Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(VITA_V @ 2006 06 14, 11:12)
1 colis kiek cm? g.gif

2,54 cm
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 06 14, 10:41)
aha, tokiems su auliukais reikia "vaizdo ish shono" shablono ("balerinkoms',- tiesiog apibrezhtos pedos) . Patarciau velti abi shlepetes  ishkart,- bus vienodesnes.Cia rasi kudikio batuku  shablona. Tinkliuko akutes,- 1 colis. Nuo ju ir patarciau pradet. O dar geriau,- nuo kokiu batuku lelei ar pan ax.gif

ax.gif na kai apibrėži pastatytą ant grindų pėdą tai jau nebe iš šono....

Visiems veltinukas 3 mačiams galioja tokio 'hibridinio' šablono taisyklės:

1. Dugnas-plotis paišomas projekcija 'iš viršaus' (batams - pėda, rankinukams - dugnas ir t.t.) +2.5 cm iš visų pusių
2. Igis ir aukštis - projekcija 'iš šono' + 2.5 cm iš 3 pusių (išskyrus tą kuri bendra su dugnu išklotinėje)
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2006 06 14, 11:27)
ax.gif na kai apibrėži pastatytą ant grindų pėdą tai jau nebe iš šono....

aha, bet visvien atrodo kaip vaizdas ish shono lotuliukas.gif
siaip, kazkur buvau aptikus psl kaip pasidaryt 'ishkarpa' slepetems (naudinga, kai nezinai kokio plocio skyle palikt kojai ikisht ir pan) ir kiek vilnos kiekvienam 'dydziui' reikia (2 ar 3 skirtingiems storiams)...tik dabar niekaip nerandu kur g.gif gal kas matet?
Atsakyti
Na prašau notworthy.gif paaiškinkit man, kodėl kai jūs veliat adatėlėmis, gaunasi tokie lygūs (pvz. VITA_V meškutis), o pas mane grioviuoti blush2.gif ? Kur bedu adatą, ten doh.gif tos skylės ir lieka g.gif . Darbelis toks visas subadytas, nėr vientisumo. Na nežinau ar aiškiai paklausiau, ar suprasit ko prašau blush2.gif .
Ačiukas didžiausias ir oro_buckis.gif nepatingėsiančiai man atsakyti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 14 birželio 2006 - 14:30
Ašarėle,
tai kamšai, kamšai, kol jis kietesnis dfaug pasidaro, atad ir susilygina biggrin.gif
Papildyta:
vėl klaidų primakalavau, atleiskit ax.gif
Papildyta:
Vitos karoliai l. gražūs...ir jų daug clap.gif
Atsakyti
o cia mano darbeliai blush2.gif o ta paskutine dar nebaigiau siuvineti, bet paskui vel neprisiruosiu ideti fotkes blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 06 14, 16:27)
Užsimaniau įsigyt adatų vėlimui, radau www.rankdarbiai.com, o kaip čia su pristatymu, jis mokamas g.gif O kitur vėlimo adatų negalima nusipirkt?

Aš pirkau ten, tai kiek žinau, pigiausia...jei Vilniuje,prekes dažniausiai patiems reikia pasiimti, o jei kitame mieste- plius pašto išlaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano naujas darbelis...truputį idėja buvo pamesta,bet nieko tokio, turbūt biggrin.gif

user posted image

user posted image

ax.gif

Kada prie rankinės pritūpsiu, nežinau......... doh.gif
Atsakyti
O va mano gėlelė:

user posted image

My Webpage
Atsakyti
Ziurekit koki daikciuka radau bigsmile.gif velimo masina bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 15, 14:44)
thumbup.gif  thumbup.gif tavo visi darbeliai mirksiukas.gif
o kaip paskui to šalio detales sujungti žadi g.gif

aciuks.gif

O detales arba dekoratyvinėm siūlėm susiūsiu, arba iš veltinio virveles kaip nors pritaisysiu, dar idėjų nekilo smile.gif kai oras atvės, tada imsiuos, nes per karšta dabar tokį nešiot doh.gif
Atsakyti
Stai mano naujas darbelis 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 06 16, 09:46)
yahoo.gif  thumb_yello.gif  swoon.gif
O kaip tu darai tuos kolbiukus. Apveli iskart ant raikstelio?

ispradziu forma dariau su adata, po to jau su muilu, slapiai ax.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, gal ne taip supratau g.gif
Kolbiukai - tai sitos detales:

user posted image

ar sitos?

user posted image
Atsakyti