Na is tikro- stengiausi nekomentuoti, bet jei si temele pavirs santykiu aiskinimusi- bus tikrai nesmagu. negi negalima sneketi kaip ir iki siol- draugiskai, dalintis idejomis, girtis darbeliais ir visaip kaip draugauti. o del kainu- na ko cia pyktis- vieniem to reikia,kitiem to- vieniems reikia svelniausios ploniausios vilnos, kitiems- svarbu kad pigiau, kad pabandyti, kas tas veltinis yra. kaip ir visur- viskas negali tikti absoliuciai visiems. kam ko reikia- pats atsirinks. ir kaip suprantu forumas- ta vieta,kur nera poniu ir tamstu, kur kazkodel visi vienas kitam sako tu, nors ir gyvenime nera mate vienas kito ir galbut ir nepamatys. merginos- mus vienija vienas hobis- gyvenkime draugiskai, a?
is judvieju as tikrai laabai noreciau gauti patarimu, o ne skaityti, kaip jus aiskinates santykius.
Tikrai jua, baikit čia...
nu, tai ar man kas pasakys, kaip fotkes įklijuoti čia?a?
Ar ignoruojate mane naują [COLOR=blue]?
Papildyta:
Oi, Saullute. pamačiau, kad panašaus amžiaus turi kūdikį kaip ir mano mažoji...bičas gal?
Papildyta:
Oi, Saullute. pamačiau, kad panašaus amžiaus turi kūdikį kaip ir mano mažoji...bičas gal?
Nedaug dar esu nuvėlusi, bet labai norisi grožėtis puikiais darbais. Pasidžiaukit ir jūs.
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 09, 21:19)
aisku ignoruojam:))))
o jei rimtai- tai geriausia ideti fotke ku rnors kaip www.fotki.com ar www.photobucket.com ar siaip kur yra tos foto- kad ir bitej, ar fotofabrike pvz., kopijuoji reikiamos foto adresa ir cia rasydama <atsakyti> virsuje matai mygtuka img. spaudi ji, paste'ini tos foto adresa ir viskas. dar sveika po to paspausti mygtuka <http://> ir ideti ten noroda irgi, nes kartais foto sm ir neuzkrauna- tada merginod pagal linka pacios nueis ir pasiziures.
O ka- jau nuvelei ka nors?
O as siandien daziau vilna tais kiausiniu dazais- melynais. nugi ir visai graziai gavosi.. isdzius ir nudazysiu kitom spalvom- pasidemonstruosiu kas gavosi..
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 09, 21:19)
Labai atciprašau, nemoku
Ir aš įdėčiau nuotraukų, kad gudrios galvelės pasinervotų
Papildyta:
Čia net nežinau kas Rankinės tipo
Papildyta:
Dėkliukas akiniams
Papildyta:
QUOTE(Gudra @ 2006 06 09, 19:09)
Na as irgi naudoju parankines priemones: burbuliuota plevele, bambukinius kilimeliu ir dar turiu muiline, kurios forma ir dugnas labai primena 'akmeneli'
O 'akmenelis' vertas kokiu 5 Lt. nedaugiau Ir gal netrukus pasirodys pardavimui.
O del 'poniu', tai manau jei ji atveztum TAMSTA tai kainuotu ir kokiu 70 Lt
Dar atsimenu kokiomis kainomis pasiulet vilnele ir silka o juk visai nesunku suzinoti kiek ji kainavo tamstai is tikruju
Jei rimtai - uzsienyje 'akmenelius' parduoda po $9-10 (tai butu 25-27 Lt) Pridejus siuntimo islaidas savikaina tikrai gautusi apie 30 Lt ir dar daugiau, nes jie sunkus... Nemanau kad toki daikta verta siustis.
'LENTELES'
Tai stiklines ir skardines skalbimo lentos turguje galima tokias nusipirkti ir pas mus. Ir tikrai nefantastiskomis kainomis.
O 'akmenelis' vertas kokiu 5 Lt. nedaugiau Ir gal netrukus pasirodys pardavimui.
O del 'poniu', tai manau jei ji atveztum TAMSTA tai kainuotu ir kokiu 70 Lt
Dar atsimenu kokiomis kainomis pasiulet vilnele ir silka o juk visai nesunku suzinoti kiek ji kainavo tamstai is tikruju
Jei rimtai - uzsienyje 'akmenelius' parduoda po $9-10 (tai butu 25-27 Lt) Pridejus siuntimo islaidas savikaina tikrai gautusi apie 30 Lt ir dar daugiau, nes jie sunkus... Nemanau kad toki daikta verta siustis.
'LENTELES'
Tai stiklines ir skardines skalbimo lentos turguje galima tokias nusipirkti ir pas mus. Ir tikrai nefantastiskomis kainomis.
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Aha
I marcias taikotes?
Jūruže, okiu groziu pridejai... O jau kokia grazi rankine...
Papildyta:
[/quote]
Aha
I marcias taikotes?
Jūruže, okiu groziu pridejai... O jau kokia grazi rankine...
Ei koki vaikiski daikciukai faini..
O klausykit, o idomu- imanoma nuvelti be siuliu vaikiska kombinzoniuka pvz? ir kaip? tipo vaiko maketa daryt ir apvelinet, ar kaip? Bo man kaip ir aktualu, vaikas gims gruodi- jei kokios svelnutes merino vilnos- gal galima ka nors silto ir grazaus nuvelti..
Idejos- welcome:))
O klausykit, o idomu- imanoma nuvelti be siuliu vaikiska kombinzoniuka pvz? ir kaip? tipo vaiko maketa daryt ir apvelinet, ar kaip? Bo man kaip ir aktualu, vaikas gims gruodi- jei kokios svelnutes merino vilnos- gal galima ka nors silto ir grazaus nuvelti..
QUOTE(*Diva* @ 2006 06 09, 20:41)
Ei koki vaikiski daikciukai faini..
Manau turetu but galima... As irgi noriu svarkeli savo vyriokui nuvelt, nes vasara kotai veluoja. Bandysiu kirpti tokia svarkelio forma ir toliau kaip rankinuka daryt. Matysim ar kas gausis... Kombinezonui tada toki kaip kombinezonas iskarpa padaryt...