Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(kooala @ 2006 06 19, 21:17)
Sveikos 4u.gif  gal galit parasyt kaip daryti tuos spalvotus vyniotinius? unsure.gif

kaip suprantu, tu minty tuos karolius turi?Aš apveliu medinį virbalą: vilnos įvairiaspalvės po sluoksnį dedu,viso kokius 5-6, kad didesni gautųsi, tada tą gautą "sardelę" apveliu šlapiai, paskui nuimu nuo virbalo ir sukarpau, kvadratėliais, ar stačiakampiais... bigsmile.gif
Atsakyti
Man tie vyniotiniai grazesni gaunasi badyti adatelemis.
Darau taip-ant porolono plonas blynas vienokios spalvos vilnos, ant jo -sluoksnis kitos spalvos vilnos, tada viska subadau.Po to ta dvispalvi blyna suvynioju,
vel gerai subadau.Sukarpau -ir viskas smile.gif
Atsakyti
*Diva*, labai grazus batukai wub.gif wub.gif wub.gif

Mano paskutinis darbelis - gelyte:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 20 birželio 2006 - 10:29
Visai nesudetinga mirksiukas.gif Slapiai veliant padariau keleta atskiru lapeliu (maisiau geltonos ir salotines spalvos vilna). Su adata pridejau trupuciuka raudonos spalvos ir vel slapiai, kad konturai ryskus nebutu. Ir visas detales susiuvau tarpusavyje. Gelyte gavosi daugiau plokscios formos.. Tam, kad uzlenkti krastus naudojau... plauku laka blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ech,dar ir cia pasigirsiu smile.gif smile.gif
naujausias darbelis
user posted image
o cia dar vienas tongue.gif
user posted image
kazkaip man ant virveles verti iki sio papuosalo visai nepatiko ...Dabar jau tinka nors kol juos suveriu ant tos virveles ...... sad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na- faini kokie darbeliai.. kiekvienadien vis grazesni ir grazesni.. Ir as pasigirsiu- siandien nuveliau veltinius:

user posted image

user posted image

http://img217.images...dscn59289qf.jpg
http://img212.images...dscn59353kj.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 21 birželio 2006 - 13:44
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 21, 15:09)
Diva Nuostabu, nu žodžių trūksta. Tau jau žiema nebaisi  biggrin.gif  Gal gali nufotkinti šabloną, pagal kurį vėlei?

is sablono liko skuteliai..smile.gif nu bet nieko mandro tikrai- apibreziau aplink koja, padidinau kokias 5 cm is visu pusiu sulenkiau perpus ir iskirpau. o pabaigiau velti kai sablona isemiau ir gerai pamaigiau- ant savo koju- todel forma kaip tik pagal koja.. Dariau kojos maketa pagal Uups kazkada duota ideja, bet vistik paprasciau darant sau damust ant savo kojos..smile.gif))na gal ne visada, bet as kazkaip maketa darydama kazkodel ant pirstu galu stpvejau, todel pabaigt ant maketo biski nelabai buvo- pabaigiau ant kojos. Bet todel ir nusprendziau kad taip dar ir paprasciau..

bet zinokit- koki patogus- kaip basom vaikstai...smile.gif Gaila bus ir dovanot..
Saullute- aciu uz vilna- tikrai zymiai mieliau su tokia dirbti.. nei kedent reikia ir veliasi tikrai lengviau nei maniske..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 21 birželio 2006 - 14:48
QUOTE(uups @ 2006 06 21, 12:58)
thumbup.gif
Jumi, man tas zalsvas verinys  wub.gif  a kas tie mazhesnieji balti rutuliukai? Irgi veltinis?
as irgi vakar dar vienas tapkes nuveliau biggrin.gif 

Gal kas turit ideju, ka daryt, kad nesimaishytu 2 vilnos spalvos ish skirtingu sluoksniu? Ty, jei vidine velinio puse, tarkim, balta, o ishorine juoda, tai balti plaukeliai pralenda i juodos puse, o juodi i baltos ir negraziai atrodo doh.gif  zinot/skaitet ar pan, kaip butu imanoma padaryt kad kuo mazhiau maishytusi? g.gif

kuo storesni abieju spalvu sluoksniai tuo maziau plaukeliu i kitos spalvos sluoksnio isorine puse prasivelia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 21, 11:42)
na- faini kokie darbeliai.. kiekvienadien vis grazesni ir grazesni.. Ir as pasigirsiu- siandien nuveliau veltinius:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
niu saunuole, jau pagavo ir tave rimtai veltiniai wink.gif
Atsakyti
aciu uz komplimentus:)

na ir vel- giriuosi:) siandien veltas rankinukas:

user posted image
http://img213.images...dscn59377xf.jpg

rankinuko "uzpakalis"

user posted image

http://img218.images...dscn59402yx.jpg
Atsakyti
Mano pavydas su kiekvienu darbeliu darosi vis juodesnis. Vakar diplominį apsigyniau, viskas dabar tai velsiu bigsmile.gif Net juokinga rodytis:
Čia šeip sau:
user posted image
Atsakyti