Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(saullute @ 2006 06 10, 21:46)
Kad ornamentas neisplauktu, galima ant isklotos vilnos uzdeti gabala tinkliuko (kokios senos uzuolaidos gabala) ir per tinkliuka suslapinti vilna. Tada per tinkliuka atsargiai muilinti pavirsiu kol rastas prikimba. Nezinau, ar suprantamai paaiskinau  g.gif

Jo, žinau šitą variantą, per užuolaidą galima velt, tik va nebandžiau dar, užtai ir zyziu blush2.gif , kad vilnos nesugadinti tokio kiekio, mat ir rankinas rankinei jau nusivėliau....
kai gausiu šilko, jau bandysiu kažką nusivelt, nes mamiškos rankinės reikia vasarai, kad dviejų vaikių šmutkės tilptų lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kiek paminkštėjo nuo skalbinių balzamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 10, 19:17)
vilna balta ir svelnute- tai kai as ja "iskarsiu"- ji tookia svelni- kiek dedu prie kaklo- visai negrauzia. Va o dirbiniai gaunasi siurkstoki ir grauziantys. as misliju- o galkai muilu ja veli- lanolinas, pvz issiplauna- galjei gamini paskui kazkaip impregnuot lanolinu- jis irgi bus svelnutis? arba kokiu spec muilu velt? ar cia as nusikalbu??

man vilna sushiurkshteja jei veliu labai karshtu vandeniu...ash ish tingumo kartais ir nuplikydavau verdanciu ax.gif Tik nebandyk beveldama kokio balzamo pridet,- sita 'bajeri' irgi bandziau,- vilna pasishiaushe kaip ishprotejus (medziaga apvelinejau, tai nekas buvo).
Impregnavimas lanolinu,manau, turetu kazkiek padet.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 06 10, 22:08)
Man kiek paminkštėjo nuo skalbinių balzamo smile.gif

AŠ JAU NUVELTĄ pamerkiau įvandenį su skalbinių balzamu.
Atsakyti
Galima ir su plauku balzamu perplauti...
Nors kai laaaabai jautri oda, tai net is pacios ploniausios merino vilnos truputi kanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 11 birželio 2006 - 08:14
QUOTE(saullute @ 2006 06 11, 09:14)
Galima ir su plauku balzamu perplauti...
Nors kai  laaaabai jautri oda, tai net is pacios ploniausios merino vilnos truputi kanda.

tegu kanda rolleyes.gif by tik randų neliktų lotuliukas.gif
Atsakyti
štai antras rimtesnis mano darbelis 4u.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 10, 21:02)
4u.gif  ačiū
tai ta proga nauji karoliai ax.gif (jau trečias darbelis ax.gif )
user posted image
user posted image
user posted image

mačiau realiai tuos veltinio karolius...labai faini thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koks Doseth parduotuves Klaipedoje adresas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhyle @ 2006 06 11, 17:44)

http://www.supermama...showtopic=91785
Atsakyti
QUOTE(Mazhyle @ 2006 06 11, 18:44)

yra šitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai ko cia taip tylu- niekas nebevelia, ar kaip cia dabar? vis uzsuku ir tas patsir tas pats...
Atsakyti