Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(vota @ 2006 06 16, 10:05)
As apie tuos antruosius

Aisku smile.gif Cia buvo viena ilga detale, paskui ji sukirpau su zirklemis i kelias dalis mirksiukas.gif

QUOTE(Endendu @ 2006 06 16, 10:05)
Vita_V, papuoshalas nerealus! Viskas - modelis, spalvu suderinimas, labai grazhu.

Aciu 4u.gif Modelis - mano 6 metuku dukryte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 16 birželio 2006 - 10:19
Vienai mamytei padariau:
user posted image
Nieko naujo, bet linksmas.

Čia gal geriau matosi ax.gif
Modelį radau bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 16 birželio 2006 - 11:59
Renku įdėjas. Čia darbeliai iš interneto. Pasidžiaukite ir velkite...

user posted image
Papildyta:
o visagalis internetas biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

Dar vienas
user posted image
Papildyta:
Man to paskutinio rankinuko kraštelis labai fainai atrodo iš tų burbuliukų
Atsakyti
Shian atveso oras, tai issitraukiau vel savo tashe pavelt...ba visa savaite apie +37-+39C sukiojosi, tai karshta buvo vien pazhvelgt i vilna doh.gif
adatelem uzlopiau rankenu 'nesklandumus' ir padekoravau. Man visai thumbup.gif dar reikes uzbaigt slapiai. Pamushalo kazkaip nesinori man tokiam krepshiui schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 06 16, 14:35)
As irgi siandien vakarykscio rankinuko velimo broka taisiau. Beveliant vienas sonas pavaziavo ir issiskleide. Nu bet siaip ne taip suremontavau, dabar dabaigineju velti ir bus matyti kas gavosi...

oho.....o kaip taisei toki dalyka? adata sujungei ?mastau.gif
Atsakyti
Aha, su adata... Tada dar paveliau slapiai.
Papildyta:
Tik taisiau dar ne visai suvelta, kai pamaciau kad issiskete, nebeveliau toliau, o isdziovinau ir pataisiau.
Atsakyti
Vakarykstes "pamokeles" rezultatas, kaip ir dazniausiai buna (bent man), rodant kaip daryti, kazkas nesigauna:
user posted image
user posted image
O cia sonas po remonto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 06 16, 18:59)
Vakarykstes "pamokeles" rezultatas, kaip ir dazniausiai buna (bent man), rodant kaip daryti, kazkas nesigauna:

thumbup.gif thumbup.gif koks grožis thumbup.gif

o čia psl vėlimo,gal dar nebuvo? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 16 birželio 2006 - 18:27
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saullute - tašiukas jėga thumbup.gif , atrodo nerealiai, o dėl iširusio šono-net neįtartum,kad kažkaip jis lopytas. Tik atrodo jis žalsvas, lyg sakei, kad į melsvus dažus kiši(bent man-žalsvas dar gražiau, aš gi žalių atspalvių fanė). Vien žo - super.

MONAMI - kas čia per grožiai? Lyg Karoliai, lyg apykaklės...Čia pati darei ar interneto stebuklai?
Atsakyti
Vaje vaje kaip viskas grazu!!!!!!!!!!!!!!!!
Visu darbai nerealus!!!!!!!!!!!! Vita nuostabus kaklo papuosals,super Saulutes rankine.....
Su Kernave nenervuokit sad.gif Arba prasom issamius foto reportazus det wink.gif Labai labai idomu bet nuvaziuot be sansu sad.gif

O as irgi panarsiau vakar tai va velta ponca radau biggrin.gif Dalinuos wink.gif
1 dalis : http://community.liv...k_ru/67851.html
2 dalis : http://community.liv...k_ru/68915.html

Ir va ziurint i jusu darbus ir idejas rastas nete ima atrodyt kad i ta veltini gali sulyst iki kaklo ,velt diena ir nakti vistiek fantazija nesibaigs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
fantastiski darbeliai.. negaliu atsiziuret. Kaip gerai, akd jus esat, mergaites- jei ne jus- tikrai nesurasciau laiko ir noro pavelt, o kai prisiziuri jusu grozybiu- tai ir prisiruosi.

Vamano paskutinis darbelis- batukai nykstukui:

user posted image

O cia - ant mano nykstuko-modeliuko:

user posted image
Atsakyti