Tai kad progznoės pamažu gerėja, orai šyla, lietaus vis mažiau
Į liepos pradžią tikrai viskas bus super, manyčiau. Taip kad - relax
QUOTE(burbulytė @ 2013 06 07, 11:17)
Planuojam vykti į Bulgariją liepos pabaigoje su dviem vaikais - 4 ir 6 m. ( AI)
Renkamės iš trijų viešbučių,sunku apsispręsti:
Preslav
Pliska
Perunika.
Kuris patogesnis,ramesnis? Kurį patartumėt,jei buvot juose?
Renkamės iš trijų viešbučių,sunku apsispręsti:
Preslav
Pliska
Perunika.
Kuris patogesnis,ramesnis? Kurį patartumėt,jei buvot juose?
Pasižiūrėkit aprašymuose ir foto - kokie ten baseinai, kokio dydžio, ar pajėgūs sutalpinti visus 150-250 kambarių (kambarių - ne poilsiautojų)? Jei baseinas nedidukas, o kambarių - daug, tikimybė, kad nergausit gulto prie baseino, jei nesikelsit penktą ryto - padidėja.
Pažiūrėkit atstumą iki jūros, per google maps paanalizuokit aplinką. Pvz., iš Preslav viešbučio norint nueiti iki jūros, reikės pereiti va tokią gatvę (klausimas ar ten yra perėjos):
Pliska - šalia Preslav, tik skiria dar viena papilldoma gatvė.
Gal yra žinančių, kokio lygio Bulgarijoje sveikatos priežiūra?
Kadangi atsirado tai dabar labai neramu... Plius ar EU sveikatos kortelė padės suteikti kokią pagalbą dėl jei kas neduokdie? Turiu dar kelionių draudimą su VISA kortele, bet reik į sąlygas įsiskaityti.
Kadangi atsirado tai dabar labai neramu... Plius ar EU sveikatos kortelė padės suteikti kokią pagalbą dėl jei kas neduokdie? Turiu dar kelionių draudimą su VISA kortele, bet reik į sąlygas įsiskaityti.
Gal kam teko gyventi BOOMERANG viešbutyje? ( SUNNY BEACH'e) ? O gal teko girdėti kokių atsiliepimų?
QUOTE(Ice @ 2013 06 07, 18:15)
Gal yra žinančių, kokio lygio Bulgarijoje sveikatos priežiūra?
Man irgi aktualu, nes aš taip pat , o pajudam po savaitės, su mašina, trijų savaičių kelionei po Bulgarijos kalnus ir ne tik.
Mes važiuojam į BOOMERANG viešbutį, nuo liepos 29 :-) atsiliepimai neblogi kiek užsienio forumai rašė :-) o kaip bus pamatysim :-)
QUOTE(flight @ 2013 06 07, 21:32)
Man irgi aktualu, nes aš taip pat , o pajudam po savaitės, su mašina, trijų savaičių kelionei po Bulgarijos kalnus ir ne tik.
Pasiskaičiau tą savo kelionių draudimą "PZU Lietuva" (kur SEB'e davė kartu su VISA) - tai nedraudžia ir nekompensuoja jokių išlaidų, susijusių su nėštumu Kažkoks absurdas
Parašiau laišką vienai savo draugei - draudimo brokerei, laukiu atsakymo
nu logiskai mastant ligoniu kasu Europos sveikatos kortele apmoka visas butinos sveikatos pagalbos islaidas. vadinas jei valstybine ligonine ten nutars, kad pagalbos reikejo, viskas bus ok.
kitas dalykas, kad isvaziuojant reiktu su savo gydytojom aiskintis, ka kokiu atveju daryt. nu ir plius rezimas, ypac vaziuojant masina.
o siaip, as nu gal durna, bet is savo patirties, kai nescia pirmu skridau i Graikija 8 sav., o su antru 22 sav. i Kreta, tai nu bliamba, pirma trimestra sedeciau namie. nieko blogo nenutiko ir pan., bet nu kai pagalvoju
kitas dalykas, kad isvaziuojant reiktu su savo gydytojom aiskintis, ka kokiu atveju daryt. nu ir plius rezimas, ypac vaziuojant masina.
o siaip, as nu gal durna, bet is savo patirties, kai nescia pirmu skridau i Graikija 8 sav., o su antru 22 sav. i Kreta, tai nu bliamba, pirma trimestra sedeciau namie. nieko blogo nenutiko ir pan., bet nu kai pagalvoju
QUOTE(Ice @ 2013 06 07, 22:55)
Parašiau laišką vienai savo draugei - draudimo brokerei, laukiu atsakymo
O aš ieškau internete ir kol kas nerandu e-draudimo, tinkamo nėčiosioms, varianto Ekstremalus sportas yra, o nėštumo - ne....
Galvoju taip: brangiausiai kainuotų priešlaikinis gimdymas, bet čia gresia moterims su didesniu nėštumu, kai vaikiukas jau gali išgyenti ir jam reikalinga ypatinga priežiūra, reanimacija etc. (mes kai važiuosim, man bus penktas mėnuo ir esu linkusi į pernešiojimus, o ne priešlaikinius, tfu tfu).
O jei kelionės metu pasidarytų neramu dėl ko nors - už gyd.konsultaciją, echoskopą jau ir pati kaip nors susimokėčiau, čia gi Bulgarija, ne Šveicarija.
QUOTE(eglute1990 @ 2013 06 07, 23:40)
Mes važiuojam į BOOMERANG viešbutį, nuo liepos 29 :-) atsiliepimai neblogi kiek užsienio forumai rašė :-) o kaip bus pamatysim :-)
Mes ir žadam nuo Liepos 29 ten važiuoti Užsienio forumus pasiskaitėm, tačiau dar norisi ir lietuvių atsiliepimų. Tikiuosi, kad viskas bus gerai