QUOTE(Gricė @ 2013 06 29, 10:59)
pačiam Obzore - Obzorą jis toks Švventosios tipo, pereini viena gatve pirmyn, kita atgal ir praktiškai viskas. yra bažnyčia, muziejus (į kurį taip ir nenuėjom...)
QUOTE(Tinka @ 2013 06 29, 11:37)
as ne Muminukas, bet jei netingesit, paejekit pajuriu i bialos puse, kur uz Sol Lunos viesbucio akvaparko prasideda uolos. nerealu ten. net smelis po kojom kitoks, vejo maziau ir grazu labai.
beje, toj upej, kur skiria Miramar nuo Riu Helios viesbucio, mano vaikai uzmate kokia pirsto storio ir kokio pusmetrio ilgio gyvate. vyras ciut neuzlipo.
Muminuk, gali lygint Miramara ir Riu Helios, kuri rinktumeis atostogoms?
beje, toj upej, kur skiria Miramar nuo Riu Helios viesbucio, mano vaikai uzmate kokia pirsto storio ir kokio pusmetrio ilgio gyvate. vyras ciut neuzlipo.
Muminuk, gali lygint Miramara ir Riu Helios, kuri rinktumeis atostogoms?
reiks paeiti pajūriu, jei dar kada nuvažiuosim tiek toli nebuvom.
ania? mes matėm tik kaip Miramare gelbėtojas išnešė gyvatę/žaltį.tai brrrr... reiktų agentūroj pasidomėti, kas per "paukščiai"
es Luca helios, ne Riu buvom. su vaikais - tik Miramar, nors mano vyresnėliui norėjosi į miestą dažniau. be vaikų - galbūt ir Luca, nors ji tikrai žemesnės klasės, maisto pasirinkimas gerokai mažesnis, bet ten gali valgydamas kaskart turėti vaizdą į jūra realiai ten tik vaizdas į jūrą iš restorano yra pliusas prieš miramarą.