Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

žodžiu taip tongue.gif
baikit pyktis,eikit muštis,bet mūsų neapleiskit ir toliau patarimais dalinkit mirksiukas.gif

o foto prašom dėti per šitą psl,tiesiai iš kompo,tik ji turi būti sumažinta-kažkur per pusę g.gif
paspaudi naršyti,susirandi foto,spaudi "host it",atsidaro kitas psl ir tada po foto pirmą adresiuką nukopijuoji ir įklijuoji tiesiai į atsakymą,be jokių IMG mirksiukas.gif
aišku g.gif
laukiam foto ir giriam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 06 09, 21:31)
user posted image
Papildyta:
Čia net nežinau kas  g.gif  Rankinės tipo
user posted image
Papildyta:
Dėkliukas akiniams
user posted image
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti

http://img383.images...vainikas2ch.jpg
box.gif
Papildyta:
http://imageshack.us....imageshack.us/
Atsakyti
Juruze, kokie grazus tavo darbeliai wub.gif rolleyes.gif o tasyte ir dekliukas akyniams ypac patiko thumbup.gif ir rankines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 09, 22:18)

box.gif

Na pridirbsiu nesamoniu, neišeina man kad matytusi. Kaip dėti prašykit angliška. unsure.gif
Atsakyti
o pabandyk thumbnail for forums- cia bus maziukas paveiksliukas, o jei ten zemiau pabandysi
Hotlink for forums (1)- bus didelis..smile.gif
Ka tik pabandziau- veikia:)
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 09 birželio 2006 - 21:54
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 09, 22:18)

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 10, 00:07)

Labai ačiū 4u.gif
Tik kaip pačiai įdėti, bandžiau, bandžiau ir schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dėkui Divai ir Monami už konsultacijas dėl fotkių.
Jau minėjau, kad vėlimu užsiimu kelis mėn., esu keletą darbų nuvėlus draugėms, pažįstamoms...bet išties, čia jūs labai gerai "varote", superiniai Jūružės darbai...ir visų jūsų, tokių išmąstote dalykelių.. Man ypač patinka praktiški: užuolaidėlės, batukai, liemenės vaikams, nu nerealu.Sakau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai va. Nu bandysiu su fotkėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 09, 21:18)
Juruze, kokie grazus tavo darbeliai  wub.gif  rolleyes.gif o tasyte ir dekliukas akyniams ypac patiko  thumbup.gif  ir rankines  thumbup.gif

Deja, čia ne mano darbeliai biggrin.gif Visagalis internetas gelbsti. Čia įdėjau mums visoms pasigrožėti ir įdėjų pasigaudyti. Ech būtų gerai, kad man taip gautusi wub.gif

Sėkmės visoms savaitgalio vėlimose
Papildyta:
Man va tas labai patiko. Bet dar nebandžiau velti ant audinio verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, tikrai nerealu.Sakau, kad veltiniu ribų nelabai yra, įtariu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano antri veltinukai ax.gif
user posted image
Atsakyti