Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(VilmaDel @ 2013 07 07, 19:04)
Paeiti jau nera kur,tik vaziuoti-su auto,nuvaziuojate i Varnos "Akropoli" ir apsiperkate tokiomis kainomis kaip ir LT  biggrin.gif , šeip visas "tavoras" Gariunu lygio-nera ka pirkti. ( cia tik mano/musu nuomone)

Ps. Geletu moderai ištaisyti įdetas foto,
jau labai nepatogu skaityti.

o tas "Akropolis" yra kazkur labai lengvai prieinamoje vietoje? na ta prasme, ar nereikia ten klaidzioti jo beieskant?
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 07 08, 13:12)
Laba diena  4u.gif
Gal kad neseniai keliavo arba skaiciavo kiek apytiksliai dabar kanuoja kelione savo autmobiliu i BG  ax.gif Kadangi pati nevairuoju, tai net nezinau kek dabar degalai kainuoja  lotuliukas.gif tiesiog zinau kad daug  doh.gif  blush2.gif

Mes praeitais metai vaziavom su dyzeliu, vidutines kuro sanaudos 6.5 litro, tai degalai ir keliu mokestis, bei tiltas per Dunoju apie 1200 lt.
Atsakyti
Dar tarpinės nakvynės į abi puses ir maistas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 08, 17:12)
Dar tarpinės nakvynės į abi puses ir maistas smile.gif

Jus teisi, bet kiek pamatai per tas tarpines nakvynes ... Pvz mane ir zavi keliavimas savarankiskai, nes pamatai tikra salies veida. Nakvyne Rumunijoj labai nebrangi 4 asmenim apie 27-30 ir daugiau euru, priklauso nuo Jusu asmeniniu poreikiu, lenkijoje irgi panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2013 07 08, 17:22)
Pvz mane ir zavi keliavimas savarankiskai, nes pamatai tikra salies veida.

drinks_cheers.gif Aš įsimylėjau keliavimą automobiliu smile.gif O šeimai - ir gerokai pigiau, negu suskraidyt lėktuvu.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 07 08, 13:12)
Laba diena  4u.gif
Gal kad neseniai keliavo arba skaiciavo kiek apytiksliai dabar kanuoja kelione savo autmobiliu i BG  ax.gif Kadangi pati nevairuoju, tai net nezinau kek dabar degalai kainuoja  lotuliukas.gif tiesiog zinau kad daug  doh.gif  blush2.gif

Europos kuro kainos (atnaujinamos kas dvi savaites):
http://autotraveler....ml#.UdrQCG13fiA

2013 06 menesio antra puse:
i prieki per Serbija i Bulgarija (Primorsko kurortas) - 2700 km
atgal par Rumunija - 2200 km
Kuras ~1140 Lt (5,5 l/km dyzelio), nakvynes~654 Lt ( 5 tarpines), keliu mokesciai~130 Lt, kita (maistas, lauktuves, pramogos ir t.t.) ~1435 Lt.
Keliavo 3 suauge. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas visiems uz atsakymus aciuks.gif
O mes su dukra labai sunkiai pernesame kelione automobiliu doh.gif paskutini karta taip keliavome 2006 m (3 seimos) ir 2007 m(4 seimos) unsure.gif ir atvirai sakant iki siol nenoriu schmoll.gif bet vat musu kolektyvas pradejo vel kalbeti apie tokia kelione kitais metais g.gif
Atsakyti
Na kokios gali buti poilsines atostogas TAS KURIS "Vairuoja" smile.gif Musu seima vos vos is Kauno-Sventoji nuvaziuojame,vaikas zyze kas 15min "kada" jau busime,o cia 2 tukst. kiliometru lotuliukas.gif vaziuoti,na viskas tvrakoje jei "šoperis" vairavimo "ligonis"-bet pas mus tokiu nera ( cia tik mano nuomone,niekados navaziuosiu poilsiauti su Auto i užsieni)..

To> *Emilina* su taksu 20min nuveza is auksiniu smiltciu....
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 07 09, 09:23)
Aciukas visiems uz atsakymus  aciuks.gif
O mes su dukra labai sunkiai pernesame kelione automobiliu  doh.gif paskutini karta taip keliavome 2006 m (3 seimos) ir 2007 m(4 seimos) unsure.gif  ir atvirai sakant iki siol nenoriu  schmoll.gif  bet vat musu kolektyvas pradejo vel kalbeti apie tokia kelione kitais metais  g.gif

gal geriau bandyti tik šeimai, be kolektyvo g.gif arba tik dvi šeimos. nes taikytis su suaugusiais lengviau, o kai tiek šeimų, jos su daug vaikų, tai dar prie kiekvieno vaiko taikytis... wacko.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaDel @ 2013 07 09, 11:30)
Na kokios gali buti poilsines atostogas TAS KURIS "Vairuoja"  smile.gif  Musu seima vos vos is Kauno-Sventoji nuvaziuojame,vaikas zyze kas 15min "kada" jau busime,o cia 2 tukst. kiliometru  lotuliukas.gif  vaziuoti,na viskas tvrakoje jei "šoperis" vairavimo "ligonis"-bet pas mus tokiu nera  ( cia tik mano nuomone,niekados navaziuosiu poilsiauti su Auto i užsieni)..

To> *Emilina* su taksu 20min nuveza is auksiniu smiltciu....

man patinka nepriklausomai keliaut, kaip sakoma" kur noriu - vazhiuoju"! mes savaitgaliais sedam i mashina ir vazhiuojam belekur bigsmile.gif per vasara esam netolymom kelionem po 10 000km surinke ir daugiau.
musu 2metinuke nuo gimimo keliauja mashina/autobusu, ir keliu valandu kelione ishtveriama lengvai (stojam kas valanda), poto uzhmiega ir dar kokia valandele ramu - tylu. po to jau vel reikia duot pramankshtint kojas. o autobusu ir 4 valandas be problemu nuvazhiuoja net ne miegant smile.gif

neisivaizduoju kaip imanoma nemylet keliaut unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 07 09, 11:33)
gal geriau bandyti tik šeimai, be kolektyvo  g.gif arba tik dvi šeimos. nes taikytis su suaugusiais lengviau, o kai tiek šeimų, jos su daug vaikų, tai dar prie kiekvieno vaiko taikytis... wacko.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100 procentu, teko keliauti 4 ekipazais, tai tikrai sunku susiderinti, o vieniems kur kas lengviau ir paprasciau.
Atsakyti
masina keliaut reik megt. o kai vaikai zyzia, mazelis isvis ir iki kaimo 100 km nenuvaziuoja be isteriju, o dar vyrui vairuot nepatinka ilgesniu atstumu, tai net minciu neturiu. kiekvienam savo, gal kada nors ir masina vaziuosim kur nors. dabar jau ir iki musu pajurio nusibraukt misija neimanoma. o ir netraukia. isimylejau Bulgarijos pajuri. visiskai ir absoliuciai. noriu vel.
Atsakyti