Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Garmina @ 2013 08 02, 07:05)
Čia kaip kam,  ax.gif mano dukra paskytų "toj Elenitej nudvėst iš nuobodulio galima", o va Saulėto kranto diskotekos, barai, žmonių minia -  thumbup.gif
Beje, rugsėjį ir Saulėtam krante ramybė

Tai kam trenktis i Bulgarija Palangoj tas . biggrin.gif kiekvienas renkasi kas kam aktualiau. Man irgi labiau patinka judrios atostogos bet ne barai ar zmoniu sniurai o keliavimas naujos vietos.
Atsakyti
Bulgarijoje lietūs tokie kaip Lietuvoje, gali ištisą dieną pliaupti, gali būti audros su žaibais ir perkūnais. Bet gėris tas, kad rugpjūtį lietaus tikimybė ten gerokai mažesnė nei Lt, o oras ir vanduo - gerokai šiltesni.

O dėl kurortų, juk kiekvienas pasirenkame kas priiimtiniausia, vienas ten pat miršta iš nuobodulio, kitas kaifuoja nuo ramybės, ir priešingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2013 08 01, 21:15)

Koks viešbutis?
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2013 08 02, 18:13)
Koks viešbutis?

Zornitsa Sands.
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2013 08 01, 22:25)
Nuo 20eur matėme..

Ačiū.
Dar man kyla klausimas, ar ten saugu važinėti? g.gif Nebūna vagysčių iš automobilių? Truputį neramu važinėtis su lagaminais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2013 08 03, 08:22)
Ačiū.
Dar man kyla klausimas, ar ten saugu važinėti?  g.gif  Nebūna vagysčių iš automobilių? Truputį neramu važinėtis su lagaminais.  unsure.gif

Ar saugu važinėti, tai nzn.. Tik gidė sakė, jei važiuosite į Varna, tai būt atsargiems, nes pilna kisenvagiu.. Tai tiek žinių, gal kas daugiau žino.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2013 08 03, 09:22)
Dar man kyla klausimas, ar ten saugu važinėti?  g.gif  Nebūna vagysčių iš automobilių? Truputį neramu važinėtis su lagaminais.  unsure.gif

Išmaišėm visą BG su savo auto skersai išilgai, daugybę kartų mašina "nakvojo" įvairiausiose vietose, ir saugomose, ir ne - viskas buvo ok. Nors atsargumo dėlei salone nepalikdavom matomoje vietoje technikos (vaikų planšetų, fotiko, mobiliųjų etc), rankinių, net akinių dėklo (kad nesumaišytų su pvz, pinigine). Daiktai - bagažinėj, dokumentai ir pinigai - su savimi.
Manyčiau, saugu tiek pat kiek Lt. Jei esi atidus ir nepalikinėji daiktų kur nereikia - tai ir saugu.
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2013 08 03, 09:10)
Ar saugu važinėti, tai nzn.. Tik gidė sakė, jei važiuosite į Varna, tai būt atsargiems, nes pilna kisenvagiu.. Tai tiek žinių, gal kas daugiau žino..  4u.gif

kaip ir Vilniuje 4u.gif pažiūrėjus visokias statistikas, gyvename tikrai ne pačioje saugiausioje ES šalyje...
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 08 03, 09:49)

Manyčiau, saugu tiek pat kiek Lt. Jei esi atidus ir nepalikinėji daiktų kur nereikia - tai ir saugu.

drinks_cheers.gif nereikia pernelyg atsipalaiduoti, kas dažnai nutinka per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2013 08 02, 22:59)
Zornitsa Sands.

Neblogas arodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saire*: 05 rugpjūčio 2013 - 09:19
QUOTE(Saire* @ 2013 08 05, 09:11)
Neblogas arodo mirksiukas.gif

Mums patiko. O vat iš gretimai esančio Victoria Palace, didžiulio prabangaus viešbučio tai vieni skundai, ypač dėl švaros.
Šio pranašumas, kad jis palyginti nedidelis, todėl nėra problemų dėl gultų, labai švarus, palyginti ramus, jaukus, puiki animacija. O VP sakė buvo tik vienas koncertas ir už tą patį reikėjo susimokėti. Be to mergaitė pasigavo infekciją žarnyno. Saulėtam krante irgi vaikai susirgo. Gidas sakė, kad ir suaugę. Nesistebiu kai tokia masė žmonių.
Į Zornitsa tai net antrą kart važiuočiau. Man atrodo jau saku, bet ten daugumą svečių sudaro patys bulgarai. Bet girdėjau ir anglakalbių ir prancūzų, lietuvių buvo kelios poros, bet kažkokie išdidūs nerdįsau kalbint ar patiko.
Atsakyti
Kažkuri SM narė dirba kelionių agentūroj ar turi nuosavą nepamenu... gal žinot, kas?
Atsakyti
Gal kas buvote IBEROSTAR SUNNY BEACH?
Atsakyti