Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 09:12)
Be siūlių. Kam daryti jas jei galima daryti be. Veltinis ir yra fokusas kad gaminys gali būti be siūlių. Man tai ir patinka 4u.gif

aisku.. tai tada viskam daraisi formas- na pvz sita liemene- velei cilindra ir sukarpei, ar ir nekarpai- veli is karto gatava gamini? o avytes ir taskiukus- po to priveli adatom, ar irgi iskart? sorry, akd tiek klausimu- bet tikrai labai idomu:)

smile.gif

QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 09:29)
Wau kokie gražūs gyvūnėliai pas tave bigsmile.gif  Siūlyčiau nuvykti į kursus nepamaišys. Danijoje yra tokia žaislų vėlėja, ji tokias lėles daro pasaka, su yvairiom veido mimikom ir raukšlėm.
Ji kiek žinau yra tikrai garsi,  schmoll.gif tik ne čia
Veltinis tik atgijo čia, tai ką daro  baltos kandys, vaikų žaidimai ,tik klykia garsiai MEEEEEEEEEEEES. doh.gif
Veltinis tai neaprėpiamos platumos, negali daryti visko super. Gal per kokius 20 metų ir aš galėsiu lėles baksnoti. Dabar visą dėmesį telkiu į formas, bandau išgauti kuo įvairesnių formų, medžiagos kokybę. biggrin.gif

Norėčiau rožinės panteros dukrytei ax.gif kokia kaina rožinės gražuolės

oj. kaip aciu:) tikrai nesitikejau tokiu komplimentu:)))
Nieko ten mandro tie zaisliukai..
Jie be to maziukai, nedideli.. kazkaip ilgai badyt ir laiko neturiu ir noro matyt truksta..smile.gif)

mielai padovanociau pantera, bet kad tu zaisliuku ne vieno nebeturiu- visi isdovanoti. Kazkaip juos ir veliu visad kazkam..:)malonu dovanoti toki daikta,kurio negali nusipirkti parduotuvej:) Kada jei ka sukurpsiu ir vaziuosiu i Klaipeda- uzsuksiu i Tavo galerija:) Labai idomu gyvai tuos daiktus pamatyt:) ai, kazkada ir i Vilniu i paroda vaziuosi, ane?
reik tik vilnos kazkaip nusidazyt..smile.gif

I kursus- gal kada gyvenime:))
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 05, 08:29)
Danijoje yra tokia žaislų vėlėja, ji tokias lėles daro pasaka, su yvairiom veido mimikom ir raukšlėm.

Na biski ir mes sugebam ax.gif

user posted image
Atsirado truputis laiko, einu ką biggrin.gif nors suvelti

Auskariukai - aštunkojai labai linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 05 birželio 2006 - 12:46
Vėlėja iš Danijos, kurią minėjo Doseth tikriausiai Brigitte Krag Hansen. Čia jos puslapis

http://www.feltmaking.dk/english/ 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip uzgerbiau visas sugebancias nuvelt tashe notworthy.gif
visa ryta tampiausi su tashe... klojau, lipdziau rankenas, paskui papuoshimams tokius spalvotus ziedus uzveliau, apsigalvojus kiek pavelus atgal nukrapsciau (nuo baltos vilnos fool.gif).
Rankenos prisivele kazkaip per aukstai ir dar labai bjauriai, va taip:user posted image
Kadaryt su jom? bandyt palopyt adatele ir vel privelt slapiai? nukirpt nafig ir nuvelus prisiut/pervert kitas? Tashe tokia:
user posted image
beveik kokiu A3 formato, tai 'rezervo' turiu ir nukirpimui ax.gif
biski dar ir forma nelygi, bet bandysiu pataisyt.
vienzho....patarkit help.gif help.gif help.gif

Atsakyti
o tarp kita ko, mergaites, o kur dabar galima rast dazu kiausiniams dazyt?? nes su aniliniais dabar negaliu dazyt, nes laukiuosi.. o spalvota vilna isbaigiau visa.. ar gal dar kokiu ideju yra, kaip nudazyt nekenksmingais dazais?

Vota- as tai nemesciau tos vilnos- pas mane irgi kaimiska ir man tai ji vis tiek patinka- kai kam norisisvelnios, nu bet pvz visokiems baciukams ir netgi rankinems kartais norisi ir tos siurkstesnes- fakturai ir siaip. ir zaisliukai grazus gaunasi..smile.gif
o be to bandyt kazkam- ne taip gaila, kaip tos pirktines, kuri tikrai nepigi.. ten 3Lt uz 30 g, ane?smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 05 birželio 2006 - 17:23
QUOTE(rim@ @ 2006 06 05, 19:35)
Gal pusvalandį užtrukau g.gif
Aš čia jau antrą kartą įmetu pasipuikuoti. Beje, plaukai iš truputuką išplautos vilnos, tai jis gerokai kaimu atsiduoda bigsmile.gif

Papildyta:

Aš neradau, tai kaiminkas visas išpurčiau bigsmile.gif

Nepyk jis man į pijoką pnašus, akis uždaušta, gal kokią savaitę nesiprausęs, plaukai sulipę, neaišku kada šukuoti, prima tarp dantų, o jei prasižiotų turbūt pusę iškritę, lūpos ištinusios....tai pirmas alkoholizmo požymis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ŠAUNUUUU rimi galima ižvelgti bruožus, ar dar turi kokių žmogystų bigsmile.gif man patiko, surenk kokią parodėlę Lietuvos mimikai bigsmile.gif
Atsakyti
Jusu teismui pirmieji karoliai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, kaip viskas gražu thumbup.gif

Vota, žiūriu-jau užsikabinai, kai pradėjai-negali sustot. Jėgelė clap.gif
O aš visą vakarą tašiuką vėliau(pirmą kartą). Gražus išėjo, bet jau broko... Pati nesuprantu, kaip vienoj vietoj taip plona plona, beveik skylė, kitur-normaliai. Patarkit-kaip pastorint ar užlopyt tokią vietelę help.gif
Atsakyti
Žalieji karoliai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

rim@ diedukas taipogi thumbup.gif be komentarų clap_1.gif . O ką lens.gif matau bigsmile.gif paraše, ogi „Veltinis“ friends.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Na ir mano pirmasis darbelis adatėlėm veltas blush2.gif , nelabai jau vykęs ax.gif, bet vistiek truputuką pagirkit lotuliukas.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 05 birželio 2006 - 22:04
Asarele,grazu !!!!

O cia mano geliukes baisiukes sad.gif Dar slapios bet rodau wink.gif
Pirmaja apiberiau karoliukais biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
o stai ir antroji
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 05, 23:14)
Asarele,grazu !!!!
O cia mano geliukes baisiukes sad.gif Dar slapios bet rodau wink.gif
Pirmaja apiberiau karoliukais biggrin.gif
user posted image

VO SITA TAI MAN thumbup.gif gal gali ishsamiai kaip ja ten darei ir i ka reik atkreipt demesi veliant pimaja gelele??
o i visa sita grazumynu buri prasom priimti ir mano sios dienos hibrida ax.gif nertaveltabiseriuza:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 06 05, 22:58)
aha...ash irgi del savo broko patarimu laukiu rolleyes.gif  nors, jauciu, nesulaukus adatele lopysiu, o jei nepades, tada jau kirpsiu von unsure.gif

Tavo rankenos visai neblogai atrodo, bet manau-visi nelygumai užsislėptų,jei įsiūtum pamušalą ir per rankenas dar persiūtum, tai jos ir tvirčiau laikytųsi.

O kaip man tą plonumą-beveik slylę užlopyt?
Atsakyti