Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Padėkit dar man "pirmokei" blush2.gif Kaip susivelti virvę? Ir dar man nesiseka užvelti ant viršaus piešinio. Tiksliau aš jį sujaukiu kai pradedu rankomis velti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 04, 18:32)
Padėkit dar man "pirmokei"  blush2.gif  Kaip susivelti virvę? Ir dar man nesiseka užvelti ant viršaus piešinio. Tiksliau aš jį sujaukiu kai pradedu rankomis velti.  verysad.gif

Virvę velti taipat kaip ir kamuoliuką, tik pailgai, nespaudžiant, veiksmą atlieki pirmyn atgal.
Piešinys paliks vietoj jai an gaminio užmesi senos užuolaidos gabalą, ir pavelsi. nuimk ir uždėk keletą kartų nes vilnelė prikimba prie užuolaidos. viską daryk atsargiai pradžioje, po to jau galėsi, minkyti, maigyti, trankyti ar dar ką sugalvosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Doseth kiek prisimenu tu rasei kad geles gigantes pradzioj velei blush2.gif Negaletum papasakoti kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 04, 16:09)
tai kad as jo dar nepabaigiau  blush2.gif reik papuosti kaip nors ir uzsegima sugalvoti  g.gif
O tu papasakok prasau  wub.gif

doh.gif tikejaus filmuka idet (CD neseniai draugei dovanojau apie velima, buvo kaip tokias gelytes velt ten), bet nera...uztai kitus du galit paziuret (jie cia )
o gelyte pabandysiu papasakot,- taigi, atsiplesi gabaliuka vilnos ir kloji labai labai plonu sluoksniu kryziu...kita kryziu skersai jam, dar kita skersai antrajam ...zodziu, kad gautusi blynas...blyno viduj galima kloti kitos spalvos blyna (arba puoshti siulais kaip tu baltu petuniju atveju, arba visai maza , tarkim, juoda kryziuka aguonos vidureliui) sudrekinti, apversti.... centre uzkloti labai maza zhalia 'blynuka"...galima uzdet dar tamsesnes zalios kryziuka, tipo, kur ziedas visai prie kotelio. Atsargiai pirshais suvelti blyna. Pacius pakrastelius galima uzlenkti, kad gautusi storesni, arba palikti plonycius, beveik permatomus. Paskui ta blyna suformuoti i zieda, tarkim, subrukant i kumshti...ir palikti isdziuti. Pacia gele galima formuot is keliu blynu, ar is vieno, prideti veltus 'usus' ir pan . Tik teks igust kol grazias suvelt ismoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 04 birželio 2006 - 19:22
štai mano pirmoji suveltoji apyrankė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 04 birželio 2006 - 19:42
ax.gif nagi pagaliau ir aš kažką pagaminau iš veltinio ax.gif ,bet foto bus rytoj,nes vakare neryškiai man gaunasi doh.gif

tik turiu bėdą,nesugebu padaryti kelių vienodų kamuoliukų doh.gif visi gaunasi skirtingų dydžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 04, 21:12)
Atneškit jūs tas savo rankas parodyt po šimts pypkiu. blink.gif
Blyn aš 33 o rankos kaip bobutės, bjaurybė muilas net kremai nepadeda. Va čia blogoji veltinio pusė g.gif

Aš veliu su guminėmis pirštinėmis, tokiomis plonomis, pirktomis vaistinėje. Jos gerai priglunda ir visiškai nemaišo dirbti. Rankos būna apsaugotos nuo muilo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 04, 23:48)

tik turiu bėdą,nesugebu padaryti kelių vienodų kamuoliukų doh.gif visi gaunasi skirtingų dydžių blush2.gif

privelk dar 6iek tiek vilnelės ir bus vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas:)

Doseth- o rubus kaip veli- na, pvz ta liemene- negi cia istisas velimas- siuliu nesimato man..ar veli plokscia ir paskui karpai-siuvi?? ar kaip?smile.gif Labai idomu pasidare..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 05, 08:32)

Doseth- o rubus kaip veli- na, pvz ta liemene- negi cia istisas velimas- siuliu nesimato man..ar veli plokscia ir paskui karpai-siuvi?? ar kaip?smile.gif Labai idomu pasidare..smile.gif

Be siūlių. Kam daryti jas jei galima daryti be. Veltinis ir yra fokusas kad gaminys gali būti be siūlių. Man tai ir patinka 4u.gif
Atsakyti
na čia mano pirmasis veltinio darbeis(dar kursuose buvo mini piniginiukas doh.gif ,bumbuliukas ir paprasta skiautelė ax.gif )
user posted image
bet koks jis mielas,man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 05, 08:32)

Wau kokie gražūs gyvūnėliai pas tave bigsmile.gif Siūlyčiau nuvykti į kursus nepamaišys. Danijoje yra tokia žaislų vėlėja, ji tokias lėles daro pasaka, su yvairiom veido mimikom ir raukšlėm.
Ji kiek žinau yra tikrai garsi, schmoll.gif tik ne čia
Veltinis tik atgijo čia, tai ką daro baltos kandys, vaikų žaidimai ,tik klykia garsiai MEEEEEEEEEEEES. doh.gif
Veltinis tai neaprėpiamos platumos, negali daryti visko super. Gal per kokius 20 metų ir aš galėsiu lėles baksnoti. Dabar visą dėmesį telkiu į formas, bandau išgauti kuo įvairesnių formų, medžiagos kokybę. biggrin.gif

Norėčiau rožinės panteros dukrytei ax.gif kokia kaina rožinės gražuolės
Atsakyti