Prasau labai nesijuokti, bet tai pirmas ilgai lauktas blynas. Is pinigines gavosi mini tasiukas dukrytei. Truksta tik rankeneliu. O papuosiau vaikiskai, nes tai vaikiska tasiuke...
Papildyta:
o cia pirmoji gelyte
siandienos visos dienos darbas [IMG]
cia ruoshinys is mocheros ir vilnos, kaip paskui paaiskejo, ryskiai per mazai paraizgiau
http://img93.imagesh...uoshinys8fw.jpg[/IMG]
cia bandziau jungti 2 gabalus, otrecia irgi bandziau, nebepavyko
o trecia gabala netekus vilties uzveliau ant 2 sluoksniu vilnos ir gavosi
o cia tas tinkliukas i kuri isukau dideli gabala
bet teko uzklot plevele, kad per dideles akutes nesusiveltu i deshra..
o cia mano sekmingiausia ir maloniausia dalis: kamuoliukai su iveltu mocheriniu siulu
nu ka manot tik tiesa, ar yra sansu patobulet, ar..... nu ornamentikos srity matyt jau beviltiska esu, nesigalvoja nieko netiketo
Papildyta:
nu blyn, ne tik velt nesiseka bet dar ir su fotkem prisidirbau nu atleidimo tai jau prashau
cia ruoshinys is mocheros ir vilnos, kaip paskui paaiskejo, ryskiai per mazai paraizgiau
http://img93.imagesh...uoshinys8fw.jpg[/IMG]
cia bandziau jungti 2 gabalus, otrecia irgi bandziau, nebepavyko
o trecia gabala netekus vilties uzveliau ant 2 sluoksniu vilnos ir gavosi
o cia tas tinkliukas i kuri isukau dideli gabala
bet teko uzklot plevele, kad per dideles akutes nesusiveltu i deshra..
o cia mano sekmingiausia ir maloniausia dalis: kamuoliukai su iveltu mocheriniu siulu
nu ka manot tik tiesa, ar yra sansu patobulet, ar..... nu ornamentikos srity matyt jau beviltiska esu, nesigalvoja nieko netiketo
Papildyta:
nu blyn, ne tik velt nesiseka bet dar ir su fotkem prisidirbau nu atleidimo tai jau prashau
o man tai atrodo, kad votos pinigine kiek pervelta kai i skalbianke sumetu kanors 'damusht' labai panasiai atrodo
dar kai per karshtas vanduo man panashiai gaunasi
QUOTE(uups @ 2006 06 02, 20:10)
o man tai atrodo, kad votos pinigine kiek pervelta kai i skalbianke sumetu kanors 'damusht' labai panasiai atrodo
O tai dar gali buti pervelta?
QUOTE(flame @ 2006 06 02, 13:25)
karoliukai pasakiski avataras irgi
aciu aciu:)
isties linkas kazkur pabego.va jis dar karta:
http://public.fotki....s/dscn5121.html
labai faini siandien imesti darbeliai-Jumi, Kalinka )) as irgi vis is mocheros zadu pabandyt.. Tik vis laiko truksta..
Vota- saunu:) svarbiausia principa zinoti, opaskui- darbas, darbas ir dar karta darbas:)))
Nu tai čia man toks klausimėlis iškilo o jeigu kamuoliukas minkštai suveltas, tai čia skaitosi, kad nekokybiškas darbas (mol turi kietai susivelti)
Vakar ir aš piniginę vėliau. Krašteliai susivėlė gerai. Bet... padariau vieną klaidą. Išdėliojau spalvotą papuošimą per arti kraštų. Kai sušlapinau ir pakočiojau, papuošimai paplaukė net už šablono kraštų ir teko juos užlankstyti, tuo tarpu norėjau, kad kraštai būtų pagrindinės spalvos . Na, bet nepaisant to, kad rankos vis dar mėlynos , o piniginė "išpuošta" visai netaip kaip norėjau , rezultatu esu patenkinta.
QUOTE(knopkė @ 2006 06 03, 08:33)
Nu tai čia man toks klausimėlis iškilo o jeigu kamuoliukas minkštai suveltas, tai čia skaitosi, kad nekokybiškas darbas (mol turi kietai susivelti)
taip taip - nekokybiškas turi būti kietas
QUOTE(knopkė @ 2006 06 03, 08:33)
O as esu kitos nuomones- man visai patinka minksciau suvelti kamuoliukai, o ne kieti kaip akmenukai. Tokius minkstesnius lengviau perverti ir jie ne tokie sunkus, be to ir vilnos maziau susinaudoja, na bet cia pagal mano skoni. Aisku jie nera tokie viasi minkstuciai, bet ir ne kieti, kad sokinetu...
QUOTE(Minesota @ 2006 06 03, 05:47)
Na, bet nepaisant to, kad rankos vis dar mėlynos , o piniginė "išpuošta" visai netaip kaip norėjau , rezultatu esu patenkinta.
nu tai parodyk ir mums
baikit jus cia su tais kamuoliukais,- as kaiptik noriu ismokt minkstus velt,- ba tokie kaip akmenukai man susivelia...uzmusht su tokiais karoliais galima
nesugalvoju kokias rankenas deti, bet bendras vaizdas jau yra
Lyrika, tašiukas- jėga
Kaip suformavai dugną? Vėlei bambukiniu padėkliuku ar kuo kitu?
Kaip suformavai dugną? Vėlei bambukiniu padėkliuku ar kuo kitu?