Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 06 06, 18:54)
Labai graži forma  thumbup.gif
O kaip priveli rankenas-dedi ne prie pat krašto, palieki kraštelius pamušalo užsiuvimui ar kaip? Ir iš viso- turbūt labai sunku paaiškint,geriausia būtų pamatyt. Gal galima kaip nors pasiorganizuot tokį pamatymą?

Forma tai daryta staciakampio, tada kol slapias dar galima paformuoti.
Rankenos ne prie pat krasto, palikau pamusalui. Jeigu noro yra, visada prasom i svecius, kiek galesiu parodysiu. smile.gif
Papildyta:
Rankenu galus per kokius 10 cm palikau nesuveltus, isskleidziau kaip veduokle ir uzklojau sluoksniu vilnos. Pradzioje truputi pakociojau ant bambukinio kilimelio, tada veliau rankomis - ir patrinant ir pametant smile.gif
Atsakyti
Jei galima pavadinti tasyte, tai cia tasyte tongue.gif user posted image
Atsakyti
cia taip nuotraukoje atrodo. rankena, tai tokia plokscia justele o ne sniurelis.
Papildyta:
o dabar turiu dar viena klausimeli. Kaip te pamusala pritvirtinti prie tasytes? veliant ar jau nuvelus ji prisiuti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 06 07, 09:32)
cia taip nuotraukoje atrodo. rankena, tai tokia plokscia justele o ne sniurelis.

Palauk, jinai velta unsure.gif Aš matau kad ji tikrai nedavelta.
Gražus spalvų derinys.
ATE iki vakaro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vota @ 2006 06 07, 09:34)
Papildyta:
o dabar turiu dar viena klausimeli. Kaip te pamusala pritvirtinti prie tasytes? veliant ar jau nuvelus ji prisiuti? ax.gif

Nuvėlus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 07 birželio 2006 - 08:36
turbut, kad nedavelta.kai isploviau tai ji tokia putnoka pasidare. tai reiskia, kad nedavelta?
Atsakyti
Mano pirmas darbelis rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Turiu klausimėlį toms, kas moka velti ant marlės... kažkaip įsivaizdavau, kad veliant turėtų "persivelti kiaurai" marlės ir iš abiejų pusių gautis vilnos sluoksnis... bet vat pabandžiau - ir nieko panasaus nesigavo g.gif viena pusė ir liko "blogoji"... tai ar nedavėliau, ar taip ir turi būti? g.gif
Atsakyti
jei nori, kad butu is dvieju pusiu vilna, tai ir reikia kloti is abieju marles pusiu.
Atsakyti
Niu ikelsiu savo kasdienini rankinuka smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 06 06, 10:24)
vat čia man du nesudareinami dalykai g.gif palikti kraštelį susitraukimui vilnos ir kartu viską glaudžiai aptraukti - tai kur lieka kraštelis.....mastau.gif jaučiu supratau berašydama, bet palauksiu kokių protingų komentarų  rolleyes.gif

Vilnos susitraukimui ŠABLONĄ DARAISI DIDESNĮ UŽ GALUTINĮ ORIGINALĄ 5 cm (kadangi 2 pusės tai gausis 2*5=10 cm daugiau)
O jei klosi tiksliai šablono dydžio tai gausi 2 atskirus blynus, nes šonus vieną nuo kito skirs šablonas ir jie nesusivels.

Ar aiškiau tapo? 4u.gif
Atsakyti
Gražios jūsų visų rankinės. Aš tai tik pinigine galiu pasigirti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Vėl susibalamūtinau doh.gif Kokio dydžio adata pradedama velt? T.y. kokia ta pirmoji kurią gaunat kursuos...Žinau su kokia veliu, bet neturiu žalio supratimo koks jos dydis doh.gif

help.gif
Atsakyti