Ale nebuvau kelias dienas, o jūs čia grožybių pridariusios.
Labai šaunūs visų darbeliai
P.S. Oho *MONAMI*, visko ko imiesi labai gražiai gaunasi
Jūruže - darbeliai nuostabūs, o ypač tačiukas, tai
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 17:09)
Vėl gi dėl rankinės:jūs, tarkim, gėlėmis ar dar kuo dekoruojate prieš vėlimą tiesiai per šabloną?Per tą celofaną, ar kaip?Juk kiek mačiau, visos tik šlapiai veltos buvo, ne po to kamšytas dekoras....
Kai sukloji ant šablono vilną, tai pačiam viršuje dėlioji raštą. Šablonas po vilna lieka.
*MONAMI*
Norėjau paklausti, o tie pailgi karoliai irgi gaunasi kieti, kaip ir apvalūs, o tai mes čia su dukra bandom tablečių formas daryti, bet kažko labai mikštos gaunasi, ko gero mes ką nors ne taip darome
Norėjau paklausti, o tie pailgi karoliai irgi gaunasi kieti, kaip ir apvalūs, o tai mes čia su dukra bandom tablečių formas daryti, bet kažko labai mikštos gaunasi, ko gero mes ką nors ne taip darome
QUOTE(knopkė @ 2006 06 10, 21:10)
*MONAMI*
mano visi ne kaulo kietumo
Papildyta:
o man šiandien niekaip tas spalvotas vyniotinis nesigavo
Kai sukloji ant šablono vilną, tai pačiam viršuje dėlioji raštą. Šablonas po vilna lieka.
Gudra, bet tai pridaigstyt adatom visvien reikia, kitaip išplauks raštas, ornamentas, ar kaip jūs mąstote?
MONAMI, l.mieli karoliai, šilti ir universalūs tokie, liuks
Gudra, bet tai pridaigstyt adatom visvien reikia, kitaip išplauks raštas, ornamentas, ar kaip jūs mąstote?
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 10, 10:06)
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 15:26)
Dėkui, dėkui....žalia gera spalva
O čia mano pasididžiavimas, panešiotas, bet l. patogus ir praktiškas
Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis
Papildyta:
na, atleiskit už klaidas
O čia mano pasididžiavimas, panešiotas, bet l. patogus ir praktiškas
Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis
Papildyta:
na, atleiskit už klaidas
QUOTE(flame @ 2006 06 10, 18:04)
Gudra laaabai laukiu nuotraukyciu, baisiai jau smalsu
cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos )
cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos )
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 10, 20:02)
na. merginos, saunuoles
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 20:19)
Kad ornamentas neisplauktu, galima ant isklotos vilnos uzdeti gabala tinkliuko (kokios senos uzuolaidos gabala) ir per tinkliuka suslapinti vilna. Tada per tinkliuka atsargiai muilinti pavirsiu kol rastas prikimba. Nezinau, ar suprantamai paaiskinau
na ir grozybes tiesiog
QUOTE(Gudra @ 2006 06 10, 18:51)
oj kaip laukiu.. ne tas zodis.. ir patarimu kaip sablona daryt- irgi..
merginos- viskas tiesiog laabai grazu..)
As irgi pasigirsiu- daziau siandien vilna kiausiniu dazais- visgi buvo pas viena kaimyne.. Nu taigi fantastika. laabai grazios spalvos ir kas idomiausia- kai isverda- vilna lieka spalvota, o vandenukas, kuris su vilna lieka- praktiskai bespalvis-tipo vilna visa pigmenta sugeria. ir galima net neplauti- nugi visiskai nedazo.. man taip patiko.. per nakti baigs dziuti, ryt ispesiosiu ir nufotkinsiu-spalvas parodysiu..
O dar turiu toki klausimeli. vilna pas mane is tetos, bet pas ja kazkokios biskimandresnes avytes, taivilna balta ir svelnute- tai kai as ja "iskarsiu"- ji tookia svelni- kiek dedu prie kaklo- visai negrauzia. Va o dirbiniai gaunasi siurkstoki ir grauziantys. as misliju- o galkai muilu ja veli- lanolinas, pvz issiplauna- galjei gamini paskui kazkaip impregnuot lanolinu- jis irgi bus svelnutis? arba kokiu spec muilu velt? ar cia as nusikalbu??
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 10, 22:17)
pvz issiplauna- galjei gamini paskui kazkaip impregnuot lanolinu- jis irgi bus svelnutis? arba kokiu spec muilu velt? ar cia as nusikalbu??
Na aš negaliu pretenduoti į vėlimo "specus" , bet man atrodo, kad pašiurkštėti veltinukas gali nuo vėlimo ūkišku muilu (aš naudoju pigesnį skystą arba "kietą" muilą) .Dar kažkada bandžiau perskalaujant naudoti plaukų balzamą, bet sakyčiau nelabai jis ten ką paminkštino ... Vaaa... na nelabai čia ką padėjau tuo klausimu, bet pasisakiau