Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(uups @ 2006 06 05, 22:58)
aha...ash irgi del savo broko patarimu laukiu rolleyes.gif  nors, jauciu, nesulaukus adatele lopysiu, o jei nepades, tada jau kirpsiu von unsure.gif

Jeigu blogai prisivėlė rankenos tai vienintelė išeitis, nukirpt. Vistiek pamušalą siūsi. Kaip matau jam prisiūti vietos nepalikai. Rankenos puikios. Adatėle gali papuošti, kad būtų ryšys tai būtų geriau rankenos spalvomis. Jei pradėsi šitą medžiagėlę baksnot tai atsitiks kaip man kažkada. Sugaiši bereikalingai laiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 05, 23:03)
Žalieji karoliai wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

rim@ diedukas taipogi  thumbup.gif be komentarų  clap_1.gif . O ką lens.gif matau  bigsmile.gif paraše, ogi „Veltinis“    friends.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Na ir mano pirmasis darbelis adatėlėm veltas  blush2.gif , nelabai jau vykęs  ax.gif, bet vistiek truputuką pagirkit  lotuliukas.gif :

user posted image

Gražu, liaudiškumu man kvepia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 05, 23:27)
Tavo rankenos visai neblogai atrodo, bet manau-visi nelygumai užsislėptų,jei įsiūtum pamušalą ir per rankenas dar persiūtum, tai jos ir tvirčiau laikytųsi.

O kaip man tą plonumą-beveik slylę užlopyt?

Priklausomai kokia skylė, ją galima paslėpti su adatėle užbadant ir po to dar pavelti.
Mes mokinomės taip ant defekto uždėti skersai, istrižai, skersai vilnos uždėti gabalą užuolaidos suvilgyti muiluotu mišiniu ir velti tą vietą. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 06 05, 23:14)
Asarele,grazu !!!!
O cia mano geliukes baisiukes sad.gif Dar slapios bet rodau wink.gif
Pirmaja apiberiau karoliukais biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
o stai ir antroji
user posted image

Puiki pirmoji rolleyes.gif
Atsakyti
DOSETH, bet ar prie jau nuvelto paviršiaus dar kas nors prisivels? Kažkur jau bandžiau-tai tarsi du suvelti gabalai atskiri išėjo.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 05, 23:46)
DOSETH, bet ar prie jau nuvelto paviršiaus dar kas nors prisivels? Kažkur jau bandžiau-tai tarsi du suvelti gabalai atskiri išėjo.

Kaip suprantu pas tave darbas iš karšinio, bandyk su adatėle. Arba daryk papuošimus pribaksnodama. Ir tą skylę užtaisysi. Jei jau išskalavai tai gal ir neprisivels šlapiai. Buvo ir pas mane tokių brokų mirksiukas.gif

Ką jūs ten kursose veikiat g.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 23:45)
Jeigu blogai prisivėlė rankenos tai vienintelė išeitis, nukirpt. Vistiek pamušalą siūsi. Kaip matau jam prisiūti vietos nepalikai. Rankenos puikios. Adatėle gali papuošti, kad būtų ryšys tai būtų  geriau rankenos spalvomis. Jei pradėsi šitą medžiagėlę baksnot tai atsitiks kaip man kažkada. Sugaiši bereikalingai laiko schmoll.gif
Papildyta:
Gražu, liaudiškumu man kvepia ax.gif
Papildyta:
Priklausomai kokia skylė, ją galima paslėpti su adatėle užbadant ir po to dar pavelti.
Mes mokinomės taip ant defekto uždėti skersai, istrižai, skersai vilnos uždėti gabalą užuolaidos suvilgyti muiluotu mišiniu ir velti tą vietą. rolleyes.gif
Papildyta:
Puiki pirmoji rolleyes.gif

