Įkraunama...
Įkraunama...

Ar/kaip maitinate aukles?

QUOTE(jurgytia @ 2006 10 24, 15:34)
Mes tai susitarę, kad auklė pas mus viską valgys ir gers. Bet kažkaip vis turiu priminti, nes toks vaizdas, kad jinai beveik nieko nevalgo ir negeria. Tai kai primenu, kad viską valgytų, tai sako, kad jinai mažai valgo.  tongue.gif Tai daugiau nieko ir nebesakau.

Mūsų auklė irgi beveik nevalgo - kūdinasi tongue.gif Namie beveik visuomet būna "šilto" maisto, bet ji pasidaro sumuštinuką, kavos išgeria ir viskas. Iš pradžių man net nesmagu buvo, kad ji alkana sėdi g.gif bet juk ji ne mažas vaikas, norės - pavalgys, tai dabar nebesuku galvos.
Atsakyti
Perskaičiau pavadinimą ir truputį juokas suėmė biggrin.gif Pagalvojau, kad auklė jau didelė ir pati pavalgo, maitint jau nereikia... O jei rimtai, tai ir man nesmagu buvo, kad auklė nieko nevalgė, bet po to pamaniau, kad suaugęs žmogus - iš bado nemirs... bigsmile.gif Na dabar įsidrasino turbūt tai papietauja kartu su dukra..
Atsakyti
Aš neprieštarauju, kad auklė valgytų pas mus. Kažkaip visą dieną būti nevalgius... g.gif Auklė sakė, kad atsineš savo maistą, bet aš jai pasiūliau, kad gamindama mažylei pasidarytų ir sau. Atrodo taip ir daro smile.gif Kolkas viskas čiki
Atsakyti
Na pas mus su auklės valgymu viskas tvarkoje. Kai atėjo dirbti iškart pasakiau kad specialiai jai negaminsiu, o kas yra šaldytuve viską galima valgyti, ar pasigaminti, kol vaikas miega. Tai jai yra padaryta ji valgo "rimtą" maistą, o jai nėra-tai ir sumuštinių užtenka. Šiaip dėl maisto visai neišranki, ir ne ''ėdrūnė'' kokia. O jai šaldytuve kokių delikatesų pridėta, tai ji jų neliečia, nebent jai pasiūlau, bet ir tai tik paragauja su saiku.
Atsakyti
Vat idomu kiek kartu mamos DARBE gauna valgyt?
Ir po kiek kartu joms darbdavys leidzia valgyt? Nesvarbu, ar tik kavikes, ar tik kotletuko.

Priimdama aukle i darba is kart sutareme, arbata/kava - prasom; visa kita jos.

Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 02 01, 16:35)
Vat idomu kiek kartu mamos DARBE gauna valgyt?
Ir po kiek kartu joms darbdavys leidzia valgyt? Nesvarbu, ar tik kavikes, ar tik kotletuko.

Priimdama aukle i darba is kart sutareme, arbata/kava - prasom; visa kita jos.

mama gauna pietu pertrauka, per kuria gali iseiti pavalgyti
Atsakyti
Pas mus kaskaip viskas labai paprastai su tuo maistu gaudavosi. Sakiau jei norit valgot kas yra saldytuve, geriat kava, arbata nu zodziu kas yra ta valgot. bet ji niekada nepiknaudziavo netgi savo sumustekus atsinesdavo, kuriuos mano pipiras suvalgydavo ( svetimi skanesni) biggrin.gif , tai ji po to specialiai nesdavosi kad tik vaikas valgytu, nors namie pilnas saldytuvas visko buvo lotuliukas.gif . Tai as jei sakydavau vaikas jusu suvalgo, jus sau pasidarykit musu. Bet gal tik kartais ir pasidarydavo. Nu nepastebedavau kasko. O net kava gerdama pasakydavo isgeriau kavos nes galva skaudejo. Ir sakiau kad neatsiskaitinekit man, bet ji matyt jau tokia natura buvo. Ai kokia as gera aukle turejau....
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 02, 11:41)
mama gauna pietu pertrauka, per kuria gali iseiti pavalgyti

O Puikute turi net dvi pertraukeles, kai maze miega! Tad gali pasisildyti kotlieta net du kartus smile.gif Ir netgis parasyti n komentaru internete lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 02 02, 14:54)
O Puikute turi net dvi pertraukeles, kai maze miega! Tad gali pasisildyti kotlieta net du kartus smile.gif Ir netgis parasyti n komentaru internete  lotuliukas.gif

Tai,kad ne tik pertraukeles,bet visas pertraukas,juk rase,kad jos priziurimas vaikutis miega du kartus po 2 val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 02 02, 13:54)
O Puikute turi net dvi pertraukeles, kai maze miega! Tad gali pasisildyti kotlieta net du kartus smile.gif Ir netgis parasyti n komentaru internete  lotuliukas.gif

doh.gif o kam man kazka sildytis, jei man nereik nieko is namu nestis, ir esu uz tai kad ir turi nereiketi
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 02, 15:04)
doh.gif  o kam man kazka sildytis, jei man nereik nieko is namu nestis, ir esu uz tai kad ir turi nereiketi

Hmmm, tai valgai sumustinius.... Vargsiuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 02 02, 16:10)
Hmmm, tai valgai sumustinius.... Vargsiuke  biggrin.gif

nea bigsmile.gif man pakankamai kotletu palieka bigsmile.gif
Atsakyti