žodžiu taip
baikit pyktis,eikit muštis,bet mūsų neapleiskit ir toliau patarimais dalinkit
o foto prašom dėti per šitą psl,tiesiai iš kompo,tik ji turi būti sumažinta-kažkur per pusę
paspaudi naršyti,susirandi foto,spaudi "host it",atsidaro kitas psl ir tada po foto pirmą adresiuką nukopijuoji ir įklijuoji tiesiai į atsakymą,be jokių IMG
aišku
laukiam foto ir giriam
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 09, 21:31)
Papildyta:
Čia net nežinau kas Rankinės tipo
Papildyta:
Dėkliukas akiniams
Papildyta:
Juruze, kokie grazus tavo darbeliai o tasyte ir dekliukas akyniams ypac patiko ir rankines
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 09, 22:18)
Na pridirbsiu nesamoniu, neišeina man kad matytusi. Kaip dėti prašykit angliška.
o pabandyk thumbnail for forums- cia bus maziukas paveiksliukas, o jei ten zemiau pabandysi
Hotlink for forums (1)- bus didelis..
Ka tik pabandziau- veikia:)
Hotlink for forums (1)- bus didelis..
Ka tik pabandziau- veikia:)
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 09, 22:18)
QUOTE(Jumi @ 2006 06 10, 00:07)
Labai ačiū
Tik kaip pačiai įdėti, bandžiau, bandžiau ir
Sveikos,
Dėkui Divai ir Monami už konsultacijas dėl fotkių.
Jau minėjau, kad vėlimu užsiimu kelis mėn., esu keletą darbų nuvėlus draugėms, pažįstamoms...bet išties, čia jūs labai gerai "varote", superiniai Jūružės darbai...ir visų jūsų, tokių išmąstote dalykelių.. Man ypač patinka praktiški: užuolaidėlės, batukai, liemenės vaikams, nu nerealu.Sakau
Tai va. Nu bandysiu su fotkėm
Dėkui Divai ir Monami už konsultacijas dėl fotkių.
Jau minėjau, kad vėlimu užsiimu kelis mėn., esu keletą darbų nuvėlus draugėms, pažįstamoms...bet išties, čia jūs labai gerai "varote", superiniai Jūružės darbai...ir visų jūsų, tokių išmąstote dalykelių.. Man ypač patinka praktiški: užuolaidėlės, batukai, liemenės vaikams, nu nerealu.Sakau
Tai va. Nu bandysiu su fotkėm
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 09, 21:18)
Juruze, kokie grazus tavo darbeliai o tasyte ir dekliukas akyniams ypac patiko ir rankines
Deja, čia ne mano darbeliai Visagalis internetas gelbsti. Čia įdėjau mums visoms pasigrožėti ir įdėjų pasigaudyti. Ech būtų gerai, kad man taip gautusi
Sėkmės visoms savaitgalio vėlimose
Papildyta:
Man va tas labai patiko. Bet dar nebandžiau velti ant audinio
Oi, tikrai nerealu.Sakau, kad veltiniu ribų nelabai yra, įtariu