Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 07 26, 12:39)
Sveikos keliautojos  mirksiukas.gif
Nors iki musu keliones dar 1,5 men, man jau iskylo klausimas del vezimelio-sketuko  g.gif Ar leidzia pasilikti ar reikia is karto priduoti su bagazu  unsure.gif Pagalvojau butu neblogai pasilikti iki skrydzio rolleyes.gif

leidzia pasilikt, tik lipduka ta uzlipdo, kaip ant lagamino. Vilniuj geris, iki pat lektuvo duru ta rankove privaziuot galejom. o Varnoje palikom prie trapo, paeme personalas.
Atsakyti
Sėdim mes sau dabar Auksinėse kopose. Oras puikus, vanduo šiltas thumbup.gif , važiuokit pas mus vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2013 07 29, 19:46)
Sėdim mes sau dabar Auksinėse kopose. Oras puikus, vanduo šiltas thumbup.gif , važiuokit pas mus vacation1.gif

uhuuuu!!! Ryt atvarom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Esu Elenites kurorte Zornitsa Sands viesbutyje. Su viesbuciu viskas yra gerai, viesbutis nera didelis, nors ir nemazas, labai grazus viduje, maistas skanus, jura silta viskas tvarkoje. Tik Tezturas nespejo atvezt iki vakarienes, iki viesbucio autobusas neprivaziuoja reikejo eiti iki vartu, o vartai pasirodo uzdaryti, gide kazkodel to nezinojo, reikejo eit dideliausia rata... Na smulkmenos bet pirma vakara nelabai kokia nuotaika buvo, o ir alkani likom nes nelabai zinojom kur ir eit pavalgyt cia aplink vien viesbuciai. Po to radom kur yra restoranu. Ryt vaziuosim i Nesebar, o kitur tai nelabai nes tingi sita musu kelione ir dienu mazai.
P.s. Bulgarai labai draugiski bendraujantys. Viesbutyje vyrauja bulgarai, ukrainieciai, siek tiek rusu ir toliau miksas. Lietuviskai girdejom tik karta kalbant.

Atsakyti
QUOTE(Junioras @ 2013 07 24, 21:36)

Norėjau pasiteirauti, koks kainų lygis Bulgarijoje? Kiek, pvz., kainuoja vanduo parduotuvėse, už kiek galima pavalgyti ir pan.?
Ačiū atsiliepusioms  4u.gif

Pries savaite gryzau is Sauleto Kranto. Viesbutyje irgi turejom AI, bet vaiksciodama miestelyje maciau tokias kainas: alus 1-1,50 levas uz dideli bokala, kepsniai kavinese apie 6 levus. Vandens 0,5l markete apie 0.8 levo. Ranku kremai su roziu vandeniu - 2 levai. Maudymukai apie 30 levu, vyriskos maudymosi glaudes 15-17 levu.

Beje, Novaturo gide primygtinai siule kortelemis atsiskaitineti tik didziuosiuose prekybos centruose. Pasak jos Bulgarija garseja gebejimu nuskaityti korteles duomenis, tokiu budu veliau patustinant saskaitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2013 07 29, 22:11)
Pasak jos Bulgarija garseja gebejimu nuskaityti korteles duomenis, tokiu budu veliau patustinant saskaitas  g.gif

Vienai mano kolegei taip atsitiko išsiimant pinigus iš bankomato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 07 30, 18:42)
Vienai mano kolegei taip atsitiko išsiimant pinigus iš bankomato  unsure.gif

Mano duomenis buvo pavogę Vokietijoje ir iššvarino kreditinę. Bankas grąžino.
Atsakyti
Sveiki, o Bulgarijoje vasara lyja ar, kaip ir Kretoje, lietaus vasara nebuna? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ruosiames keliauti i Bulgarija Sauleta kranta. Gyvensime Planetos viesbutyje. Gal kasnors esate jame buvusios ir galetumete pasidalinti ispudziais? 4u.gif Ir ar tame viesbutyje yra nemokamas interneto risys? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astytux: 31 liepos 2013 - 14:41
QUOTE(kas cia @ 2013 07 31, 12:08)
Sveiki, o Bulgarijoje vasara lyja ar, kaip ir Kretoje, lietaus vasara nebuna? 4u.gif

Auksinėse kopose ką tik nulijo, tokia vasariška liūtis, dabar jau saulė lenda

QUOTE(astytux @ 2013 07 31, 14:40)
Sveikos mamytes, ruosiames keliauti i Bulgarija Sauleta kranta. Gyvensime Planetos viesbutyje. Gal kasnors esate jame buvusios  ir galetumete pasidalinti ispudziais?  4u.gif  Ir ar tame viesbutyje yra nemokamas interneto risys?    smile.gif

Tiesig reikia perskaityti viešbučio tinklalpyje kokias paslaugs jie teikia. Pvz. pas mus yra Wi-Fi, bet nėra plaukų džiovintuvo smile.gif
Atsakyti
o tos liutys buna daznos, ar nelabai? Bijau pagalvot, kad ten nuskridus nebutu tokie orai kaip Palangoj... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 07 31, 18:19)
o tos liutys buna daznos, ar nelabai? Bijau  pagalvot, kad ten nuskridus nebutu tokie orai kaip Palangoj... doh.gif

atostogaujam nuo sekmadienio, tai šiandien pirmą kartą. Bet net geriau, oras gaivesnis... Aš karščio nelabai pakeliu...
Atsakyti