Labai patinka man lemurai.
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:12)
Čia toks nelabai vykęs pirmas bandymas. Kada nors turėdama laiko bandysiu dar daryti šiuos gyvūnėlius
net labai vykęs sakyčiau
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 22:17)
net labai vykęs sakyčiau
Man labai patiko tavo oranžiniai karoliai
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 12, 21:51)
o tai ko cia taip tylu- niekas nebevelia, ar kaip cia dabar? vis uzsuku ir tas patsir tas pats...
aš jau galvojau gal nauja tema yra
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:12)
Tai kad džiaugėmės su šeima geru oru...aš laukiu šilko rankinei, žiūrėsiu, kas gausis, labai tikiuosi nesugadinti vilnos
Lbai smagus lemūras, liuks
Labanakt
Lbai smagus lemūras, liuks
Labanakt
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 21:12)
Kas mane pažįsta tikrai žino, kad retai pagiriu. Jau koks fainulka tavo lemuras.
Reikėjo man ryte jį pamatyti, nes po tokios juoko dozės vargu greitai užmigsiu.
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 21:12)
super
Pažiūrėjau aš į tą savo gyvūnėlį svetimom akim ir pati pradėjau juoktis.
Pamenu kai pirmą kartą vyrui parodžiau... Galvojau apsisisiosim abu
Ačiū mergaitės už pagyras. Ramia sąžine, kad pasigyriau einu miegot
Pamenu kai pirmą kartą vyrui parodžiau... Galvojau apsisisiosim abu
Ačiū mergaitės už pagyras. Ramia sąžine, kad pasigyriau einu miegot
QUOTE(Irunia @ 2006 06 12, 22:26)
eik jau antras blynas - stengiausi, kad nebūt prisvilęs mokausi daryt vienodus rutuliukus kol kas - iki lemūrų darymo man dar šimts metų
Irunia - fains gyvūnėlis O kokio jis dydžio?Į delną telpa? tu jį visą adata vėlei ar čia mišri technika?
Dar pora darbeliu ideja ne mano, paskolinau