QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 09:12)
Be siūlių. Kam daryti jas jei galima daryti be. Veltinis ir yra fokusas kad gaminys gali būti be siūlių. Man tai ir patinka
aisku.. tai tada viskam daraisi formas- na pvz sita liemene- velei cilindra ir sukarpei, ar ir nekarpai- veli is karto gatava gamini? o avytes ir taskiukus- po to priveli adatom, ar irgi iskart? sorry, akd tiek klausimu- bet tikrai labai idomu:)
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 09:29)
Wau kokie gražūs gyvūnėliai pas tave Siūlyčiau nuvykti į kursus nepamaišys. Danijoje yra tokia žaislų vėlėja, ji tokias lėles daro pasaka, su yvairiom veido mimikom ir raukšlėm.
Ji kiek žinau yra tikrai garsi, tik ne čia
Veltinis tik atgijo čia, tai ką daro baltos kandys, vaikų žaidimai ,tik klykia garsiai MEEEEEEEEEEEES.
Veltinis tai neaprėpiamos platumos, negali daryti visko super. Gal per kokius 20 metų ir aš galėsiu lėles baksnoti. Dabar visą dėmesį telkiu į formas, bandau išgauti kuo įvairesnių formų, medžiagos kokybę.
Norėčiau rožinės panteros dukrytei kokia kaina rožinės gražuolės
Ji kiek žinau yra tikrai garsi, tik ne čia
Veltinis tik atgijo čia, tai ką daro baltos kandys, vaikų žaidimai ,tik klykia garsiai MEEEEEEEEEEEES.
Veltinis tai neaprėpiamos platumos, negali daryti visko super. Gal per kokius 20 metų ir aš galėsiu lėles baksnoti. Dabar visą dėmesį telkiu į formas, bandau išgauti kuo įvairesnių formų, medžiagos kokybę.
Norėčiau rožinės panteros dukrytei kokia kaina rožinės gražuolės
oj. kaip aciu:) tikrai nesitikejau tokiu komplimentu:)))
Nieko ten mandro tie zaisliukai..
Jie be to maziukai, nedideli.. kazkaip ilgai badyt ir laiko neturiu ir noro matyt truksta..)
mielai padovanociau pantera, bet kad tu zaisliuku ne vieno nebeturiu- visi isdovanoti. Kazkaip juos ir veliu visad kazkam..:)malonu dovanoti toki daikta,kurio negali nusipirkti parduotuvej:) Kada jei ka sukurpsiu ir vaziuosiu i Klaipeda- uzsuksiu i Tavo galerija:) Labai idomu gyvai tuos daiktus pamatyt:) ai, kazkada ir i Vilniu i paroda vaziuosi, ane?
reik tik vilnos kazkaip nusidazyt..
I kursus- gal kada gyvenime:))