Sveikos,
Na puikių čia darbų privėlėte
Aš va irgi užsiimu tuo, Vilniuje į kursus vaikščiojau kartu su savo kūdikiais
Tai kai išsiryškinsiu, kaip fotkes įdėti, permesiu darbelius savo
Kalusimas: tai iš ko šablona darote raninei?Kieta imate?To plastiko neradau ermitaže.Turbūt jau viskas iššnekėta, jei nesunku, paaiškinkit...dekui
Papildyta:
Oi, atleiskite už klaidas, ateityje būsiu atidesnė
QUOTE(Minesota @ 2006 06 09, 09:25)
Kauno ABC kainos tikrai labai geros . Aš Vilniuje 3-4 kartus brangiau moku už vilną. Oi, kaip noriu tos pigios kaunietiškos vilnelės.
nera ko girti ta kaunietiska vilna - parduodama ir prastai besivelianti, tik laikas sugaistamas
QUOTE(mari4 @ 2006 06 09, 10:06)
nera ko girti ta kaunietiska vilna - parduodama ir prastai besivelianti, tik laikas sugaistamas
O man kaunietiška . Vienas malonumas su ja dirbti.
Gal kokia ir buvo atvežta partija nekokibiškos , bet man pakliuvo gera , tad veliu ir kaifuoju
QUOTE(Sraigutė @ 2006 06 09, 10:02)
Sveikos,
Kalusimas: tai iš ko šablona darote raninei?Kieta imate?To plastiko neradau ermitaže.Turbūt jau viskas iššnekėta, jei nesunku, paaiškinkit...dekui
Papildyta:
Papildyta:
As sablona darau is paprasciausio parduotuvinio maiselio
nu aš niekaip nesuvokius
Išsikerpi iš maišelio tą forma ir aplink ją vynioji vilną?Aš noriu rankinės be siūlių...
Matai, Aš savo mažą tašiuką vėliau ant medinės pliauskos, viosą užvėlaiu , paskui prakirpau vieną šoną ir gavosi toks be siūlių, bet neturio tokio dydžio medinės, kad galėčiau norimą rankinę nusivelti
neįsivaizduoju, kaip ant to maišo vyniosis vilna, nu reik bandyt, bet bijau sugadinti, gaila tiek kiekio...
o dekorą ir kamšyti per tą maišą tiesiai ???
Nu čia jaučiuosi tikrai "blond"
Atleiskit
Papildyta:
Saullute, tavo raniknė superinė
Išsikerpi iš maišelio tą forma ir aplink ją vynioji vilną?Aš noriu rankinės be siūlių...
Matai, Aš savo mažą tašiuką vėliau ant medinės pliauskos, viosą užvėlaiu , paskui prakirpau vieną šoną ir gavosi toks be siūlių, bet neturio tokio dydžio medinės, kad galėčiau norimą rankinę nusivelti
neįsivaizduoju, kaip ant to maišo vyniosis vilna, nu reik bandyt, bet bijau sugadinti, gaila tiek kiekio...
o dekorą ir kamšyti per tą maišą tiesiai ???
Nu čia jaučiuosi tikrai "blond"
Atleiskit
Papildyta:
Saullute, tavo raniknė superinė
Sraigute, perskaityk šitą (6-tą) veltinio temą. Rasi atsakymus ir iš ko lekalus daryti ir kaip vilną dėlioti.
Papildyta:
Sraigute, tiesa, kalba ėjo apie piniginės vėlimą, bet vilnos dėliojimo principas yra toks pats.
Papildyta:
Sraigute, tiesa, kalba ėjo apie piniginės vėlimą, bet vilnos dėliojimo principas yra toks pats.
Dekui tau...
Prisipažįstu, patingėjau...na, nalabai yr laiko, kai du mažiai zuja aplink, o kai miega-aš dažniausiai tai pat
vakare perskaitysiu nuo a iki z
Prisipažįstu, patingėjau...na, nalabai yr laiko, kai du mažiai zuja aplink, o kai miega-aš dažniausiai tai pat
vakare perskaitysiu nuo a iki z
Na, radau ko man reikia šios temos pirmuosiuose puslapiuose, smagu laaaaaabai, ačiū.
Sakau, kad ir jokių kursų nereikia beveik, dalinatės patirtimi iki smulkmenų.
Šaunu
Tai kada persiųsiu savo darbus -darbelius...
Sakau, kad ir jokių kursų nereikia beveik, dalinatės patirtimi iki smulkmenų.
Šaunu
Tai kada persiųsiu savo darbus -darbelius...
ka ti k ishkepta apyranke ale, kaip ji shildo ar man vaidenasi, bet silciau su ja
QUOTE(Kalinka @ 2006 06 09, 18:51)
ka ti k ishkepta apyranke ale, kaip ji shildo ar man vaidenasi, bet silciau su ja
nai nai
žėk žiema ir šildymo nereiks
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 08, 20:21)
Ir kam Jei jį atveštų ponios kainuotų netoli 40lt
Gerai sakai užtenka ką randam, jei galvą turi tai pritaykysi ką nors
Na as irgi naudoju parankines priemones: burbuliuota plevele, bambukinius kilimeliu ir dar turiu muiline, kurios forma ir dugnas labai primena 'akmeneli'
O 'akmenelis' vertas kokiu 5 Lt. nedaugiau Ir gal netrukus pasirodys pardavimui.
O del 'poniu', tai manau jei ji atveztum TAMSTA tai kainuotu ir kokiu 70 Lt
Dar atsimenu kokiomis kainomis pasiulet vilnele ir silka o juk visai nesunku suzinoti kiek ji kainavo tamstai is tikruju
Jei rimtai - uzsienyje 'akmenelius' parduoda po $9-10 (tai butu 25-27 Lt) Pridejus siuntimo islaidas savikaina tikrai gautusi apie 30 Lt ir dar daugiau, nes jie sunkus... Nemanau kad toki daikta verta siustis.
'LENTELES'
Tai stiklines ir skardines skalbimo lentos turguje galima tokias nusipirkti ir pas mus. Ir tikrai nefantastiskomis kainomis.