Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:12)
Labai patinka man lemurai.
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazuooolis!!!!

Mergaites reikia patarimo blush2.gif Kaip graziai sujungti dvi ar tris spalvytes vienam rutuliuke. Ar susukti dvi sruogeles skirtingu spalvu ir is ju formuoti rutuliuka ar pirma pagrindine spalvyte ir tik ant virsaus siek tiek kitos ? Tikiu kad apie tai snekejot, bet neturiu kada atgal temas ieskot tai jeigu kuri parasysit labai aciu ax.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 06 13, 09:14)
Irunia - fains gyvūnėlis thumbup.gif  O kokio jis dydžio?Į delną telpa? tu jį visą adata vėlei ar čia mišri technika?

Su adata visą. O dydis jo mažas. Į delną telpa.
Pasipraktikavus norėčiau ir didesnį nusivelt smile.gif
Atsakyti
Jumi, aš spalvotus kamuoliukus vėliau iš pagrindinės spalvos, o antrąją spalvą tik ant viršaus apsukau. Pvz. Ši mano apyrankė. Šviesesniuose pilka yra pagrindinė, o tamsesniuose - juoda 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 06 14, 06:37)
Apyrankės man irgi patiko thumbup.gif
Kadangi esu naujokė šioje srityje, bet labai noriu išmėginti...ką reiškia sausai veltos blush2.gif

Sausai veltos yra su adatelemis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, štai kombinezono velto nuotraukėlės (pozuoja rankšluostinis vaikas lotuliukas.gif )
Ant iškarpos:
user posted image

Nugara, čia turėtų būt įsiūtas užtrauktukas:
user posted image

Šonas:
http://images.bite.l...8f9514aa2c7.png

Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 14, 05:28)
Gudra, nu čiotkas tavo kombinezonas, geras...čia su šablonu darei, šonai be siūlių, ar ne?? thumbup.gif

aš vis laukiu šilko, vilnos ir t.t. Užsisakiau per rankdarbiai.com...turi atvežt blink.gif

Tiesa, o kai šilką naudoji dekorui, berods, nebereikia plono sluoksnio vilnos ant viršaus dėti pireš veliant, ar ne??nebepamenu........ ax.gif

Taip, be siuliu. Kazkodel sono fotografijos neikelia....

Va čia visos foto yra:
http://www.biteplius...190-=(946273053

Kai šilku dekoruoji nereikia ant viršaus vilnos. Na nebent super plonu sluoksniu.

Užsakymas tau atvažiuos kai mano vaikai atsikels wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 06 14, 07:03)
O gal ir šlapiai veliant galima išgauti tokią forma kaip VITOS_V apyrankės g.gif

galima ir slapiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Minesota,. kuo skiriasi sluoksna nuo karšinio?jei teisingai suprantu, sluoksna-tai ta švelnioji rankom dažyta vilna???
O karšinys-ta grubioji, fabrikinė, kandanti??? g.gif
Atsakyti
Gudra thumbup.gif Tik va man kazkaip siaipsau atrodo uztrauktukas nugaroj g.gif as nenoreciau ant kieto uztrauktuko ilgiau pagulet unsure.gif

QUOTE(Minesota @ 2006 06 14, 06:50)
Ar kombinezonas iš sluoksnos?  Man kazkodėl sluoksna labiau traukiasi nei karšinys.  Kiek cm skirtumas išėjo tarp lekalo ir gatavo veltinuko?   ax.gif

paziurek atidziau,man rodos,pirmoj nuotraukoj tas aprengtas rankshluostinis vaikas ir guli ant lekalo unsure.gif

QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 14, 07:05)
jei teisingai suprantu, sluoksna-tai ta švelnioji rankom dažyta vilna???
O karšinys-ta grubioji, fabrikinė, kandanti??? g.gif

schmoll.gif Sluoksna yra orientuota vilna. ty, visi plaukeliai sukloti viena kryptimi, o karshinyje jie issidraike visom kryptim smile.gif Sluoksna dazniausiai daug shiurkshtesne ir labiau kanda, nors tai labiausiai priklauso nuo aviu veisles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 14 birželio 2006 - 09:39
Labai norejau sau tokiu karoliu rolleyes.gif

user posted image

Padariau bigsmile.gif

user posted image

o cia apyranke:

user posted image
Papildyta:
Taip atrodo kartu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 14 birželio 2006 - 10:41
QUOTE(Minesota @ 2006 06 14, 06:50)
Gudra, kombinezono idėja - liuks!!!  Ačiū, kad rodai ir daliniesi patirtim smile.gif

Ar kombinezonas iš sluoksnos?  Man kazkodėl sluoksna labiau traukiasi nei karšinys.  Kiek cm skirtumas išėjo tarp lekalo ir gatavo veltinuko?  ax.gif

Sluoksna trupti stipriau traukiasi. Manau del to, kad karšinys jau ir taip šiek tiek veltas karšiant, o sluoksna juk šukuota...

Vėliau pagrinda is sluoksnos, raštus iš karšinio

Susitraukė mazdaug 25 proc. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 06 14, 07:35)
Gudra thumbup.gif Tik va man kazkaip siaipsau atrodo uztrauktukas nugaroj g.gif  as nenoreciau ant kieto uztrauktuko ilgiau pagulet unsure.gif

smile.gif ogi be problemų užtrauktuką galima ir priekyje daryti arba įstrižai..
Vėlimui tas jokios esminės įtakos neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudra: 14 birželio 2006 - 12:14
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 14, 10:18)
Nu tie tūriniai veltiniai man dar neįmanomi galykai  verysad.gif  Net neįsivaizduoju nuo ko pradėti. o baisiai noriu. Pvz. koks šablonas turi būri batukams. Na tokiems kaip čia uups demonstravo orandžiniai labai gražūs. Bato vaizdas iš šono? ar kažkokia išklotinė  g.gif

aha, tokiems su auliukais reikia "vaizdo ish shono" shablono ("balerinkoms',- tiesiog apibrezhtos pedos) . Patarciau velti abi shlepetes ishkart,- bus vienodesnes.Cia rasi kudikio batuku shablona. Tinkliuko akutes,- 1 colis. Nuo ju ir patarciau pradet. O dar geriau,- nuo kokiu batuku lelei ar pan ax.gif
Atsakyti