Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(flight @ 2013 07 10, 17:35)
Fotoreportažas ...

Paziurejau Jusu nuotraukas thumbup.gif Kazkokia nostalgija uzpuole blush2.gif ypac pamacius Ustieto papludimi wub.gif realiai ten dar graziau blush2.gif Gal is tikruju reikia pabandyti mazesne kompanija keliauti masinomis ax.gif Bet pas mus tik pradek planuoti keliauti rolleyes.gif is karto daug norinciu atsiranda ir napatogu atsisakyti doh.gif
Atsakyti
Flight 4u.gif 4u.gif 4u.gif noriu DAR!!!! atsiimu zodzius, sakytus anksciau del Bulgarijos 4u.gif blush2.gif
gerai, kai yra kas praplecia akirati, apsviecia nieko nemaciusius bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Šiuo metu dar bus darbelio sugrąžinti dingusias nuotraukas (gaila, bet dėl mano neapsižiūrėjimo keliant foto į radikal.ru, dingo bene gražiausi vaizdeliai), bet po truputį , po truputį...Ir vėl bus tvarka smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal žinote kiek alkoholinių gėrimų galima vežti iš Bulgarijos į LT? Visgi lauktuvėms reiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ką tik grįžome i Albenos. Kaip ir viskas ok, bet mes visa šeima persirgom kažkokių žarnyno virusu. Temperatūra apie 38, vemi, viduriuoju arba viskas kartu ir po to apetitas dingsta ir pan. Tiesa, gerai, jog trunka kažkur parą. Paskui tik šiaip pykinimas lieka, nesinori valgyti. Mes buvome šešiese, iš mūsų tik vienas nesusirgo. Rašau dėl to, kad virusas ten ne tik mūsų viešbutyje buvo , bet ir aplinkui. Žinau, kad panaši situacija ten buvo ir praeitais metais, nes mes ilsėjomės irgi Albenoje. Tuomet sirgo tik mano sūnus, mes su vyru ne. Ką noriu pasakyti - pasiimkite su savimi daugiau Rygedrono, Smectos. Duok Dieve, kad neprireiktų, bet geriau turėti.
Tiesa, man paskui mūsų gidė sakė, jog reikėjo jai paskambinti. Atseit, jie žino tą problemą, nuveža į ligoninę, ten sulašina lašalinę ir iš kartp pagerėja, bet mums to niekas atvykstant nepasakė sad.gif O šiaip, manau, galėtų, jei žino, jog serga masiškai žmonės. Ir čia nuo viešbučio nepriklauso. Pakeliui į oro uostą moteriai iš Flamingo Grand bloga buvo. Stojom, nes vėmė ji sad.gif
Mūsų viešbutis buvo Sandy Beach. Beje, kam įdomu, geras. Renovuotas visiškia, nauja viskas viduje. Viskas ok, tik animacijos jokios. Tiksliau, ji kaip ir yra vokiečių kalba, bet tokia lieva, kad nei vieno žmogaus per tuos pasirodymus nebūna.
Tai tiek smile.gif O šiaip - Bulgarijoj buvau 5 kartą ir man ta šalis vis vien patinka smile.gif Tik geriau jau būtų be tų sirgimų ....
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2013 07 11, 20:32)
Sveikos,

Ką tik grįžome i Albenos. Kaip ir viskas ok, bet mes visa šeima persirgom kažkokių žarnyno virusu.

Na va, dabar jau mane išgąsdinot g.gif Kurioje vietoje ta Albena yra.
Nors tokių apsinuodijimų pasitaiko juk visuose kurortuose ar ne, net Lietuvoj.
Atsakyti
susirgt galima bet kur. mano vaikai tik grizus prasirgo rotu paeiliui. pasigavom tikrai Bulgarijoj, nes mazis jau kita diena krito. nors ir skiepyta snuo roto. Ligoninej gydytojos galavs sukiojo, bet nu visko buna. pagal visa logika ir musu patirti, po vaiku turejom kristi mes su vyru, bet tfu tfu tfu atsilaikem kazkaip.

del Smectos, tai man jau nebe pirma syki Santoruose gydytojai sako, kad jos jokiu budu negalima gert prie tokiu neaiskiu viduriavimu. nes jinai zarnyno sieneles uzklijuoja, ir virusai vietoj to, kad salintusi kuo greiciau, uzsivakumuoja ir dar labiau dauginasi neisiedami is organizmo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2013 07 12, 09:33)
Na va, dabar jau mane išgąsdinot  g.gif Kurioje vietoje ta Albena yra.

