Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Minesota @ 2006 06 08, 21:13)
VITA V, labai labai fainas meškutis!!!  Toks mielas ir geras smile.gif

aciu ax.gif man irgi jis toks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 08, 20:38)
As siandien pirma karta veliau su adatom karsta.gif stai rezultatas bigsmile.gif

user posted image

wub.gif jau toks meilutis, noris prie širdies wub.gif wub.gif wub.gif glaust 4u.gif . Nepasakysi, kad čia pirmas darbelis bigsmile.gif . Grožis neišpasakytas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 06 08, 11:02)
Va ir man butu idomu kaip ir kam tiksliai juos naudoti... Kiek isivaizduoju dydis toks, kad tilptu i delna. Principe, cia kaip ir sumazinta velimo lenta, tai gal kokiems kruopstesniems velimams naudojama, rankines kampams, krastams ir kitoms sunkiai prieinamoms vietoms pavelti ir padailinti... g.gif
Gal doseth geriau tegu mums paaiskina, ji tai zino, o as tik spelioju smile.gif
Reiks pasidaryti ir isbandyti, kada nors smile.gif

AŠ NEŽINAU schmoll.gif Mano rankos geriausi akmenėliai.
O JEI RADAI NUOTRAUKĄ TAI BUK MALONINGA IR PAAIŠKINK. tongue.gif Pamiršai apie lentutes g.gif
Papildyta:
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 08, 21:38)
As siandien pirma karta veliau su adatom karsta.gif stai rezultatas bigsmile.gif

user posted image

Nu laaaaaaaabai fainutis wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Minesota @ 2006 06 08, 20:42)
Kaip suprantu, Lietuvoj originalių akmenėlių vėlimui nenusipirksi  schmoll.gif .  Na, bet mes statybinių prekių parduotuvėse randam vėlimui tinkamų dalykų  biggrin.gif .  Gerai paieškojus galima ką nors pritaikyti  g.gif

Ir kam rolleyes.gif Jei jį atveštų ponios kainuotų netoli 40lt
Gerai sakai užtenka ką randam, jei galvą turi tai pritaykysi ką nors mirksiukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
Buvau vel vakar ABC parduotuvej,
karsinys 20 lt ,sluoksna 25 lt uz kg.
Yra ir dazytos-karsinys -25 lt, sluoksna -30 lt uz kg, galima pirkti ir gramais.
Spalvos ivairios, siuo metu nera tik zalios ir melynos,
yra labai grazios pilkos, rudos, juodos spalvos.
Naujokems rasau adresa-
Kaunas Taikos 117 A, prie urmo bazes ziedo.
Iki rugsejo 1 d.-sestadieniais nedirbs.
Atsakyti
vita-V- koks fainutis meskutis..smile.gif)))
Atsakyti
Nu tikrai, meskutis nerealiai grazus smile.gif
O kazkas bijojo kad neiseis velti smile.gif
Atsakyti
Kazkoks durniu laivas pas mane su SM ...
Ar ir pas jus taip pat ?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 06 09, 07:48)
Buvau vel vakar ABC parduotuvej,
karsinys 20 lt ,sluoksna 25 lt uz kg.
Yra ir dazytos-karsinys -25 lt, sluoksna -30 lt uz kg, galima pirkti ir gramais.
Spalvos ivairios, siuo metu nera tik zalios ir melynos,
yra labai grazios pilkos, rudos, juodos spalvos.
Naujokems rasau adresa-
Kaunas Taikos 117 A, prie urmo bazes ziedo.
Iki rugsejo 1 d.-sestadieniais nedirbs.

VALIO VAŽIUOSIU Į KAUNĄ
Kažkam bus negera mirksiukas.gif biznis braška:siena
Atsakyti
Aciu, merginos, uz pagirimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 06 09, 08:40)
VALIO VAŽIUOSIU Į KAUNĄ
Kažkam bus negera  mirksiukas.gif  biznis braška:siena

ne visos turi galimybių iki Kauno nulėkt wink.gif ir kai reikalingas kiekis mažas, tai galima ir daugiau pamokėt..... Į Kauną dėl 20 gr padekoravimui skirtos spalvos tikrai nelėksiu biggrin.gif
Papildyta:
VITA V aš irgi prisidedu prie liaupsių. neįtkėtina, kad iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Kauno ABC kainos tikrai labai geros thumbup.gif . Aš Vilniuje 3-4 kartus brangiau moku už vilną. Oi, kaip noriu tos pigios kaunietiškos vilnelės.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 06 09, 09:17)
ne visos turi galimybių iki Kauno nulėkt wink.gif ir kai reikalingas kiekis mažas, tai galima ir daugiau pamokėt..... Į Kauną dėl 20 gr padekoravimui skirtos spalvos tikrai nelėksiu  biggrin.gif
Papildyta:
VITA V aš irgi prisidedu prie liaupsių. neįtkėtina, kad iš pirmo karto thumbup.gif

is pirmo blush2.gif kita karta nebus tokios dideles ausys, nes sitas meskiukas man kulverstuka primena blush-anim-cl.gif hihihi.gif
Atsakyti