Shian atveso oras, tai issitraukiau vel savo tashe pavelt...ba visa savaite apie +37-+39C sukiojosi, tai karshta buvo vien pazhvelgt i vilna adatelem uzlopiau rankenu 'nesklandumus' ir padekoravau. Man visai dar reikes uzbaigt slapiai. Pamushalo kazkaip nesinori man tokiam krepshiui
As irgi siandien vakarykscio rankinuko velimo broka taisiau. Beveliant vienas sonas pavaziavo ir issiskleide. Nu bet siaip ne taip suremontavau, dabar dabaigineju velti ir bus matyti kas gavosi...
Aha, su adata... Tada dar paveliau slapiai. Papildyta: Tik taisiau dar ne visai suvelta, kai pamaciau kad issiskete, nebeveliau toliau, o isdziovinau ir pataisiau.
"Mane keičia ne bėgantis laikas, o tai, ką aš su tuo bėgančiu laiku veikiu... "
Saullute - tašiukas jėga , atrodo nerealiai, o dėl iširusio šono-net neįtartum,kad kažkaip jis lopytas. Tik atrodo jis žalsvas, lyg sakei, kad į melsvus dažus kiši(bent man-žalsvas dar gražiau, aš gi žalių atspalvių fanė). Vien žo - super.
MONAMI - kas čia per grožiai? Lyg Karoliai, lyg apykaklės...Čia pati darei ar interneto stebuklai?
Vaje vaje kaip viskas grazu!!!!!!!!!!!!!!!! Visu darbai nerealus!!!!!!!!!!!! Vita nuostabus kaklo papuosals,super Saulutes rankine..... Su Kernave nenervuokit Arba prasom issamius foto reportazus det Labai labai idomu bet nuvaziuot be sansu
fantastiski darbeliai.. negaliu atsiziuret. Kaip gerai, akd jus esat, mergaites- jei ne jus- tikrai nesurasciau laiko ir noro pavelt, o kai prisiziuri jusu grozybiu- tai ir prisiruosi.