Įkraunama...
Įkraunama...

Ar/kaip maitinate aukles?

QUOTE(ciuciundra @ 2007 05 02, 17:59)
Hm... mūsų auklė pusryčiauja-pietauja-vakarieniauja (dirba nuo 9 iki19) pas mus namuose. Na taip tarėmės. Mano vyras tik nustebęs, kad ji net iš namų nepusryčiavus išlekia smile.gif Neskaičiuoju aš jos kąsnių, valgo ką nori. O kai žinau, kad šaldytuve vakuumas - palieku šiek tiek pinigų, kad kažką nusipirktų pietums (gamina ir vaikui).

Vienas tik pastebėjimas. Kadangi auklė labai plepi, tai prasitarė: jos draugė neva pasakė, kaip čia jai gerai, maistas nekainuoja. o jinai mat atsakė: "aha, penkios dienos - o savaitgalis?"
Kai kuriems žmonėms, pastebėjau, visada kažko truksta...

blink.gif blink.gif blink.gif
gerai,kad dar nepraso maisto savaitgaliui ideti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Draugei buvo toks atvejis. Dirbo ji auklyte, dėl maisto buvo susitarta, kad ji nešis savo maistą ir turės laiko pavalgyti kai vaiktį užmigdys pietų miegelio. gerai ateina ji vieną dieną su maistu savo pabūna su vaiku, vaikas sako "valgyt noriu" atsidaro Miglė šaldytuvą tuščia, bet ne ta prasme kad tuščia kad ten svisto yra duonos truputėlį, ne šaldytuvas tuščias tik kažkokia uogienė stovi supelyjus. Draugė ir galvoja ka daryt nei pinigų nepaliko kad vaikutį pamaitintų nei šaldytuve ko yra....tai ji paėmė savo maistą ir su vaiku pasidalino, vaikas kiek norėjo suvalgė o jai kas liko... grįžta tėvai namo draugė pasako kad šaldytuvas tuščias buvo vaikas mažai valgė nes jos atsinešto maisto mažokai buvo. Tai mama pradėjo isterikuot kokia čia auklė, kad vaiko pamaitint negali. Tai tik tada kai tėtis vaikelio atėjo tik tada išsiaiškino, kad blogai padarė, kad nepasakė, kad pinigų nepaliko vaikučio maistui... huh.gif aš tai apstulbus buvau kai papasakojo, gerai kad tėtis ten normalus pasitaikė tai atsiprašė ir davė kelis litus už tą jos maistą ...Žodžiu buvau apstulbus dėl mamos poelgio ir reakcijos mega_shok.gif tikiuosi nė viena auklytė pas tokią ar panašią šeimynėlę nepaklius... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PureLife @ 2007 05 04, 16:26)
Draugei buvo toks atvejis. Dirbo ji auklyte, dėl maisto buvo susitarta, kad ji nešis savo maistą ir turės laiko pavalgyti kai vaiktį užmigdys pietų miegelio. gerai ateina ji vieną dieną su maistu savo pabūna su vaiku, vaikas sako "valgyt noriu" atsidaro Miglė šaldytuvą tuščia, bet ne ta prasme kad tuščia kad ten svisto yra duonos truputėlį, ne šaldytuvas tuščias tik kažkokia uogienė stovi supelyjus. Draugė ir galvoja ka daryt nei pinigų nepaliko kad vaikutį pamaitintų nei šaldytuve ko yra....tai ji paėmė savo maistą ir su vaiku pasidalino, vaikas kiek norėjo suvalgė o jai kas liko... grįžta tėvai namo draugė pasako kad šaldytuvas tuščias buvo vaikas mažai valgė nes jos atsinešto maisto mažokai buvo. Tai mama pradėjo isterikuot kokia čia auklė, kad vaiko pamaitint negali. Tai tik tada kai tėtis vaikelio atėjo tik tada išsiaiškino, kad blogai padarė, kad nepasakė, kad pinigų nepaliko vaikučio maistui... huh.gif aš tai apstulbus buvau kai papasakojo, gerai kad tėtis ten normalus pasitaikė tai atsiprašė ir davė kelis litus už tą jos maistą ...Žodžiu buvau apstulbus dėl mamos poelgio ir reakcijos mega_shok.gif  tikiuosi nė viena auklytė pas tokią ar panašią šeimynėlę nepaklius... wink.gif

