Labas, pagaliau nauja tema
Mes namie bet mano madam su charakteriu bus viena nepabuna... ir jau megsta balsa rodyt pirmas dvi paras pratylejo, o dabar prasideda.... nu zesim kaip cia bus
bandysim eit maudytis, idomu kaip vandenukas patiks
po kol kas D graziai elgiasi su sese, paglostso, pabuciuoja, nueina paziuri.... idomu kaip rytoj bus
Mes namie bet mano madam su charakteriu bus viena nepabuna... ir jau megsta balsa rodyt pirmas dvi paras pratylejo, o dabar prasideda.... nu zesim kaip cia bus
po kol kas D graziai elgiasi su sese, paglostso, pabuciuoja, nueina paziuri.... idomu kaip rytoj bus
QUOTE(kristiene @ 2013 05 24, 20:55)
Sveikinimai sugrįžus namo
O mano panelytė neskuba...
QUOTE(Svelnute86 @ 2013 05 21, 21:38)
Sveikos,
Kaip smagu skaityti ir matyti džiugias naujienas Sveikinimai Asta25, lengvo tau vaikščiojimo
Mes irgi su antru dar palūkėsim... mamka dirbti pradėjo...tai reik biski stažo sukaupti kleckas darželyje visą dieną išbūna... jau daugiau šneka, kartais taip susako, kad net pasimetu... rytais dabar girdžiu - mama, vaziuosi i daba. Anonas eis i dazeli. žodžiu smagu, jau
Kaip smagu skaityti ir matyti džiugias naujienas Sveikinimai Asta25, lengvo tau vaikščiojimo
Mes irgi su antru dar palūkėsim... mamka dirbti pradėjo...tai reik biski stažo sukaupti kleckas darželyje visą dieną išbūna... jau daugiau šneka, kartais taip susako, kad net pasimetu... rytais dabar girdžiu - mama, vaziuosi i daba. Anonas eis i dazeli. žodžiu smagu, jau
ACIU uz sveikinimus
smagu, kad isidarbinai, ilgai netempkit, kad noras sesei ar broliui nedingtu
QUOTE(oliv @ 2013 05 22, 16:16)
Šilčiausi sveikinimai Būkit sveikos ir išsimiegoję
Mano Evitai sesė iki šiol dzin, o jau pusantro mėnesio. Nebent tik trukdo, pvz. mamai ant kelių užsiropšt. Tada jau tenka pasaugot, kad neužgautų... O iki kokios ten meilės tai dar toooli Laukia tik, kad sesė greičiau žaist su ja eitų, neša žaisliukus parodyt
Mano Evitai sesė iki šiol dzin, o jau pusantro mėnesio. Nebent tik trukdo, pvz. mamai ant kelių užsiropšt. Tada jau tenka pasaugot, kad neužgautų... O iki kokios ten meilės tai dar toooli Laukia tik, kad sesė greičiau žaist su ja eitų, neša žaisliukus parodyt
oj, net nezinojau, kad paimdei, sveikinam
QUOTE(jugp @ 2013 05 22, 19:20)
tai gal jau ivyko pasimatymas.... laukiam ziniu
Papildyta:
QUOTE(kristiene @ 2013 05 24, 20:55)
smagu, kad jau namie, kad viskas gerai, kad D sese myli, kad sese brolio dar neskriaudzia
ar turi pieniuko, neskauda dar speneliu?
ai pagalvoju koks tas skausmas, tai net saldu darosi...
QUOTE(jugp @ 2013 05 25, 10:52)
tavo panelyte zino, kad pas mama geriausia.
Be to ir data gali buti blogai nustatyta. As pagal gydytojus savaite pernesiojau, o as pagal mano skaiciavimus, manau pagimdziau sulyg 9 menesiu.
Labutis, registruojames
Labas,
Gražūs naujieji namučiai
Registruojamės
Sveikinimai dvimečiams ir ne tik, ir antrojo rato dalyves
Sveikinimai pirmosioms antrojo rato dalyvėms, susilaukus mergyčių, gal bus mergyčių metai?
Gražūs naujieji namučiai
Registruojamės
Sveikinimai pirmosioms antrojo rato dalyvėms, susilaukus mergyčių, gal bus mergyčių metai?
QUOTE(upsyte @ 2013 05 25, 22:14)
Labas,
Gražūs naujieji namučiai
Registruojamės
Gražūs naujieji namučiai
Registruojamės
na laukiam papildanciu antra rata... ar niekas daugiau nenori pasisakyti?
Labas
Tai, kad reikia truputį pasivyti, norint pasisakyti
Kad tik viskas gerai klostytųsi ir būtų kuo pasigirti
QUOTE(Asta25 @ 2013 05 26, 15:11)
na laukiam papildanciu antra rata... ar niekas daugiau nenori pasisakyti?
Tai, kad reikia truputį pasivyti, norint pasisakyti
Kad tik viskas gerai klostytųsi ir būtų kuo pasigirti
BABU naujoje temoje negalvokit nenuprotėjau ir rašyti dar moku Mano A taip sako "Labas"
Ar gražu šitaip kankinti? parašot be jokio konkretumo - numirti galima iš smalsumo... Upsyte čia tu?
Ar gražu šitaip kankinti? parašot be jokio konkretumo - numirti galima iš smalsumo... Upsyte čia tu?
QUOTE(Ugdona @ 2013 05 27, 13:24)
BABU naujoje temoje negalvokit nenuprotėjau ir rašyti dar moku Mano A taip sako "Labas"
nenumirsi nenumirsi
Kaip gyvenat siaip, kas naujo?
Pas mus viskas taip pat, neturiu ka ir papasakoti Idomiau jusu pasakojimus ir naujienas karstas skaityti
QUOTE(Ugdona @ 2013 05 27, 13:24)
Smalsumas sakai nugali
Aš aš