Tikiuosi nieks nesupyks, kad atidarysiu nauja tema. Tuo paciu pasigirsiu ir savo pirmuoju darbeliu
Vota labai grazi apyranke, ir spalvytes
kaip tik ir as norejau pasigirti, bet kaip visada ten kur reikia neleidzia ikelti foto
Papildyta:
kaip tik ir as norejau pasigirti, bet kaip visada ten kur reikia neleidzia ikelti foto
Papildyta:
pabaigiau velt savo bjauriaja raudonaja vilna. Pridejau dar visokiu raudonu-geltonu-oranziniu, tai taip baisiai akiu nedrasko. Laukiu kol isdzius
jau prasikaliau tapkes velt
jau prasikaliau tapkes velt
QUOTE(lijo @ 2006 05 31, 22:10)
kažkokia tragedija nesivelia man karoliukai nors tu ką ar muilas ne tas, ar perdaug sudrėkinu, ar permažai... skyla ir tiek jau drėkindama vilnelę matau, kur bus įtrūkimai gal perskystai į kamuoliuką susuku ?
As tai susidedu tolygiai vilna ir ispradziu sudrekinusi nespaudziu. Trp ranku paveliu kol plutele pasidaro ir isleto sukdama spaudziu. Geriau paaiskins kitos velejos, nes is manes dar prasta veleja...
O man niekaip nesigauna pinigine....
QUOTE(vota @ 2006 05 31, 22:14)
As tai susidedu tolygiai vilna ir ispradziu sudrekinusi nespaudziu. Trp ranku paveliu kol plutele pasidaro ir isleto sukdama spaudziu. Geriau paaiskins kitos velejos, nes is manes dar prasta veleja...
darau viską kaip per kursus prisakė - susuku vilnelę kaip siūlų kamuoliuką, sudrėkinu, pamuiluoju rankas ir nespausdama suku o tas vilnos kamuoliukas jau drėkinant man bliūkšta
QUOTE(lijo @ 2006 05 31, 22:23)
darau viską kaip per kursus prisakė - susuku vilnelę kaip siūlų kamuoliuką, sudrėkinu, pamuiluoju rankas ir nespausdama suku o tas vilnos kamuoliukas jau drėkinant man bliūkšta
Labuks,
Kai pradedi sukti, truputi vidurėli stipriau susuk, o jai vistiek yra įskilimas ant viršaus užsuk dar vieną sluoksnį. Debaiginėk ant banbukinės servetėlės Pavyks...
QUOTE(DOSETH @ 2006 05 31, 22:40)
Labuks,
Kai pradedi sukti, truputi vidurėli stipriau susuk, o jai vistiek yra įskilimas ant viršaus užsuk dar vieną sluoksnį. Debaiginėk ant banbukinės servetėlės Pavyks...
Papildyta:
Aš Klaipėdoj
Papildyta:
Aš Klaipėdoj
hmmm... stipriau susukt sausą vilnelę, taip ? jau buvau skaičius apie tavo gudrybę su bambukine servetėle - dabar tik ji man ir padeda
QUOTE(uups @ 2006 05 31, 23:02)
kaip ta forma gali prapult?
Kai jau suku i plevele su burbuliukais ir i ta padekliuka, tai viena puse pavaziuoja ir gaunasi iskraipyta forma. Ta prasme virsutinis vilnos sluoksnis pasislenka i prieki.
vota, tai turbut per anksti nusimi nuo ishkarpos kol dar neigudai, kad butu saugiau, pavelk ilgokai, kad gerai sukibtu vilna ir pradetu darytis siek tiek 'per maza' ishkarpai.
o siules kad nesimatytu tai vilnele atidziai klok, ties krastais daryk skystesne, kad uzlankscius nesigautu dvigubas storis nei visos pinigines. Taip pat velti pradek nuo krashteliu link centro. Siaip,- praktikos reikalas..niekas negime mokedamas
Papildyta:
per anksti suki. akaip tu cia suki? i abu iskart? Bandyk velt vien rankom, arba i padekliuka suk tik tada, kai jau gerokai apvelei rankomis...
o siules kad nesimatytu tai vilnele atidziai klok, ties krastais daryk skystesne, kad uzlankscius nesigautu dvigubas storis nei visos pinigines. Taip pat velti pradek nuo krashteliu link centro. Siaip,- praktikos reikalas..niekas negime mokedamas
Papildyta:
QUOTE(vota @ 2006 05 31, 20:12)
Kai jau suku i plevele su burbuliukais ir i ta padekliuka, tai viena puse pavaziuoja ir gaunasi iskraipyta forma. Ta prasme virsutinis vilnos sluoksnis pasislenka i prieki.
per anksti suki. akaip tu cia suki? i abu iskart? Bandyk velt vien rankom, arba i padekliuka suk tik tada, kai jau gerokai apvelei rankomis...