Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

Flight, o kodėl Cernomorets pasirodė nieko gero?
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2013 07 02, 10:58)
Flight, o kodėl Cernomorets pasirodė nieko gero?

Pliažas mažiukas ir siauras, tokia uolėta mini įlankėlė. Pavalgyti nelabai yra kur - kelios bistro tipo užkandinės, daugiau nieko nematėm. Vienoje jų pietavom, reziume - palikom porcijas nesuvalgytas, visi, taip neskanu. Gal tiesiog užtaikėm, bet įspūdis nekoks.
Atsakyti
Foto iš dabartinio paplūdimio, čia matosi berods šv. Ivano sala (ji matosi ir iš Sozopolio):

user posted image

VIetos pakanka visiems:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 02, 17:52)

sito grozio as Obzore prisirinkau, link Bialos papludimy wub.gif
virtuvej dezute pasidejau, kas kart prie lango eidama pakiloju, apglostau.
noriu dar i Bulgarija.
Atsakyti
ir aš dėl kriauklių noriu biggrin.gif dvi batų dėžutes turiu prisidėjusi, kol kas neeksponuoju. bet pagooglinau, kad ir Kroatijoj kriauklių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 07 02, 18:25)
ir aš dėl kriauklių noriu biggrin.gif dvi batų dėžutes turiu prisidėjusi, kol kas neeksponuoju. bet pagooglinau, kad ir Kroatijoj kriauklių yra smile.gif

ai, as del visko noriu.
sakiau i Turkija nebent uz dykai i labai gera viesbuti. ir tai pagalvosiu.
trenkta as matyt, bet man tas muedzinu ubavimas du kart per diena kas kart per sirdi eidavo ir nu man nesaugu ir viskas. sakykit ka norit, durna ar dar kokia, bet nu kam man streso per atostogas. o cia viskas kaip namie, tik silta gera, jura siltutele, zmones neikyrus.

kada nors, kai vaikai uzaugs, skirsim laiko ir vazinejimams. tevai isvis sumaste namuko kalnuos netoli juros pensijai.
Atsakyti
aš poilsinėj Bulgarijoj tebuvusi, negaliu lyginti su Turkija. mes jau irgi mamai numatėm pensiją Bulgarijoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

O kazin ar grozio proceduru ten butu galima pasidaryti? Manikiuras, plauku korsikas, dazymas? Pasilepinimas, kokiose burbulinese voniose?

Jei taip tai kur ir kokios kainos lyginant su lt ?
Atsakyti
Sveikos mamytės,

norėjau pasiteirauti buvusių Auksinių kopų kurorte, ar matėte vietinių agentūrų organizuojančių ir siūlančių ekskursijas? Gal kas ir išbandėte? smile.gif
Atsakyti
O gal kas sio menesio 30 diena skrendate i Bulgarija / Auksines kopas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2013 07 02, 23:42)
Sveikos merginos,

O kazin ar grozio proceduru ten butu galima pasidaryti? Manikiuras, plauku korsikas, dazymas? Pasilepinimas, kokiose burbulinese voniose?

Jei taip tai kur ir kokios kainos lyginant su lt ?

Sauletam krante pasiulymu pilna, pradedant masazais pliaze ir baigiant SPA centrais ivairaus lygio. Apie kokybe nezinau, nes uzsienyje tokiom paslaugomis nesinaudoju (bijau g.gif)
Prie musu manikiuras + pedikiuras 50 levu (apie 100 Lt)
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 01, 21:21)
Apartamentų tipo viešbutyje gyvenam.
Burgase šiandien matėm tą parką drinks_cheers.gif , jis gan didelis, t.y. didelis į ilgį (eina išilgai pajūrio), karštos dienos metu turėtų būti geras pavėsis, jame yra  truputis vaikiškų sūpynių. Bet miestas baisus, ištisai seni daugiaaukščiai daugiabučiai, daug gyventojų, daug gatvių ir eismo, kamščiai, plius uostas, oro uostas - net nesivaizduoju, kokio "švarumo" ten vanduo, oras ir koks tikslas ten poilsiauti.. g.gif 
Druskų laukus - tai tuos ežeriukus, kuriuose boluoja kažkas panašus į smėlį? Tada taip. Dėkui už idėją dėl muziejaus, jei netyčia pavyks - užsuksim.

Neištvėrė šiandien chebra be maudynių, tai tupi dabar baseine per lietų  biggrin.gif

Pomorės druskos muziejus:
darbo laikas: I-V 8-18 val., VI 10-18 val., VII nedirba
bilietų kainos (2013 m.): vaikams - 1 levas, suaugusiems - 2 levai.

Nieko ten tokio įspūdingo, kartą galima pažiūrėti. Malonus senukas rusų ar anglų kalba personaliai kiekvienai lankytojų grupei papasakoja druskos gavybos istoriją (10 min. trukmės), galima nusipirkti druskos etc.
Galima nemokamai pasimaudyti gydomajame purve viename iš druskos sodrinimo tvenkinių (vietiniai tai daro, neaišku ar legaliai). Purvas baisiai dvokia, bet gydo nuo 93 medicinos mokslui žinomų ligų.
Atsakyti