Pirmoji merinos vilnelė, o antroji karšinys, kažkoks plaukuotas:hm ar aš teisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 05 birželio 2006 - 22:55
O zaliu karoliu as ir turiu tongue.gif tik ne tokiu Zaliu biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vota @ 2006 06 06, 08:57)
JUMi, o man abi gelytes labai patinka. Galvoju, kad antroji man labai tiktu prie palto bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif galiu padovanot (tik va gerai butu, kad butum kauniete biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 06, 09:16)
Ir kaip sekėsi dažymas. Matau rezultatai puikūs.
Šilkū spalvos berods 8 o kainą parašysiu vakare maunu į VELTINIŲ NAMUS 4u.gif

parasyk vakare kainas ir visu kitu vilnos rusiu,a?smile.gif))
Labai idomu kaip kupranugario vilna..smile.gif
Atsakyti
o tas silkas veliasi tik sausai?
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2006 06 01, 10:38)
1. Klojama vilna turi tik siek tiek islisti uz tavo iskarpos krastu (mazdaug per pirsto stori)
2. Aplenki vilna apie iskarpa LABAI GLAUDZIAI. Jei laisvai lenksi - liks sulenktas sluoksnelis be iskarpos viduje ir jis velsis i rumbeli prie siules.

vat čia man du nesudareinami dalykai g.gif palikti kraštelį susitraukimui vilnos ir kartu viską glaudžiai aptraukti - tai kur lieka kraštelis.....mastau.gif jaučiu supratau berašydama, bet palauksiu kokių protingų komentarų rolleyes.gif
Atsakyti
Jumi gero pavyzdzio ikveptas kvietkelis biggrin.gif kvepiantis geriau nei atrodantis:ax:

user posted image

Atsakyti
Niu pagaliau prisiruosiau pabandyti nuvelti tasiuka be siuliu ir iskart privelt rankenas...
Dydis gavosi 30x24cm, sumazejo beveik per puse nuo pradinio... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Aš šiandien darbe bendravau su grupele svečių iš Danijos. Viena ponia buvo visa apsikarščiusi papuošalais iš veltinio. bigsmile.gif Nu neiškenčiau ir paklausinėjau jos, juolab kad pati šiandien kaip tyčia įsisegiau savadarbę segę veltinio. Tai ji pasirodo Danijos veltinio asociacijos narė (jei teisingai supratau) ir davė adresą internete. Grįžusi įlindau www.grima.dk
Siūlau ir jums mirksiukas.gif Mano tai šeima jaučiu šiandien liks be vakarienės smile.gif kol viską peržiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 06 06, 17:36)
Niu pagaliau prisiruosiau pabandyti nuvelti tasiuka be siuliu ir iskart privelt rankenas...
Dydis gavosi 30x24cm, sumazejo beveik per puse nuo pradinio...  ax.gif

user posted image

Labai graži forma thumbup.gif
O kaip priveli rankenas-dedi ne prie pat krašto, palieki kraštelius pamušalo užsiuvimui ar kaip? Ir iš viso- turbūt labai sunku paaiškint,geriausia būtų pamatyt. Gal galima kaip nors pasiorganizuot tokį pamatymą?
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 06, 19:35)
Aš šiandien darbe bendravau su grupele svečių iš Danijos. Viena ponia buvo visa apsikarščiusi papuošalais iš veltinio.  bigsmile.gif Nu neiškenčiau ir paklausinėjau jos, juolab kad pati šiandien kaip tyčia įsisegiau savadarbę segę veltinio. Tai ji pasirodo Danijos veltinio asociacijos narė (jei teisingai supratau) ir davė adresą internete. Grįžusi įlindau www.grima.dk
Siūlau ir jums  mirksiukas.gif  Mano tai šeima jaučiu šiandien liks be vakarienės  smile.gif kol viską peržiūrėsiu.

nu tu saunuole!
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 06, 20:54)
Labai graži forma  thumbup.gif
O kaip priveli rankenas-dedi ne prie pat krašto, palieki kraštelius pamušalo užsiuvimui ar kaip? Ir iš viso- turbūt labai sunku paaiškint,geriausia būtų pamatyt. Gal galima kaip nors pasiorganizuot tokį pamatymą?

o as kaip kokia tundra noriu paklausti blush2.gif kaiptas rankenas daveliat? ta prasme suveliat rankenas ir galus paliekat nesuveltus o tada priveliat ar iskart rankenas kazkaip priveliat? ir aplomai ar jus tasutes rankomis ar su tuo minkstu celofanu veliat? blush2.gif
Atsakyti