Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

i pada dejau pakietinima, nes vis tiek vilna visaip isiskraipo ka nors sunkesnio idejus smile.gif o cia norejau kad pagrindas toks apvalus butu smile.gif

P.S. dekui uz pagyrimus smile.gif

QUOTE(knopkė @ 2006 06 03, 21:36)
Eik tu sau, kas per gaivus tašiukas gavosi  wub.gif 
Bravo  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

dekui dekui:)

gal kas patartu kokios rankenos cia tiktu?
ar bambukines deti, ar is vilnos velti? kazi vilnones neissitampo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2006 06 03, 18:38)
dekui dekui:)

gal kas patartu kokios rankenos cia tiktu?
ar bambukines deti, ar is vilnos velti? kazi vilnones neissitampo?  g.gif

thumbup.gif labai grazu.... o koki pakietinima dejai i vidu?
rankenos tai man cia tik vilnones ziuretusi ax.gif
Atsakyti
is kazkokios odos pakietinima dariau:)
ir i vidu dar pamusaliuka atlasini dejau:) nzn dedasi i tokias rankenas ar ne, bet man kazkaip mieliau atrodo:) baisu, kad koks parkeris neislystu paskui pro sona biggrin.gif
o kaip tas rankenas daryt? kietai kietai suvelt ir viskas? bet juk vilna kazkiek tamposi. ar apvelt kokia virvute?
Atsakyti
Jeigu bijai, kad issitampys, idek tada virvute vidun.
Mano tasiuko rankenos dar neissitampe, nors koki menesi jau nesioju...
Atsakyti
na siaip mane grauzia, bet kazkaip rankinukas tai nebeda, gali patraukt smile.gif mane labiausiai nervina kai koks daiktas grauzia, ir negali nusiimt smile.gif
doseth, o kokias rankenas rekomanduotum? ar reikia kokia virvute deti i rankenas, kad neissitampytu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Minesota @ 2006 06 03, 22:08)
Lyrika, tašiukas labai fainas  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  good.gif

dekui dekui smile.gif
Atsakyti
Lyrika, o kai tu darei taiukui iskarpa, kaip darei dugna? Ta prasme is viso tasiuko turio ji paskui isformavai, ar privelei ji atskirai? doh.gif
Atsakyti
paskui priveliau ant to dugno smile.gif
Atsakyti
[quote=lyrika,2006 06 03, 22:11]
na siaip mane grauzia, bet kazkaip rankinukas tai nebeda, gali patraukt smile.gif mane labiausiai nervina kai koks daiktas grauzia, ir negali nusiimt smile.gif
doseth, o kokias rankenas rekomanduotum? ar reikia kokia virvute deti i rankenas, kad neissitampytu? smile.gif
Papildyta:
dekui dekui smile.gif
[/

Lyrika ko klausinėji, ir pati puikiai nusimanai, gerą skoni turi.
Jei rankinukas būtų mano dėčiau tik veltas rankenas. pav. veltą virvutę, arba išvis didelią O perlenki per pusę ir prisiuvi galus.Ar taip, ar taip teks siūti. smile.gif
Niekas nesitampo jei gerai suveli ax.gif

O dėl griaužimo mirksiukas.gif saullutei skirta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 03 birželio 2006 - 21:26
Na, paaiskink tu man dar karta tai nesupratelei. Tai vienzo isklojai vilna ant sablono, apvertei ji isklojai vel vilna, suvelei, prakirpai dugna ir privelei prie dugno darviena vilnos gabala, ar ne taip. Niekaip nepagaunu, kaip padaryti toki platu dugna. wub.gif
Atsakyti
Lyrika tasiukas labai grazus !!!!

Merginos ismokykit mane tokias geles velt labai prasau !!!!!!!!!!! sad.gif
Vat i sita pirmaja spoksau jau pora dienu Siandien bandziau niekoi neisejo sad.gif
user posted image

Ir va tokias
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2006 06 03, 19:12)
user posted image

nesugalvoju kokias rankenas deti, bet bendras vaizdas jau yra smile.gif

vai vai kaip grazu:))))
O kokie kiausiniu dazai taip graziai dazo? tie kur maziukuose pakuciuose?? Ir netepa? neissiplauna?nes spalva tai tikrai fantastiska:)rankeneles- mano manymu velk.. neissitampo jos, jei labai liesu nepadarysi:)))

nu laaaabai grazu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 04, 07:48)
vai vai kaip grazu:))))
O kokie kiausiniu dazai taip graziai dazo? tie kur maziukuose pakuciuose?? Ir netepa? neissiplauna?nes spalva tai tikrai fantastiska:)rankeneles- mano manymu velk.. neissitampo jos, jei labai liesu nepadarysi:)))

nu laaaabai grazu..smile.gif

tie patys kaiusiniu dazai, kurie maximoj po 89ct buna 5 spalvu smile.gif
neissiplauna jie, verdu kaip paprastus dazur is paskui daug daug skalauju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kazyte @ 2006 06 03, 22:27)
Na, paaiskink tu man dar karta tai nesupratelei. Tai vienzo isklojai vilna ant sablono, apvertei ji isklojai vel vilna, suvelei, prakirpai dugna ir privelei prie dugno darviena vilnos gabala, ar ne taip. Niekaip nepagaunu, kaip padaryti toki platu dugna.  wub.gif

veliau as toki kaip cilindra. su kaiura apacia ir kiauru virsum smile.gif tada prisiuvau apacia ir uzdejau toki pat vilnos lopini ant dugno paskui smile.gif
todel dabar dugnas turi forma ir yra kitas toks smile.gif
Atsakyti