Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(_Deilita_ @ 2013 07 06, 21:10)
Ot velnias,o mus nudziugino,kad ten nebrangu viskas  biggrin.gif

Nebrangu, bet Auskinės kopos ar Saulėtas krantas yra vietos, kur kainos nuo kitų Bulg. kurotų skiriasi kone du kartus wink.gif Panašiai kaip mūsų Palangoje sezono metu pirkti Basanavičiaus g. kioske kokį niekutį ar tą patį niekutį Panevėžio prekybcentryje - kainos skrisis. Tik tiek.

Daugiausiai "turgeliuose" mačiau suvenyrų, kurie visur panašūs - rožių kosmetika (nuo šampūnų, kremų iki kvepalų), prieskonių indeliai (supilti taip, kaip Egipte pilamas smėliukas - spalvotais sluoksniais, labai gražiai atrodo), jų vietinis įvairiausių rūšių medus, rožių ir kiti džemai, uogienės, vynai, kriauklės. Dar - rankdarbiai, t.y. staltiesės, nerti, megzti dalykėliai ir pan. Dar - keramika, t.y. jų tipiniu raštu dekoruoti moliniai indeliai, puodeliai, uzbonėliai.
Iš drabužių nieko įdomesnio neteko matyti, nusirpikau Sozopolio gatvės turgelyje sau suknutę, bet ji paprasta, vasarinė, panašią manau, ir mūsų Akropolyje galėčiau rasti ..Tiesiog ėjau pro šalį ir užmačiau, patiko modelis, pirkau už apie 70 lt mūsų pinigais.

Mačiau papuošalų gatvėse, bet jie visur vienodi - lygiai tokie pat buvo ir Maljorkoje smile.gif Pora atvejų buvo, kai akis užkliuvo už išties įdomių papuošalų, jau pretenduojančių į subtilesnį skonį ar meną ar unikalumą, bet jų ir kainos tikrai ne pigios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 liepos 2013 - 21:39
QUOTE(_Deilita_ @ 2013 07 06, 18:57)
Sveikos,mielosios keliauninkes! mirksiukas.gif
Katik bagiau skaityti visa temuke, kad neuzduociau daug besikartojanciu klausymu  4u.gif
labai megstu visokius turgelius,parduotuveles,kur galima nusipirkti nebrangiai ivairiu dalykeliu:) Tikiuosi kazka rasime:) Ar apsipirkdavote?smile.gif

O man kažkaip pasirodė, kad nėra brangu Saulėtam krante. Tiesa kituose kurortuose Bulgarijoje nebuvau, išskyrus Nesebarą, kuris šalia. O va Stambule pasirodė brangoka (kaip tik buvom pasiėme dar ekskursiją į ten).
Aš prisipirkau rankšluoščių virtuvinių po 4 levus, didelių maždaug 17 - 20 levų ir aišku rožinės kosmetikos.
Aš kaip tik vakar grįžau.

Nuotraukos buvo per didelės, todėl pašalintos.
Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 09 liepos 2013 - 08:32
Jau rašiau, kad pravažiavom pro Saulėtą krantą (man jis pasirodė nykokas ta prasme, kad ten - vien viešbučiai ir daugiau nieko, bet gal ne viską matėm g.gif ), visai šalia jo yra Šv. Vlas kurortas. Tai va jis pasirodė daug jaukesnis, pora atsitiktinių foto mums einant į parduotuvėlę:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 06, 22:58)
Jau rašiau, kad pravažiavom pro Saulėtą krantą (man jis pasirodė nykokas ta prasme, kad ten - vien viešbučiai ir daugiau nieko, bet gal ne viską matėm g.gif ),

Na tikrai, Saulėtam krante pagrinde viešbučiai ir prekeivių kioskai.
O senajame Nesebare pagrinde restoranai biggrin.gif
Bent man taip pasirodė.
Atsakyti
Mūsų Bulgarijos maršrutas, gaila, kad jis - apkarpytas; pradiniame variante buvo daugiau taškų ir vingelių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2013 07 06, 16:03)
Sveiki, gal kas iš buvusių pakomentuotų apie orus Bulgarijoje rugsėjo mėn? Planuojame rugsėjo 15 skristi tinginių atostogoms su draugais smile.gif Ar dar bus šilta,karšta?  biggrin.gif  norisi įdegti biggrin.gif
Ačiu smile.gif

ana vasara grizhinejom rugsejo 9 diena - tai jau vakarais vesu budavo, megztuko reikia. O diena geri orai, ir prie juros gulejom/deginomes net ir paskutine diena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 07 07, 00:11)
Mūsų Bulgarijos maršrutas, gaila, kad jis - apkarpytas; pradiniame variante buvo daugiau taškų ir vingelių.

user posted image

geras marshrutas ! thumbup.gif
miestelio nuotraukos ispudingos. tokia ramybe ten wub.gif
Atsakyti
Trumpas video iš Melia Grand Hermitage 2013_06_11/18
http://www.youtube.c...h?v=cQgTSGkDP6U
Atsakyti
Flight, o gal ir kitos keliauninkes patartu, kur tuomet apsipirkti geriau yra? Mes busime Auksinese Smiltyse...gal kazkur galima tiesiog paejeti (i kita kurorta), kur viskas pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 07, 17:45)
Flight, o gal ir kitos keliauninkes patartu, kur tuomet apsipirkti geriau yra? Mes busime Auksinese Smiltyse...gal kazkur galima tiesiog paejeti (i kita kurorta), kur viskas pigiau? g.gif
Paeiti jau nera kur,tik vaziuoti-su auto,nuvaziuojate i Varnos "Akropoli" ir apsiperkate tokiomis kainomis kaip ir LT biggrin.gif , šeip visas "tavoras" Gariunu lygio-nera ka pirkti. ( cia tik mano/musu nuomone)

Ps. Geletu moderai ištaisyti įdetas foto,
jau labai nepatogu skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaDel: 07 liepos 2013 - 18:06
Sveiki, paklausiu buvusiu ar ranksluoscius pliazui vezates ar ten pirkot g.gif ir kaip su smelio ziaslais kibirais papludimio amunicijom pripuciamom, ar galima nusipirkt, ir ka kainuoja blush2.gif ar gabenates is cia g.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Siūlyčiau vežtis savo - pajūryje šie dalykai einami, ir jų kainos gerokai brangesnės, negu pvz., mūsų Maximoje ar Senukuose. O be to, pas mus gal jau ir akcijos vasaros prekėms prasidėjo g.gif , o štai Bulgarijoje - nieko panašaus, bo ten sezonas iki spalio vidurio.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal kad neseniai keliavo arba skaiciavo kiek apytiksliai dabar kanuoja kelione savo autmobiliu i BG ax.gif Kadangi pati nevairuoju, tai net nezinau kek dabar degalai kainuoja lotuliukas.gif tiesiog zinau kad daug doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 08 liepos 2013 - 12:14