Dėkui, dėkui....žalia gera spalva
O čia mano pasididžiavimas, panešiotas, bet l. patogus ir praktiškas
Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis
Papildyta:
na, atleiskit už klaidas
Monami jei cia tavo antras tik darbelis tai ka tu padarysi po metu
Sraigute darbeliai, o del tasytes dirzo ideja
Sraigute darbeliai, o del tasytes dirzo ideja
QUOTE(flame @ 2006 06 10, 17:08)
Monami jei cia tavo antras tik darbelis tai ka tu padarysi po metu
palaukim ir pamatysim
rytoj bus trečias
Sraigute, o tie auskariukai, kur tik 1 bumbuliukas, gerai ausyje stovi na... ar nėr pertrumpi?
Dėl auskarų: ne, man gražu, smagiai atrodo, čia skonio reikalas
Dėkui už pagyras
Dėkui už pagyras
Giriu, giriu, giriu visus darbelius. nei vieno neišskiriu, nes šiuo kartu man visi .
Reikia dažniau šioj temoj lankytis, kad vėlimo virusą pasigaučiau , tai tiek vilnos turiu prisipirkus, o prisėst ir darbelį kokį padaryt kaip ir neprisiruošiu . Pabarkit, prašom, kad susigėsčiau .
Reikia dažniau šioj temoj lankytis, kad vėlimo virusą pasigaučiau , tai tiek vilnos turiu prisipirkus, o prisėst ir darbelį kokį padaryt kaip ir neprisiruošiu . Pabarkit, prašom, kad susigėsčiau .
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 13:26)
Užsideda ant klubų, patogų eiti pasišokti, tikrai neikas kokiam, klube nenugvelbs, telpa telefonas, pinigine ir lūpadažis
puikiai tikrai...
Tik ką nuvėliau bandomąjį mini kombinezoną, džiūsta vonioje.
Vat tik bėda berniokai namie, tai lėlių nėra...
Teks taip fotografuoti, nes aprengt neradau ką
Bandžiau meškiną tokį rengt, bet jo figūra labai keista - nepavyko
Gudra laaabai laukiu nuotraukyciu, baisiai jau smalsu
cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos )
cia mano darbelis (biskis idejos yra is vienos vielejos )
Gudra, labai noriu tavo kombinezona pazr.., planuoju dovanų savo vyro dukterėčiai ar sūnėnui, kuris palnuoja išsiristi neužilgo
QUOTE(flame @ 2006 06 10, 19:04)
graži spalvytė,o įdėjas mes viena nuo kitos nusižiūrime ir savo ką nors pridedame
flame, superinė apyrankė, spalvos gražios labai...
Nusivėliau sau antkaklei tokių šniūrelių, bet gi žiūriu, kad graužia...negalėsiu nešiot...
Vadinasi, papuošalus išties geriausia daryti iš romanovų vilnos, švelni kaip šilkas...
Vėl gi dėl rankinės:jūs, tarkim, gėlėmis ar dar kuo dekoruojate prieš vėlimą tiesiai per šabloną?Per tą celofaną, ar kaip?Juk kiek mačiau, visos tik šlapiai veltos buvo, ne po to kamšytas dekoras....
Nusivėliau sau antkaklei tokių šniūrelių, bet gi žiūriu, kad graužia...negalėsiu nešiot...
Vadinasi, papuošalus išties geriausia daryti iš romanovų vilnos, švelni kaip šilkas...
Vėl gi dėl rankinės:jūs, tarkim, gėlėmis ar dar kuo dekoruojate prieš vėlimą tiesiai per šabloną?Per tą celofaną, ar kaip?Juk kiek mačiau, visos tik šlapiai veltos buvo, ne po to kamšytas dekoras....
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 10, 20:09)
flame, superinė apyrankė, spalvos gražios labai...
Kiek žinau(jei ko nepainioju) - tai merinosų vilna švelniausia...