Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Ciklomena @ 2013 06 10, 11:08)
Turistiniu ranksluosciu yra visur, tik ar jie bus verti pirkti g.gif O siaip cia yra neblogas fotoreportaziukas apie pirkinius su kainom:
http://pamsik.livejo....com/58514.html

ačiū, geras puslapis thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi kelionė po truputį artėja, norėjau jūsų merginos paklausti, kaip reikia sveikatą pasidrausti? ir kiek tai kainuotų dviem žnonėms 7 paroms?
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2013 06 11, 15:29)
Kadangi kelionė po truputį artėja, norėjau jūsų merginos paklausti, kaip reikia sveikatą pasidrausti? ir kiek tai kainuotų dviem žnonėms 7 paroms?

Draudimas aš čia mėgstu draustis.
Išsiimkit ES sveikatos draudimo kortelę nemokamai, jei dar neturite.
Turint ją, ar dar kokį Gyvybės draudimą, ar iš banko, kur duoda su kreditine kortele, papildomai galima ir nesidraust. Juk nesidraudžiat į Latviją važiuodami....
Bet čia tik mano nuomonė, jums patiems spręsti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 11 birželio 2013 - 15:44
Hi,linkejimai is Auksiniu smilciu smile.gif ,na ora pranese ir pranesa kad lis,bet kad tiek vakar tiek siandien kepina net kupros spirga smile.gif debeseliu buvo apie 9 ryto-pusvalanduka,toliau nei debesiuko. .viesbutis Melia superinis,na ok jau lekiu
Atsakyti
sveikos poilsiautojos esamos ir busimos:) maciau kazkas klause , ar kam teko pirkti kelione is Go2 Holiday kompanijos. Bet niekas neatsiliepe. Tai dabar as susigundziau sios agenturos pasiulymais. Noriu skristi i Auksines smiltis, MPM Kalina Garden viesbuti. Gal yra kas nors ten jau buve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaškina @ 2013 06 13, 14:33)
sveikos poilsiautojos esamos ir busimos:) maciau kazkas klause , ar kam teko pirkti kelione is Go2 Holiday kompanijos. Bet niekas neatsiliepe.

Matyt praleidau blush2.gif pernai as, mano drauge, sesuo su savo seima - visi atostogavome skirtingu laiku skirtinguose viesbuciuose, bet visi pirkomis Go 2 Holiday keliones
Siais metais sese vel skrenda su jais thumbup.gif as su TezTour'u , tesiog toki viesbuti isrinkau
Atsakyti
QUOTE(rutaškina @ 2013 06 13, 15:33)
sveikos poilsiautojos esamos ir busimos:) maciau kazkas klause , ar kam teko pirkti kelione is Go2 Holiday kompanijos. Bet niekas neatsiliepe. Tai dabar as susigundziau sios agenturos pasiulymais. Noriu skristi i Auksines smiltis, MPM Kalina Garden viesbuti. Gal yra kas nors ten jau buve?  4u.gif

Aš jau ketvirtus metus skrisiu su go 2 holiday, Viskas thumbup.gif Esam labai patenkinti. Jūsų nurodytam viešbutyje nebuvau, nes man pats kurorrtas Auksinės smiltys nelabai prie širdies blush2.gif Mes į Albeną traukiam. O dėl viešbučio galite ir pačioje agentūroje paklausti, jie viską gerai ir nuoširdžiai papasakoja. Bent jau mano turoperatorė - Žaneta.
O jūs gal kurorto pavadinimą sumaišėt ? Nes aš randu jūsų viešbutį tik Sunny Beahs (Saulėtasis krantas), bet ne Golden Sand - Auksinės smiltys.

Jeigu kurortas Sunny Beach, atsiliepimus apie savo viešbutį galite rasti čia :
http://www.holidaych...f8-241ce95e3954

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kas rado kokius nebrangius apartamentus su virtuvele blush2.gif dar viena sese susiruose savo auto vaziuoti i BG

Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 06 02, 08:56)
mums pernai 100 eurų per akis buvo, kai VĮ važiavom - ledų viešbutyje atsivalgėm, apskritai iš maisto nebuvo poreikio pirkti.

Mes pernai paklausem Jusu patarymo ir daug nekeitem pinigeliu, su dukra vos 70 Euru isleidom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 13 birželio 2013 - 14:56
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 06 13, 15:52)
Mes su dukra vos 70 Euru isleidom itai paskutinia diena pirkom visokius suvenirus, kad isleisti

Išleista pinigų suma dar priklauso nuo to kaip tu savo poilsį planuoji ir įsivaizduoji. Jei norėsi važiuoti į ekskursijas, bus žymiai brangiau, nes ekskursijos daug kainuoja. Jei norėsi tik pagulėti, niekur nevažiuosi, nesivažinėsi bananais, neskrisi parašiutais ir pan., pirksi tik suvenyrus aišku daug neišleisi.
Šiais metais mes važiuojam tik vienai savaitei, bet visą laiką važiuodavom dviem. Tai išleisdavom daugiau, nes važiuodavom į ekskursijas, jodinėdavom, vaikui leisdavom suptis atrakcionuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2013 06 13, 14:56)
Jei norėsi tik pagulėti, niekur nevažiuosi, nesivažinėsi bananais, neskrisi parašiutais ir pan.,  pirksi tik suvenyrus aišku daug neišleisi.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif mes vaziavome tik 1 sav su AI ir as buvau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 13 birželio 2013 - 15:01
QUOTE(neuzmirstuole @ 2013 06 13, 15:50)
Aš jau ketvirtus metus skrisiu su go 2 holiday, Viskas  thumbup.gif Esam labai patenkinti. Jūsų nurodytam viešbutyje nebuvau, nes man pats kurorrtas Auksinės smiltys nelabai prie širdies  blush2.gif Mes į Albeną traukiam. O dėl viešbučio galite ir pačioje agentūroje paklausti, jie viską gerai ir nuoširdžiai papasakoja. Bent jau mano turoperatorė - Žaneta.
O jūs gal kurorto pavadinimą sumaišėt ? Nes aš randu jūsų viešbutį tik Sunny Beahs (Saulėtasis krantas), bet ne Golden Sand - Auksinės smiltys.

Jeigu kurortas Sunny Beach, atsiliepimus apie savo viešbutį galite rasti čia :
http://www.holidaych...f8-241ce95e3954

Sėkmės  4u.gif

aha, nusigrybavau su miestu blush2.gif Sauletas krantas . dabar paskaitinejau forume, tai pradejau mastyt ar ne geriau i Albena skrist.. nes skrisim dviese su vaiku penkiameciu,..
Ar yra cia skrendanciu i Albena ar i Sauleta kranta nuo 06.27 dienos iki 7.04?? Noretusi kompanijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaškina @ 2013 06 13, 17:02)
aha, nusigrybavau su miestu  blush2.gif  Sauletas krantas . dabar paskaitinejau forume, tai pradejau mastyt ar ne geriau i Albena skrist.. nes skrisim dviese su vaiku penkiameciu,..
Ar yra cia skrendanciu i Albena ar i Sauleta kranta nuo 06.27 dienos iki 7.04?? Noretusi kompanijos  ax.gif

ale tikriausiai vos ne kasdien skrenda lėktuvai į BG, nes mes birželio 28 dieną skrendam.
Atsakyti