalyves smile.gif wub.gif

Sveikinimai pirmosioms antrojo rato dalyvėms, susilaukus mergyčių, gal bus mergyčių metai?
Atsakyti
QUOTE(upsyte @ 2013 05 25, 22:14)
Labas,

Gražūs naujieji namučiai  4u.gif

Registruojamės

Sveikinimai dvimečiams ir ne tik, ir antrojo rato dalyves smile.gif  wub.gif

Sveikinimai pirmosioms antrojo rato dalyvėms, susilaukus mergyčių, gal bus  mergyčių metai?

na laukiam papildanciu antra rata... ar niekas daugiau nenori pasisakyti?
Atsakyti
Labas
QUOTE(Asta25 @ 2013 05 26, 15:11)
na laukiam papildanciu antra rata... ar niekas daugiau nenori pasisakyti?

Tai, kad reikia truputį pasivyti, norint pasisakyti wub.gif
Kad tik viskas gerai klostytųsi ir būtų kuo pasigirti ax.gif
Atsakyti
BABU naujoje temoje tongue.gif negalvokit nenuprotėjau ir rašyti dar moku tongue.gif Mano A taip sako "Labas"

Ar gražu šitaip kankinti? doh.gif parašot be jokio konkretumo - numirti galima iš smalsumo... Upsyte čia tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 05 27, 13:24)
BABU naujoje temoje  tongue.gif  negalvokit nenuprotėjau ir rašyti dar moku  tongue.gif  Mano A taip sako "Labas"

Ar gražu šitaip kankinti?  doh.gif  parašot be jokio konkretumo - numirti galima iš smalsumo... Upsyte čia tu?  biggrin.gif

nenumirsi nenumirsi lotuliukas.gif
Kaip gyvenat siaip, kas naujo?
Pas mus viskas taip pat, neturiu ka ir papasakoti blush2.gif Idomiau jusu pasakojimus ir naujienas karstas skaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2013 05 27, 13:24)
Ar gražu šitaip kankinti?  doh.gif  parašot be jokio konkretumo - numirti galima iš smalsumo... Upsyte čia tu?  biggrin.gif

Smalsumas sakai nugali thumbup.gif

Aš aš wub.gif
Atsakyti