Sveikos,
Ką tik grįžome i Albenos. Kaip ir viskas ok, bet mes visa šeima persirgom kažkokių žarnyno virusu. Temperatūra apie 38, vemi, viduriuoju arba viskas kartu ir po to apetitas dingsta ir pan. Tiesa, gerai, jog trunka kažkur parą. Paskui tik šiaip pykinimas lieka, nesinori valgyti. Mes buvome šešiese, iš mūsų tik vienas nesusirgo. Rašau dėl to, kad virusas ten ne tik mūsų viešbutyje buvo , bet ir aplinkui. Žinau, kad panaši situacija ten buvo ir praeitais metais, nes mes ilsėjomės irgi Albenoje. Tuomet sirgo tik mano sūnus, mes su vyru ne. Ką noriu pasakyti - pasiimkite su savimi daugiau Rygedrono, Smectos. Duok Dieve, kad neprireiktų, bet geriau turėti.
Tiesa, man paskui mūsų gidė sakė, jog reikėjo jai paskambinti. Atseit, jie žino tą problemą, nuveža į ligoninę, ten sulašina lašalinę ir iš kartp pagerėja, bet mums to niekas atvykstant nepasakė
O šiaip, manau, galėtų, jei žino, jog serga masiškai žmonės. Ir čia nuo viešbučio nepriklauso. Pakeliui į oro uostą moteriai iš Flamingo Grand bloga buvo. Stojom, nes vėmė ji
Mūsų viešbutis buvo Sandy Beach. Beje, kam įdomu, geras. Renovuotas visiškia, nauja viskas viduje. Viskas ok, tik animacijos jokios. Tiksliau, ji kaip ir yra vokiečių kalba, bet tokia lieva, kad nei vieno žmogaus per tuos pasirodymus nebūna.
Tai tiek
O šiaip - Bulgarijoj buvau 5 kartą ir man ta šalis vis vien patinka
Tik geriau jau būtų be tų sirgimų ....