Albena - šiaurinis kurortas, dar šiauriau už Auksinių kopų.
BG kiekvieną sezoną praeina tam tikros, į rotavirusą panašios žarnyno infekcijos. Skaičiau, kad dėl to gali būti kalta jų kanalizacijos sistema - kai kuriuose vietose vamzdžiai įleidžiami iš viešbučių tiesiog į jūrą, taigi, nurijus tokio vandens, atuomatiškai, pasekmės nekokios. Iš kitos pusės, skaičiau atsiliepimsu žmonių, kurie teigė beveik nesimaudę ir vis tiek susirgę. g.gif

Mes sėdėjom BG nuo birželio 19 iki liepos 3, įvairiausiose vietose - tai šeimynai jokių požymių nebuvo. Man buvo kartą nežymiai, trumpam sustreikavęs virškinimas, spėjau, kad galėjo būti nuo šaldytuve nelaikyto arbūzo.

Mano vaikai jūroje bei baseinuose ištisai nardė (buvau prisakiusi, kad nenurytų nė lašelio, bet ar tai pavyko praktiškai - didi paslaptis bigsmile.gif ), bet mes buvome ne tokiuose populiariuose kurortuose, ir dar tokiose vietose, kur jūros vanduo išies švarus.

Prevencija, mano nuomone, būtų tokia: labai atidžiai nuplauti visus vaisius ir daržoves prieš valgant; dažnai plauti rankas; nepriragauti jūros ar baseino vandenuko; rinktis nuošalesnį kurortą, kuriame poilsiaus mažiau žmonių, ir toliau nuo didesnio miestuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 liepos 2013 - 09:14
[quote=neuzmirstuole,2013 07 11, 22:32]
Sveikos,

Ką tik grįžome i Albenos.

Sveiki, mes sekmadienį skrendam į Albena "Elitsa" viešbutį, gal matėte jį? Kaip jis atrodo, tikiuosi padorus, tvarkingas. Išgasdinote mane su tą infekciją, nupirkau angliuko, bet dabar galvoju, gal mažai bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 07 12, 09:58)
susirgt galima bet kur. mano vaikai tik grizus prasirgo rotu paeiliui. pasigavom tikrai Bulgarijoj, nes mazis jau kita diena krito. nors ir skiepyta snuo roto. Ligoninej gydytojos galavs sukiojo, bet nu  visko buna. pagal visa logika ir musu patirti, po vaiku turejom kristi mes su vyru, bet tfu tfu tfu atsilaikem kazkaip.

del Smectos, tai man jau nebe pirma syki Santoruose gydytojai sako, kad jos jokiu budu negalima gert prie tokiu neaiskiu viduriavimu. nes jinai zarnyno sieneles uzklijuoja, ir virusai vietoj to, kad salintusi kuo greiciau, uzsivakumuoja ir dar labiau dauginasi neisiedami is organizmo.

Labai teisingas pastebejimas del Smectos, man irgi Santariskese gydytojai patare vengt, geriau pasiimkit probiotiku Erce Flora duo, mums juos daktare rekomendavo jie ir viduriavima stabdo nes turi kazkokio mieliagrybio ar kokio kito priedo, nepamenu
vaistai
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2013 07 12, 08:33)
Na va, dabar jau mane išgąsdinot  g.gif Kurioje vietoje ta Albena yra.

Sesuo irgi vakar grizo is Albenos, viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nieko nenorėjau išgąsdinti, tiesiog perspėti, kad turėtumėte su savimi reikiamų vaistų, jeigu ką.
Dėl Smectos nežinojau. Na ką daryti, pasirodo užklijavau virusus. Dabar jau nieko nepadarysi, žiūrėsiu kas ir kaip.

Elitsa mačiau. Viešbutis atokiau nuo centro, prie jų rezervato, tai gal nuo uodų k0kių priemonių turėkit g.gif Šiaip, atrodo jis kaip ir dauguma kitų viešbučių. Iš išorės jie labai panašūs. Pamatysit ką turiu omenyje. Pastatyti laiptukais tokiais smile.gif O viduje aš nesu buvus, tačiau jei jis nebuvo neseniai renovuotas jokios prabangos nesitikėkit. Va dabar pažiūrėjau, kad ji buvo statyta/renovuota 1997 metais.
Čia yra realios turistų nuotraukos

http://www.holidaych...#paginateAnchor

Atsakyti