Sveiki, mes i bulgarija skrendam kita penktadieni. Norejau paklausti ar yra ten normaliu prekybos centru? Vaziuosiu su mazu vaiku tai man reiketu ten nusipirkti sauskelniu, kosyciu ir pan. Ar geriau is Lt viska veztis?
Šiandien grįžome iš Bulgarijos, Auksinių kopu.. Tai per 8d buvimo vakar tik palijo, o paskui saulutė ir prie jūros gulėti galima.. Orai pasitaikė lb geri.. Nemokama gulejimo zona paplūdimyje yra kur Admiralo viešbutis.. Siaip yra rašoma kur mokama kur ne.. Tarp gultu tiestis nereikėjo.. Tad nuomotis gultu nereikia jei nenori, o taip pergyvenau, kad teks palikt pinigėlių už nuoma. poilsis patiko, tik viešbučiui neduociau 4zvaigzduciu, servisas nelabai patiko.. Grizciau į Bulgariją, bet gal tik į kita kurortą..
sveiki, atejau ir as pasidalinti savo ispudziais:)
Birzelio pabaigoje buvome Gloden Sands, Primasol sunrise viesbutyje.
Vykome per agentura G2h. Kazkaip is pradziu buvo neramu, man ji nelabai zinoma, bet viskas buvo liux:)
Viesbutis patiko:
pliusai: saunus animatoriai, kiekviena diena programa vis kita. Su vaikais uzsiima, gaila musu 2 metu buvo per mazas i vaiku kluba.
maistas skanus, alus vynas puikus, tik va sultys is milteliu speju padarytos.
Baseinu 5 ar kiek ju ten buvo pakako visiems.
Minusai: nelabai ka radau paduoti 2 metu vaikui pusryciams, jei budavo kokia manu kose tai ji tokio saldumo kad atsisakydavo valgyti. o desreles kiausiniai pradejo atsibost kaskart vis tas pats.
Langai buvo i gatve, kiek triuksminga, bet uzdarius duris balkono tikrai miegoti galima.
I keliones pabaiga atvyko labai daug nauju zmoniu, tada ir prasidejo eiles prie maisto, gultu trukumas prie baseino, vaikai galvas isuze.
kita karta si viesbuti rinkciausi nebent tokiu pat laiku kaip vykome, nes atvykus veliau iskilusios problemos pradetu erzinti.
Pirma kelione i bulgarija su vaiku vertinciau 8 balais.
Birzelio pabaigoje buvome Gloden Sands, Primasol sunrise viesbutyje.
Vykome per agentura G2h. Kazkaip is pradziu buvo neramu, man ji nelabai zinoma, bet viskas buvo liux:)
Viesbutis patiko:
pliusai: saunus animatoriai, kiekviena diena programa vis kita. Su vaikais uzsiima, gaila musu 2 metu buvo per mazas i vaiku kluba.
maistas skanus, alus vynas puikus, tik va sultys is milteliu speju padarytos.
Baseinu 5 ar kiek ju ten buvo pakako visiems.
Minusai: nelabai ka radau paduoti 2 metu vaikui pusryciams, jei budavo kokia manu kose tai ji tokio saldumo kad atsisakydavo valgyti. o desreles kiausiniai pradejo atsibost kaskart vis tas pats.
Langai buvo i gatve, kiek triuksminga, bet uzdarius duris balkono tikrai miegoti galima.
I keliones pabaiga atvyko labai daug nauju zmoniu, tada ir prasidejo eiles prie maisto, gultu trukumas prie baseino, vaikai galvas isuze.
kita karta si viesbuti rinkciausi nebent tokiu pat laiku kaip vykome, nes atvykus veliau iskilusios problemos pradetu erzinti.
Pirma kelione i bulgarija su vaiku vertinciau 8 balais.
Na mes ir grizom pirmadienį is BUlgarijos. buvom sauletam krante, tai lietus viena diena vakAre 10min nulijo ir viskas. Oras neperkarstas. Siaip man nelabai patiko servisas ir maistas.
