Įkraunama...
Įkraunama...

Ar/kaip maitinate aukles?

musu auklyte priimant i darba sake kad savo maista valgo. visada pasiulydavau saldytuvu naudotis - bet ji atsisakydavo. bet uztat kavos ir cukraus nespedavau pirkti. negaila, bet... lotuliukas.gif kai savaitei napakanka 1-2 kg cukraus ar dideles pakuotes kavos. kyla normalus itarimas kad yra nesama namolio
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2011 03 22, 09:58)
musu auklyte priimant i darba sake kad savo maista valgo. visada pasiulydavau saldytuvu naudotis  - bet ji atsisakydavo. bet uztat kavos ir cukraus nespedavau pirkti. negaila, bet...  lotuliukas.gif kai savaitei napakanka 1-2 kg cukraus ar dideles pakuotes kavos. kyla normalus itarimas kad yra nesama namolio

Geriausia- atsinesti savo maista,nebent tik kavos darbe gerti,bet ir tai galima savo atsinest ir kur nors atskirai pasidet, smile.gif
Atsakyti
manau, kad turetu aukle vlagyti kartu su vaiku ta pati maista.
Atsakyti
QUOTE(Garry @ 2011 03 22, 13:31)

o jei vaikai dar tikkoses valgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2011 03 22, 09:58)
musu auklyte priimant i darba sake kad savo maista valgo. visada pasiulydavau saldytuvu naudotis  - bet ji atsisakydavo. bet uztat kavos ir cukraus nespedavau pirkti. negaila, bet...  lotuliukas.gif kai savaitei napakanka 1-2 kg cukraus ar dideles pakuotes kavos. kyla normalus itarimas kad yra nesama namolio

Manau nėr ko čia slėpti, nupirkit pokutį kavos ir kg cukraus ir aiškiai pasakykit - VISA TAI JUMS TURI PAKAKTI VISAI SAVAITEI. Viskas. Išgers anksčiau, tegu nešis savo arba nebegers
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2011 03 22, 08:58)
kyla normalus itarimas kad yra nesama namolio

Nu bet tai kaip tada isvis zmogum pastiket po tokiu bajeriu unsure.gif

QUOTE(Garry @ 2011 03 22, 13:31)

O as taip nemanau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 03 22, 23:01)
Manau nėr ko čia slėpti, nupirkit pokutį kavos ir kg cukraus ir aiškiai pasakykit - VISA TAI JUMS TURI PAKAKTI VISAI SAVAITEI. Viskas. Išgers anksčiau, tegu nešis savo arba nebegers

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, jei musu aukle valgytu sumustinius, tai mano virtu sriubu ar kotletu mano vaikai nevalgytu, nes viaks daroma taip, kaip aukle, o kai as namuos-kaip mes su teciu. tad manau, nuo sriubos lekstes ar vieno kotleto seima nenubiednes ax.gif
Atsakyti
Mūsų auklė atsineša savo maistą, kavą, arbatą ir tai ko jai gali dar prireikti. Dažnai būna, kad vaikiukas ją apvalgo smile.gif na maždaug, namie virtas kiaušas neskanus, o auklytės atsineštas - labai skanus smile.gif juokas ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2011 03 30, 12:04)
Mūsų auklė atsineša savo maistą, kavą, arbatą ir tai ko jai gali dar prireikti. Dažnai būna, kad vaikiukas ją apvalgo smile.gif na maždaug, namie virtas kiaušas neskanus, o auklytės atsineštas - labai skanus smile.gif juokas ima smile.gif

ta ir norejau pasakyti, akd vaikas gali valgyti aukes maista...o tai jau is seimos puses, taip pat nebutu smagu, bent jau man ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo auklės patirtimi smile.gif
Kartais prižiūriu 3 metų berniuką nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro - visą dieną. Vaikučio mamytė iš karto pasakė, kad pavalgyčiau, o ne badaučiau. Bet nuėjusi į darbą tikrai nesielgiu taip, kaip nuėjusi į puotą - jaučiu saiką. Per dieną išgeriu arbatos ar sulčių puodelį, suvalgau kokį blynelį ar vaikui mano pačios iškeptas bulvytes, kurios jam netilpo, mat iškepiau per daug smile.gif Bet jei būtų įspėjusi, kad neščiausi savo maistą, jokių problemų nebūtų buvę. Mano nuomone, tai labai gražus gestas, kad maistas man nėra neliečiamas. Ypač atsižvelgiant, kad man moka porą litų už valandą.
Atsakyti
Aukle dirbu jau antroje šeimoje.

Ir pirmu ir antru atveju pačią pirmą dieną buvo pasakyta, kad galiu valgyt viską kas yra šaldytuve ir kitur...

Pirmu atveju reikėdavo ir į parduotuvę apsipirkt nueit ir pagamint valgyt vaikui bei šeimai, tai visuomet sakydavo, kad nusipirkčiau sau jei noriu ko nors atskirai. Dažnai grįžus tėvams, eidavome kartu vakarieniaut į kavinę ir tuomet mane paleisdavo namo. Taip pat palikdavo pinigėlių pramogoms bei užkandžiams, jei prireiktų dienos metu.

Antru atveju, reikia gamint tik vaikiukui, o pati valgau arba tai kas pagaminta arba pasigaminu ką nors atskirai.

Žinoma, kad nevalgau už 5. Stengiuos truputi užkąst ir tiek... kad jau pilvas negurgėtų, o šiaip pavalgau namuose prieš darbą, po darbo.. kad kuo mažiau valgyt darbo metu.
Atsakyti