Mes kylam penktadieni (per Ryga), tai geriems orams jau nusiteikem
Mes 5dieni grizhom.
Tai visas dienas buvo geras oras , bet 5dieni valandele lietus lijo. Bet kai baigesi jau po 30min buvo nuostabus oras
Tai visas dienas buvo geras oras , bet 5dieni valandele lietus lijo. Bet kai baigesi jau po 30min buvo nuostabus oras
Tikekimes ir mums bus geras oras!:)gero laiko keliaujantiems!
Sveikutes.
Mes atostogavome 09.8-15 , tai buvo musu 4 k ka galiu pasakyti nepatiko man BG rugseji pastoviai buvo saltas vejas, naktys saltos, o 14 d. is vis atejo tikras ruduo
Mes atostogavome 09.8-15 , tai buvo musu 4 k ka galiu pasakyti nepatiko man BG rugseji pastoviai buvo saltas vejas, naktys saltos, o 14 d. is vis atejo tikras ruduo
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 09 25, 14:56)
Sveikutes.
Sveiki,mes parvykom rugsėjo 22 dieną Mums patiko, buvo šilta,deginomės pilnu tempu. vakarai taip,sutinku vėsoki,reikia švarkelio, bet dieną tikrai šilta. Žinoma jeigu važiuoti rugpjūčio gale-idealu. Tokiu laiku,kaip kad mes buvom nebėra karščių..maloni šiluma. Nors buvo ir 27 laipsniai karščio, kai kepino ir prakaitas bėgo deginantis Oras tobulas tiems kas neperneša didelio karščio. Nelijo dieną nei kart.. Porą naktų pakrapino lietutis
Šiaip jaučiasi kad sezono galas,visi kraustosi,tuštėja gatvelės nuo prekiautojų
teztour jau paleido išankstinius pirkimus į Bulgariją
QUOTE(jolituxs @ 2013 10 23, 15:55)
teztour jau paleido išankstinius pirkimus į Bulgariją
Jo, bet kainos kazkokios kosmines. gal dar cia nesudeliota kaip reikiant
Saziningai viska perskaiciau ir iskylo keleta klausimeliu. Kada geriausia dairytis keliones i Bulgarija, jeigu planuojam kitu metu liepos men? Kiek supratau pigiau iseina skrist per kelioniu agentura. ir paaiskinkit kaip per teztour apgyvendinimo tipa issirinkt, jeigu vaziuoja 2 suauge, trys vaikai, 13,9 ir 1 metuku
QUOTE(Žiedė @ 2013 10 26, 19:44)
Saziningai viska perskaiciau ir iskylo keleta klausimeliu. Kada geriausia dairytis keliones i Bulgarija, jeigu planuojam kitu metu liepos men? Kiek supratau pigiau iseina skrist per kelioniu agentura. ir paaiskinkit kaip per teztour apgyvendinimo tipa issirinkt, jeigu vaziuoja 2 suauge, trys vaikai, 13,9 ir 1 metuku
Mes pora metu pirkom keliones is novaturo, manau, kad ir Tez tas pats. Kai ivedate keliaujanciu skaiciu, suaugusius ir vaikus su ju amziais, tai sistema automatiskai parenka kambarius, kuriuose jus galite apsigyventi. Mes dabar irgi ziurinejame Tez kainas liepos menesiui i Bulgarija, keliausim su 2 vaikais, 9 ir 2m. Man kazkaip atrodo, kad Tez labai uzkelusi Bulgarijos kelioniu kainas.. o gal cia tik man taip atrodo.. koki viesbutuka nusiziurejote?
QUOTE(kas cia @ 2013 10 26, 20:03)
Mes pora metu pirkom keliones is novaturo, manau, kad ir Tez tas pats. Kai ivedate keliaujanciu skaiciu, suaugusius ir vaikus su ju amziais, tai sistema automatiskai parenka kambarius, kuriuose jus galite apsigyventi. Mes dabar irgi ziurinejame Tez kainas liepos menesiui i Bulgarija, keliausim su 2 vaikais, 9 ir 2m. Man kazkaip atrodo, kad Tez labai uzkelusi Bulgarijos kelioniu kainas.. o gal cia tik man taip atrodo.. koki viesbutuka nusiziurejote?
as vis dar paieskose . o tai dabar geriau dairytis geresniu kainu ar palaukt
ir i kuri kurorta labiau orentuotis?, mano seimyna surmulio nemegsta
QUOTE(Žiedė @ 2013 10 26, 20:43)
as vis dar paieskose . o tai dabar geriau dairytis geresniu kainu ar palaukt
I koki bulgarijos kurorta, tai neturiu supratimo, as ziurineju Obzora, is kolegu girdejau, kad jiems ten patiko, labiau tinka su mazais vaikais, o kaip yra is tikruju, nezinau. Siaip per isankstinius ispardavimus kainos buna zemesnes nei paskui, bet, ziuriu, Tez tai dabar labai mazas nuolaidas pasiule, tai irgi tik ziurineju, bet niekur neskubu..
Mmmm...jau svajoju...Bulgarija, Obzoras...Šiemet ten buvome, norime vėl sugrįžti. Kelionę pirkau kovo pirmom dienom, tai buvo pralošta maždaug 500 lt nei kad būtume pirkę vasarį Kokios kainos lapkritį - nė neįsivazduoju. Ar tikrai geriau kuo anksčiau ieškoti gerų kainų? Bet kaip baisu pirkti atostogas vos ne prieš metus