QUOTE(Ducky @ 2014 07 10, 08:16)
matomai kuo daugiau perki vienu kartu, tuo pigiau gaunasi
nes kainas stebiu nuo pat nusipirkimo prieš mėnesį ir nebuvo nukritusios nei kiek, tik kyla
tai, kad žinokit tik su atvirkštiniu variantu susidūrus
, nes kartais pigesnių bilietų būna likę tik vienas ar du ir didesnis kiekis brangiau gaunasi, taip pat negirdėjau, kad ryanair taiko kokias nors nuolaidas, net vaikui pilna kaina (pvz.norvegian oro linijos vaikui vis viena pritaiko nedidelę nuolaidą)
...o ta kaina tokia gavosi visai netikėtai -tikriausiai "laimingą' valandą prie kompiuterio prisėdau vyrui paaiškinti kur šiais metais atostogausim, nes tuos bilietus pirkau labai greitai, už pusės valandos tokia kaina jų vėl nebebuvo
FLEXE, aš ir mąsčiau, kad jei rasčiau bilietus už 400 lt., tai būtų puiku, kažkaip lyg ir gaila dabar pirkti tuos po 500 lt., aš bandau atsekti ryanair tendencijas, esu maždaug pasiskaičiavus, kad geriausiai mums pasisekė su ryanair pirkti bilietus maždaug likus 2,5-3 mėn iki kelionės - dabar galvoju, kad jei šį kartą pasisekė nusipirkti optimaliausą variantą, tai taip pat laikas 3 mėn., ir dar gailiuosi, kad 10 dienų neėmiau, šiam laikotarpiui dar buvo galima nupirkti maždaug 30 lt. pigiau už vieną bilietą