QUOTE(Vyšnaitė @ 2014 05 18, 21:28)
Buvau siandien prie Dingli uolu. Jusu atsiliepimus paskaicius pradejau abejoti, ar tik nepravaziavom kokios grazios vietos. Ar jus ties observatorija buvot? Kur suoliuku ant krasto daug? Nuejom iki pat koplyteles su tvorele tokia apzvalgine. Zinokit nusivyliau palyginus vaizda su foto internete. I tas uolas gal geriau is juros puses ziuret, nes is virsaus ne kazin kas. Parasykit, gal reikejo kur kitur paeit, nes kita diena dar nulektume :-) Man vaizdai Goze Dwejroj ir prie Gnejna bay daug kartu ispudingesni. Net ir ties Popajaus kaimu geriau.
SVEIKI,linkejimai MALTAI!!!!!!!Zinokit ir man pirma kart jokio ispudzio nepaliko,nes islipom prie observatorijos-apvaiksciojom baznytele,nieko ypatingo,galvoju,o dar ziaurus vejas buvo,tik autobuso greiciau laukem...
O kita karta,vaziavom tik pro sali,kai pamaciau blizgancia jura,buvo karsta,labai suzavejo ir sugalvojau dar atvaziuot-ir neapsirikom-reikia islipt zymiai arciau observatorijos,yra toks iskisulys,jis ilenda i jura,tokia tvorele akmenine,ja perlipi,ir is ten atsiveria nNEREALUS VAIZDAS
,ten radom zmoniu,tai jie mus dar nutrauke ir mes juos.
Is ten matos uolos,kurios ir buvo internete.
PRIES PASKUTINE DIENA DAR KARTA BUVOM TEN.....IR kai nebuvo vejo,tai ant suolelio pasedet fantastiska...O BLUE GROTO tikrai labai ispudinga,man irgi labai patiko,ir azuro taip pat...
Papildyta:
Paskaiciau ir supratau jog neaiskiai parasiau-vaziuojant nuo blue groto,reikia islipt (jei su masina,tai ziurekit kur sustojimas)nedavaziavus observatorijos-ji turi matytis tik tolumoj,taip ir youtubej rode-ji buvo toli,ir tiesiog eit prie juros,kuri tolokai,nes toj vietoj toks issikisimas yra,galima net i apacia nueit,vingiuoja keliukas,mes lindom per tokia siaura uola ir ejom truputi zemyn...Ten suoliuku nera,tik keliukas vedantis prie juros
SEKMES,tikiuosi dar spesit,gal neryt isvaziuojat