QUOTE(Do_do_do @ 2007 12 27, 15:44)
auklė svajonių pasaulyje
. Tokios sąlygos, toooks atlyginimas ir dar jį kelti
?
Kažkaip man iš mistikos pasaulio. Sudaryti sąraš, ką ji valgys... Nu ką aš žinau...
O jau juo labiau, jei nufilmavot ir vaizdelis jums nepatiko, tai nėra kalbos apie tokią auklę...
Auklės maitinimas - tai susitarimo reikalas, bet kol kas neteko girdėti apie darbdavį, kuris rūpintsi savo darbuotojų maitinimu
.
Auklei mokam 900 Lt, pradėjus dirbti pasakiau, kad jei kas tiks mūsų šaldytuve, tai prašom imti, bet ji atsineša savo. Bent kol kas nepastebėjau, kad kažkas tuštėtų ar dingtų. Turint namie tris vaikus, tikrai neturiu nei noro, nei laiko galvoti apie šešto žmogaus maitinimą.
Apturejau su aukle keleta ilgu pokalbiu. stengiausi buti labai mandagi ir tolerantiska. Nu ir ka gi, neturim mes savo aukles. labai palengvejo, kad atleidom. Planavau pirma susirasti kita aukle, o po to jai pasakyti, kad po kokia 2 savaiciu mums jos paslaugu nereikia, taciau gavosi viskas spontaniskai. kadangi musu tetis buvo sventai isitikines, kad ji ne tiek valgo, o nesasi namo, tai viena diena paeme ir patikrino rankine. sake, kad jautesi, kaip vagis savo namuose ta darydamas, bet labai jau norejosi arba patvirtinti savo itarimus arba paneigti. ir ka gi - ten rado 3 jogurtus. moteriske aiskino, kad ji ten tuos 3 jogurtus isidejo tam, kad pasildytu ir vaikas nematytu. va kitais rytais, kai ta darydavo pries man isienant i darba, tai uztekdavo padeti arciau sienos ant virtuves stalvirsio. idomiai viskas skambejo, nes ir siap 3 jogurtu vienam vaikui perdaug, o be to jie yra duodami pusryciams. tuo tarpu 13 val jie vis dar buvo rankineje (mes ta diena buvom zadeje isleisti aukle anksciau namo, tai tikriausiai pasiruose is anksto). Galiausiai nesuprato, kodel del tu keliu litu mes padarem tokia tragedija ir jai liepem iskart rinktis daiktus ir daugiau nesirodyti. Veliau pasigedom indu, kitu smulkiu daiktu. galim sakyti, kad dalis ju namuose kazkur uzsimete, bet tikrai ne visi. Taigi, jeigu kas samdo ar tik ka pasamde aukle vardu Veronika, galit man rasyti i az ir as Jums papasakosiu ne tik ivairiu pasaliniu dalyku, bet ir vaiko prieziuros ypatumus (ka suzinojau palikusi pora dienu ijungta video kamera).
Beje, del kainos - gyvenam salia Vilniaus, taigi susirasti aukle zenkliai pigiau nelabai gaunasi. Dabar ieskausi, maziausia suma, kurios paprase - 1200 lt.