QUOTE(Spagetti @ 2013 08 01, 14:58)
Sveiki, mes i bulgarija skrendam kita penktadieni. Norejau paklausti ar yra ten normaliu prekybos centru? Vaziuosiu su mazu vaiku tai man reiketu ten nusipirkti sauskelniu, kosyciu ir pan. Ar geriau is Lt viska veztis?
Ten yra daug "supermarketu", ir ten visko yra. Tik tos pasduotuves nedideles musu mastais
Mes grizom treciadieni is Sauleto kranto. Buvom Chaika viesbutyje AI. Patiko viskas, isskyrus restorana. Kadangi labai daug zmoniu buvo, nespedavo aptarnaujantis personalas tvarkyti nesvariu stalu. Didelis pliusas kad buvo arti juros. Mes buvom tryse: su 3.5 dukryte. Jai patiko maudytis labai baseine.
Siemet nepasiseke siek tiek su jura: buvo daug zaliu vandens augalu. Praeitais metais nematem ju.
QUOTE(Sunrayja @ 2013 08 01, 18:08)
Mes grizom treciadieni is Sauleto kranto. Buvom Chaika viesbutyje AI. Patiko viskas, isskyrus restorana. Kadangi labai daug zmoniu buvo, nespedavo aptarnaujantis personalas tvarkyti nesvariu stalu. Didelis pliusas kad buvo arti juros. Mes buvom tryse: su 3.5 dukryte.
Kaip pliažas? Smėlis? Toli? O maistas švediškas stalas? 3 k. dienoj ar daugiau? QUOTE(kas cia @ 2013 07 31, 12:08)
Sveiki, o Bulgarijoje vasara lyja ar, kaip ir Kretoje, lietaus vasara nebuna?
Buvo ir graustinis su zaibais. As jokiu budu nesirinkciau Sauleto kranto ar kopu kita syki, nes ten toks zmoniu knibzdelynas, kad siaubas. Eleniteje tokia ramybe, dar viesbutis turi privatu pliaza. Tik tiesa jura zydi, bet personalas kas ryta isvalydavo ploteli ilipti i jura.
Man zornitsoj patiko animacija, man taip juokinga viskas, maistas, kambariai ir svara. 10 balu svarai. Nepatiko kava restorane. O siaip puiku. Ryt griztame.
Foto realiu laiku
Gal kas žinot, kiek Auksinėse kopose automobilio nuoma parai kainuoja?
QUOTE(Sirrena @ 2013 08 01, 21:13)
Gal kas žinot, kiek Auksinėse kopose automobilio nuoma parai kainuoja?
Nuo 20eur matėme..
QUOTE(herbas @ 2013 08 01, 19:02)
Kaip pliažas? Smėlis? Toli? O maistas švediškas stalas? 3 k. dienoj ar daugiau?
Pliazas visai salia, toks pat kaip ir visam Sauletame krante. Yra mokama zona yra ir nemokama, toliau nuo juros - kur nera gultu. Smelis svarus be zvyro. Maistas - viskas iskaiciuota, t. y. svediskas stalas, bet yra galimybe ir pusryciai+ vakariene. Mes valgem trys kartus. Gerimai pastoviai
Tikrai Sauletas krantas - judrus kurortas. Bet man tas ir patinka . Kas nemegsra surmulio - nerekomenduociau.
Mes su vaiku vaiksciodavom po vakarini miesta, patikdavo vistantis veiksmas. Jaunimeliui, tai ten is viso rojus: vaziuoja ten pasitusinti naktimis
QUOTE(Alexia @ 2013 08 01, 19:53)
As jokiu budu nesirinkciau Sauleto kranto ar kopu kita syki, nes ten toks zmoniu knibzdelynas, kad siaubas. Eleniteje tokia ramybe,
Čia kaip kam, mano dukra paskytų "toj Elenitej nudvėst iš nuobodulio galima", o va Saulėto kranto diskotekos, barai, žmonių minia -
Beje, rugsėjį ir Saulėtam krante ramybė