QUOTE(uups @ 2006 06 05, 22:58)
aha...ash irgi del savo broko patarimu laukiu nors, jauciu, nesulaukus adatele lopysiu, o jei nepades, tada jau kirpsiu von
Jeigu blogai prisivėlė rankenos tai vienintelė išeitis, nukirpt. Vistiek pamušalą siūsi. Kaip matau jam prisiūti vietos nepalikai. Rankenos puikios. Adatėle gali papuošti, kad būtų ryšys tai būtų geriau rankenos spalvomis. Jei pradėsi šitą medžiagėlę baksnot tai atsitiks kaip man kažkada. Sugaiši bereikalingai laiko
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 05, 23:03)
Žalieji karoliai
rim@ diedukas taipogi be komentarų . O ką matau paraše, ogi Veltinis
Na ir mano pirmasis darbelis adatėlėm veltas , nelabai jau vykęs , bet vistiek truputuką pagirkit :
rim@ diedukas taipogi be komentarų . O ką matau paraše, ogi Veltinis
Na ir mano pirmasis darbelis adatėlėm veltas , nelabai jau vykęs , bet vistiek truputuką pagirkit :
Gražu, liaudiškumu man kvepia
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 05, 23:27)
Tavo rankenos visai neblogai atrodo, bet manau-visi nelygumai užsislėptų,jei įsiūtum pamušalą ir per rankenas dar persiūtum, tai jos ir tvirčiau laikytųsi.
O kaip man tą plonumą-beveik slylę užlopyt?
O kaip man tą plonumą-beveik slylę užlopyt?
Priklausomai kokia skylė, ją galima paslėpti su adatėle užbadant ir po to dar pavelti.
Mes mokinomės taip ant defekto uždėti skersai, istrižai, skersai vilnos uždėti gabalą užuolaidos suvilgyti muiluotu mišiniu ir velti tą vietą.
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 06 05, 23:14)
Asarele,grazu !!!!
O cia mano geliukes baisiukes Dar slapios bet rodau
Pirmaja apiberiau karoliukais
Papildyta:
o stai ir antroji
O cia mano geliukes baisiukes Dar slapios bet rodau
Pirmaja apiberiau karoliukais
Papildyta:
o stai ir antroji
Puiki pirmoji