QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 11, 21:55)
galima. Susitarimo reikalas zinoma, tiesiog norejau pasakyt kad aukles maitinimas neturetu but savaime suprantamas dalykas. Nei manes nei mano vyro darbdavys nemaitina
bet jus turit laiko pietums,galite iseiti is darbo vietos ir nueiti papietauti.o auklei ka daryti?palikti Jusu vaika mieganti ir eiti valgyti kur i kavine?ar nestis savo maista?tada ir mokekite jai salyginai daugiau,jei ji negali Jusu maisto paimti,kad ir ziuri visa diena Jusu vaika.abejoju as,kad Jus visa diena sedite be maisto
priziurejau keleta dienu vaika...matyt tevai buvo nepasiturintys,saldytuvas visa laika tuscias,tik vaikui palikta maisto.atsinesiau savo maista-ka Jus manot?tas vaikas labai greitai uzuode maisto kvapa,kad ir buvo lovoj, ir atejo i virtuve
nu negi valgysi,o vaikui neduosi...taip net kalbos negali buti.na ir ka,vaikas suvalge savo maista ir dar mano puse.nesamone,mano manymu.
o dabar kitoj seimoj mama visada sako-imk maista,valgyk,nesedek alkana.na aisku,neimi skanestu,tai vaikui nupirkta,tai ir pasidarai arbatos,sumustiniu su mesyte ir tiek.ir tai atsiklausi ar gali paimti.kazkaip bedu dar nebuvo