Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Labai patinka man lemurai.
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:12)
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius  biggrin.gif

net labai vykęs sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 22:17)
net labai vykęs sakyčiau smile.gif

blush-anim-cl.gif irnesakyk.gif
Man labai patiko tavo oranžiniai karoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 12, 21:51)
o tai ko cia taip tylu- niekas nebevelia, ar kaip cia dabar? vis uzsuku ir tas patsir tas pats...

aš jau galvojau gal nauja tema yra doh.gif

QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:12)
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad džiaugėmės su šeima geru oru...aš laukiu šilko rankinei, žiūrėsiu, kas gausis, labai tikiuosi nesugadinti vilnos blush2.gif
Lbai smagus lemūras, liuks thumbup.gif
Labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 21:12)

thumbup.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Kas mane pažįsta tikrai žino, kad retai pagiriu. Jau koks fainulka tavo lemuras.
doh.gif Reikėjo man ryte jį pamatyti, nes po tokios juoko dozės vargu greitai užmigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 12 birželio 2006 - 22:28
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 21:12)

user posted image

super thumbup.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau aš į tą savo gyvūnėlį svetimom akim ir pati pradėjau juoktis. biggrin.gif
Pamenu kai pirmą kartą vyrui parodžiau... Galvojau apsisisiosim abu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ačiū mergaitės aciuks.gif už pagyras. Ramia sąžine, kad pasigyriau einu miegot hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 birželio 2006 - 22:41
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:26)
blush-anim-cl.gif  irnesakyk.gif
Man labai patiko tavo oranžiniai karoliai  thumbup.gif

eik jau irnesakyk.gif blush2.gif antras blynas - stengiausi, kad nebūt prisvilęs biggrin.gif mokausi daryt vienodus rutuliukus kol kas - iki lemūrų darymo man dar šimts metų tongue.gif
Atsakyti
Irunia - fains gyvūnėlis thumbup.gif O kokio jis dydžio?Į delną telpa? tu jį visą adata vėlei ar čia mišri technika?
Atsakyti
Dar pora darbeliu rolleyes.gif ideja ne mano, paskolinau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 13 birželio 2006 - 12:55
VITA, tavo apyrankes labai dailios. Man antroji labai patinka thumbup.gif
Atsakyti