Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Ale nebuvau kelias dienas, o jūs čia grožybių pridariusios. wub.gif
Labai šaunūs visų darbeliai ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

P.S. Oho *MONAMI*, visko ko imiesi labai gražiai gaunasi thumbup.gif

Jūruže - darbeliai nuostabūs, o ypač tačiukas, tai ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkė: 10 birželio 2006 - 19:49
QUOTE(knopkė @ 2006 06 10, 20:46)
P.S. Oho *MONAMI*, visko ko imiesi labai gražiai gaunasi  thumbup.gif

4u.gif ačiū
tai ta proga nauji karoliai ax.gif (jau trečias darbelis ax.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 17:09)

Vėl gi dėl rankinės:jūs, tarkim, gėlėmis ar dar kuo dekoruojate prieš vėlimą tiesiai per šabloną?Per tą celofaną, ar kaip?Juk kiek mačiau, visos tik šlapiai veltos buvo, ne po to kamšytas dekoras.... g.gif

Kai sukloji ant šablono vilną, tai pačiam viršuje dėlioji raštą. Šablonas po vilna lieka.
Atsakyti
*MONAMI* thumbup.gif

Norėjau paklausti, o tie pailgi karoliai irgi gaunasi kieti, kaip ir apvalūs, o tai mes čia su dukra bandom tablečių formas daryti, bet kažko labai mikštos gaunasi, ko gero mes ką nors ne taip darome g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 06 10, 21:10)
*MONAMI*  thumbup.gif

Norėjau paklausti, o tie pailgi karoliai irgi gaunasi kieti, kaip ir apvalūs, o tai mes čia su dukra bandom tablečių formas daryti, bet kažko labai mikštos gaunasi, ko gero mes ką nors ne taip darome g.gif

blush2.gif mano visi ne kaulo kietumo blush2.gif
Papildyta:
o man šiandien niekaip tas spalvotas vyniotinis nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Kai sukloji ant šablono vilną, tai pačiam viršuje dėlioji raštą. Šablonas po vilna lieka.

Gudra, bet tai pridaigstyt adatom visvien reikia, kitaip išplauks raštas, ornamentas, ar kaip jūs mąstote? g.gif

MONAMI, l.mieli karoliai, šilti ir universalūs tokie, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 10, 10:06)
mano antri veltinukai ax.gif
user posted image

QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 15:26)
Dėkui, dėkui....žalia gera spalva tongue.gif
O čia mano pasididžiavimas, panešiotas, bet l. patogus ir praktiškas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image blink.gif

Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis mirksiukas.gif
Papildyta:
na, atleiskit už klaidas
ax.gif

QUOTE(flame @ 2006 06 10, 18:04)
Gudra laaabai laukiu nuotraukyciu, baisiai jau smalsu  4u.gif

cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos  blush2.gif )user posted image

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 10, 20:02)
4u.gif  ačiū
tai ta proga nauji karoliai ax.gif (jau trečias darbelis ax.gif )
user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na. merginos, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
na smagu,kad gerai įvertinate darbus mirksiukas.gif
reiks imtis kažko rimtesnio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 20:19)

Gudra, bet tai pridaigstyt adatom visvien reikia, kitaip išplauks raštas, ornamentas, ar kaip jūs mąstote? g.gif

MONAMI, l.mieli karoliai, šilti ir universalūs tokie, liuks  thumbup.gif

Kad ornamentas neisplauktu, galima ant isklotos vilnos uzdeti gabala tinkliuko (kokios senos uzuolaidos gabala) ir per tinkliuka suslapinti vilna. Tada per tinkliuka atsargiai muilinti pavirsiu kol rastas prikimba. Nezinau, ar suprantamai paaiskinau g.gif
Atsakyti
na ir grozybes thumbup.gif tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2006 06 10, 18:51)
thumbup.gif puikiai tikrai...

Tik ką nuvėliau bandomąjį mini kombinezoną, džiūsta vonioje. 

oj kaip laukiu.. ne tas zodis.. ir patarimu kaip sablona daryt- irgi..

merginos- viskas tiesiog laabai grazu..smile.gif)

As irgi pasigirsiu- daziau siandien vilna kiausiniu dazais- visgi buvo pas viena kaimyne.. Nu taigi fantastika. laabai grazios spalvos ir kas idomiausia- kai isverda- vilna lieka spalvota, o vandenukas, kuris su vilna lieka- praktiskai bespalvis-tipo vilna visa pigmenta sugeria. ir galima net neplauti- nugi visiskai nedazo.. man taip patiko.. per nakti baigs dziuti, ryt ispesiosiu ir nufotkinsiu-spalvas parodysiu..

O dar turiu toki klausimeli. vilna pas mane is tetos, bet pas ja kazkokios biskimandresnes avytes, taivilna balta ir svelnute- tai kai as ja "iskarsiu"- ji tookia svelni- kiek dedu prie kaklo- visai negrauzia. Va o dirbiniai gaunasi siurkstoki ir grauziantys. as misliju- o galkai muilu ja veli- lanolinas, pvz issiplauna- galjei gamini paskui kazkaip impregnuot lanolinu- jis irgi bus svelnutis? arba kokiu spec muilu velt? ar cia as nusikalbu??
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 10, 22:17)
pvz issiplauna- galjei gamini paskui kazkaip impregnuot lanolinu- jis irgi bus svelnutis? arba kokiu spec muilu velt? ar cia as nusikalbu??

Na aš negaliu pretenduoti į vėlimo "specus" , bet man atrodo, kad pašiurkštėti veltinukas gali nuo vėlimo ūkišku muilu (aš naudoju pigesnį skystą arba "kietą" bigsmile.gif muilą) .Dar kažkada bandžiau perskalaujant naudoti plaukų balzamą, bet sakyčiau nelabai jis ten ką paminkštino rolleyes.gif ... Vaaa... na nelabai čia ką padėjau tuo klausimu, bet pasisakiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti