Padėkit dar man "pirmokei" Kaip susivelti virvę? Ir dar man nesiseka užvelti ant viršaus piešinio. Tiksliau aš jį sujaukiu kai pradedu rankomis velti.
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 04, 18:32)
Padėkit dar man "pirmokei" Kaip susivelti virvę? Ir dar man nesiseka užvelti ant viršaus piešinio. Tiksliau aš jį sujaukiu kai pradedu rankomis velti.
Virvę velti taipat kaip ir kamuoliuką, tik pailgai, nespaudžiant, veiksmą atlieki pirmyn atgal.
Piešinys paliks vietoj jai an gaminio užmesi senos užuolaidos gabalą, ir pavelsi. nuimk ir uždėk keletą kartų nes vilnelė prikimba prie užuolaidos. viską daryk atsargiai pradžioje, po to jau galėsi, minkyti, maigyti, trankyti ar dar ką sugalvosi.
Doseth kiek prisimenu tu rasei kad geles gigantes pradzioj velei Negaletum papasakoti kaip ?
QUOTE(Jumi @ 2006 06 04, 16:09)
tai kad as jo dar nepabaigiau reik papuosti kaip nors ir uzsegima sugalvoti
O tu papasakok prasau
O tu papasakok prasau
tikejaus filmuka idet (CD neseniai draugei dovanojau apie velima, buvo kaip tokias gelytes velt ten), bet nera...uztai kitus du galit paziuret (jie cia )
o gelyte pabandysiu papasakot,- taigi, atsiplesi gabaliuka vilnos ir kloji labai labai plonu sluoksniu kryziu...kita kryziu skersai jam, dar kita skersai antrajam ...zodziu, kad gautusi blynas...blyno viduj galima kloti kitos spalvos blyna (arba puoshti siulais kaip tu baltu petuniju atveju, arba visai maza , tarkim, juoda kryziuka aguonos vidureliui) sudrekinti, apversti.... centre uzkloti labai maza zhalia 'blynuka"...galima uzdet dar tamsesnes zalios kryziuka, tipo, kur ziedas visai prie kotelio. Atsargiai pirshais suvelti blyna. Pacius pakrastelius galima uzlenkti, kad gautusi storesni, arba palikti plonycius, beveik permatomus. Paskui ta blyna suformuoti i zieda, tarkim, subrukant i kumshti...ir palikti isdziuti. Pacia gele galima formuot is keliu blynu, ar is vieno, prideti veltus 'usus' ir pan . Tik teks igust kol grazias suvelt ismoksi
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 04, 21:12)
Atneškit jūs tas savo rankas parodyt po šimts pypkiu.
Blyn aš 33 o rankos kaip bobutės, bjaurybė muilas net kremai nepadeda. Va čia blogoji veltinio pusė
Blyn aš 33 o rankos kaip bobutės, bjaurybė muilas net kremai nepadeda. Va čia blogoji veltinio pusė
Aš veliu su guminėmis pirštinėmis, tokiomis plonomis, pirktomis vaistinėje. Jos gerai priglunda ir visiškai nemaišo dirbti. Rankos būna apsaugotos nuo muilo poveikio.
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 04, 23:48)
tik turiu bėdą,nesugebu padaryti kelių vienodų kamuoliukų visi gaunasi skirtingų dydžių
privelk dar 6iek tiek vilnelės ir bus vienodi
Labas rytas:)
Doseth- o rubus kaip veli- na, pvz ta liemene- negi cia istisas velimas- siuliu nesimato man..ar veli plokscia ir paskui karpai-siuvi?? ar kaip? Labai idomu pasidare..
Doseth- o rubus kaip veli- na, pvz ta liemene- negi cia istisas velimas- siuliu nesimato man..ar veli plokscia ir paskui karpai-siuvi?? ar kaip? Labai idomu pasidare..
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 05, 08:32)
Be siūlių. Kam daryti jas jei galima daryti be. Veltinis ir yra fokusas kad gaminys gali būti be siūlių. Man tai ir patinka
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 05, 08:32)
Wau kokie gražūs gyvūnėliai pas tave Siūlyčiau nuvykti į kursus nepamaišys. Danijoje yra tokia žaislų vėlėja, ji tokias lėles daro pasaka, su yvairiom veido mimikom ir raukšlėm.
Ji kiek žinau yra tikrai garsi, tik ne čia
Veltinis tik atgijo čia, tai ką daro baltos kandys, vaikų žaidimai ,tik klykia garsiai MEEEEEEEEEEEES.
Veltinis tai neaprėpiamos platumos, negali daryti visko super. Gal per kokius 20 metų ir aš galėsiu lėles baksnoti. Dabar visą dėmesį telkiu į formas, bandau išgauti kuo įvairesnių formų, medžiagos kokybę.
Norėčiau rožinės panteros dukrytei kokia kaina rožinės gražuolės