QUOTE(aushra1 @ 2012 01 13, 20:06)
Sutinku puikius žmones, jie patenkinti mano darbu, o aš jais. Su daugeliu esame draugai iki šiol, susitinkame, dovanojame dovanas, nors pirmieji du mano auklėtiniai jau mokosi universitete.
Nereikia būti dideliu ekspertu, kad pastebėtum kas mėnesį ar du besiskelbiančių skelbimus, jog ieško auklės. Apie tą ir eina kalba.
Nereikia būti dideliu ekspertu, kad pastebėtum kas mėnesį ar du besiskelbiančių skelbimus, jog ieško auklės. Apie tą ir eina kalba.
Saunu,jei esate tikra pedagoge ir aukle tikraja ta zodzio prasme!
Bet ir tokie santykiai ne retenybe kas zmogiskai elgiasi,tas ir tokia graza gauna
Na visokiu skelbimu buna,kaip ir visokiu ieskanciu darbo gerai pamenu pirma savo skelbima...kur konkreciai nurodziau,kad reikes pirmoka vaika parvesti namo,pavalgydinti(maisto ruosti nereikes) ir paziureti iki 18 val....sulaukiau tokiu skelbimu siulesi ir pas mus gyventi,nes..sunkiai vaiksto,o esme buvo vaiko is mokyklos parvedimas ir ko tik nebuvo
Siuo metu idejau konkretu ir aisku skelbima....bet galiu garantuoti,kad prisistatymo laisku sulauksiu minimuma,nors reikalavimai eiliniai
Ir cia diskutuodama nesu nei vienoje puseje,nes savotiskai atstovauju jas abi