Siaubas doh.gif
Atsakyti
Visada palieku maisto. Jei neiseina normaliu pietu pagaminti, tai bent jau desreliu nuperku ax.gif ax.gif ax.gif
Negi laikysi zmogu per diena nevalgiusi???
Atsakyti
Sveiki. Atsiprasou uz klaidas.Mes su vyru paprasti darbeninkai.mano alga 1000lt,vyru panosi. Aukle pasomdit mum g.gif schmoll.gif O vaikas nekaip nenori likti darzele doh.gif savaite pratinou net 30 min..nepaseleka. dabar iseina,kad aukle prabanga.Kiek zinou ir mum algas jou 3 metai nekele,ir darbe valgit ne duoda verysad.gif Manou reike moket uz darba mirksiukas.gif o visa kita kaip premija.Turiu pazistamu,ir gerdejou apie aukes,tai visem venodei moket negalima.Mano drauges mama aukle,tai musu darbe preziureju net 3 vaikus,kas met po viena.Alga 650lt+nuolatines autobusui,per sventes jai premija,Aukle auksas pati gamino,vaika i teatra,zoosoda vedi,pas gydetojus.Nama tikrai nevali ir neprase pinegu.Labei geila nuo dabar isviko i Anglija.
Idomu kiek jusu alga g.gif
Atsakyti
Na as pvz:budawau nuo 8 iki 17-18 ir niekad nieko nevalgydavau.Ryte uzkasdavau namie,o poto grizusi ir kazkaip nei alkana jaudavausi,nei ka. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
As kai dirbau aukle,parvesdavau Neda namo ir pabudavau su juo kol grizdavo mama,tai nieko is ju maisto tikrai neemiau doh.gif Jei noredavau nusipirkdavau einant is darzelio koki sokoladuka ar saldainiu ir valgydavom kartu su Neduku lotuliukas.gif Juokdavosi is musu jo mama biggrin.gif
Atsakyti
As kadangi su pypliais dirbau tai apie koki nors dalinimasi net kalbos but negalejo biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 05 07, 20:56)
As kadangi su pypliais dirbau tai apie koki nors dalinimasi net kalbos but negalejo  biggrin.gif  schmoll.gif

Tai su mazesniais aisku,bet su didesniais visai kitas reikalas 4u.gif
Atsakyti
Musu auklyte visada savo maisto atsinesa.As jai jau pirma diena pasiuliau naudoti musu kava, arbata ir cukru, bet kiek maciau, pati visa tai atsinesa. Kai iskepu kokio pyrago, apkepo, ar ko skanesnio, visada pasiulau. Pasivaisina. Ir savo maistu mazyle pavaisina, nors maistelio tai visada daugiau nei reikia palieku. Jau pastebejau, kad tik atejus auklei, zuikyte lenda i jos tase. Pati aukle ismoke, nes vis atnesa ko skanaus. I musu, ar kitu zmoniu tases ji niekada nosies nekisa...
Man kartais net nepatogu, todel labai dziaugiuosi, kai ji mano paliktu pyragu vaisinasi.
Pastaruoju metu maze vis atsisako pusryciu, galvoju, ar tik nelaukia auklytes ir jos maistelio g.gif tongue.gif
Ir siaip musu auklyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai ja dziaugiames.
Atsakyti
Samdant auklę irgi iškilo dilema dėl maisto. Tai ji pati pasiūlė pridėti 1 lt/dienai doh.gif ir ji pati atsineš savo maistą. Pridėjom daugiau ir problema išspręsta.
Atsakyti
Kai aš dirbau aukle, tai net arbatos nepasitaisydavau svetimuose namuose smile.gif Saugojau 1m.9mėn. mergytę ir kai išeidavom pasivaikščioti, užsukdavom pas mane į namus ir aš užkasdavau :)Na aišku, gerai, kad netaip toli ir gyvenom viena nuo kitos smile.gif Dirbdavau iki 16 ar 17 val. tai grįžusi po darbo vėl pavalgydavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 22 gegužės 2007 - 11:51