Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Dėkui, dėkui....žalia gera spalva tongue.gif
O čia mano pasididžiavimas, panešiotas, bet l. patogus ir praktiškas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image blink.gif

Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis mirksiukas.gif
Papildyta:
na, atleiskit už klaidas
ax.gif
Atsakyti
Monami jei cia tavo antras tik darbelis tai ka tu padarysi po metu blink.gif
Sraigute thumbup.gif darbeliai, o del tasytes dirzo ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 06 10, 17:08)
Monami jei cia tavo antras tik darbelis tai ka tu padarysi po metu  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif palaukim ir pamatysim mirksiukas.gif
rytoj bus trečias ax.gif
Atsakyti
Sraigute, o tie auskariukai, kur tik 1 bumbuliukas, gerai ausyje stovi smile.gif na... ar nėr pertrumpi?
Atsakyti
Dėl auskarų: ne, man gražu, smagiai atrodo, čia skonio reikalas biggrin.gif

Dėkui už pagyras blush2.gif
Atsakyti
Giriu, giriu, giriu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif visus darbelius. nei vieno neišskiriu, nes šiuo kartu man visi wub.gif thumbup.gif .
Reikia dažniau šioj temoj lankytis, kad vėlimo virusą pasigaučiau lotuliukas.gif , tai tiek vilnos doh.gif turiu prisipirkus, o prisėst ir darbelį kokį padaryt kaip ir neprisiruošiu blush2.gif . Pabarkit, prašom, kad susigėsčiau blush-anim-cl.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 13:26)

Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis mirksiukas.gif

thumbup.gif puikiai tikrai...

Tik ką nuvėliau bandomąjį mini kombinezoną, džiūsta vonioje.

Vat tik bėda berniokai namie, tai lėlių nėra... bigsmile.gif
Teks taip fotografuoti, nes aprengt neradau ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bandžiau meškiną tokį rengt, bet jo figūra labai keista - nepavyko blink.gif blink.gif
Atsakyti
Gudra laaabai laukiu nuotraukyciu, baisiai jau smalsu 4u.gif

cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos blush2.gif )user posted image
Atsakyti
Gudra, labai noriu tavo kombinezona pazr.., planuoju dovanų savo vyro dukterėčiai ar sūnėnui, kuris palnuoja išsiristi neužilgo 2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 06 10, 19:04)

cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos  blush2.gif

thumbup.gif graži spalvytė,o įdėjas mes viena nuo kitos nusižiūrime blush2.gif mirksiukas.gif ir savo ką nors pridedame mirksiukas.gif
Atsakyti
flame, superinė apyrankė, spalvos gražios labai...

Nusivėliau sau antkaklei tokių šniūrelių, bet gi žiūriu, kad graužia...negalėsiu nešiot...
Vadinasi, papuošalus išties geriausia daryti iš romanovų vilnos, švelni kaip šilkas... blink.gif

Vėl gi dėl rankinės:jūs, tarkim, gėlėmis ar dar kuo dekoruojate prieš vėlimą tiesiai per šabloną?Per tą celofaną, ar kaip?Juk kiek mačiau, visos tik šlapiai veltos buvo, ne po to kamšytas dekoras.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 20:09)
flame, superinė apyrankė, spalvos gražios labai...

Nusivėliau sau antkaklei tokių šniūrelių, bet gi žiūriu, kad graužia...negalėsiu nešiot...
Vadinasi, papuošalus išties geriausia daryti iš romanovų vilnos, švelni kaip šilkas... blink.gif

Kiek žinau(jei ko nepainioju) - tai merinosų vilna švelniausia...
Atsakyti