QUOTE(Gyvatuke @ 2004 07 29, 21:42)
Na man iskilo toks klausimas. Pas mane aukle dirbs nuo 8 iki 14 val. Aisku tiek laiko nevalgiusi nebus. Dukryte mazute, turi savo maisteli, mes su vyru valgom na.. kaip cia issireiskus.. Sveikai, ar sportiskai, pns. Zodziu kruopos, liesa virta mesa, varske ir t.t. Tai man idomu ar auklei reikia pirkti specialiai maista, ir ar ji pasidarys pati ir t.t. ir kiek dar mazdaug papildomai tai kainuos per diena.. (nes ir taip uz valanda jos nemazai nori.. )
Kaip daro jusu aukles?
Gal ir durnas klausimas, bet.. man idomu..
Siūlyčiau,kad auklė valgytų ką randa jūsų,tačiau paaiškinkite,kad pageidautumėte ir savo prisidėti,nes atskirai gaminti neturite galimybės.O specialiai pirkti tiktų nebrangūs ir patogūs produktai:sūris(nebrangus,nedideliu kiekiu),dešra(nedaug,nebrangi),sviestas ar margarinas,kiaušiniai,pienas,duona,dešrelės(mažu kiekiu),mineralinis ar vanduo,kad karštą dieną visiems būtų ne problema.Tik nereikėtų akcentuoti auklei,kad jai perkate.Tiesiog pasiūlykite pasigaminti užkandžių(sumuštinių) iš esamų produktų.Tai ir gražus gestas ir patogu visiems,ir nebrangu.Sėkmės.