QUOTE(krepsyte @ 2013 10 09, 07:42)
O aš paskutinį dariau su Olivem ir makalavau taip, kaip prolipid'ą - apie 30 sek. su blenderiu, o po to netvarkingais judesiais su šaukšteliu ir ilgiau negu paprastai gaminant su Olivem (bet ne pusė val.
). Man kremas pasirodė savo struktūra lyg ir panašus į kremą su prolipid
Juk abu sudaro lameliarinę struktūrą... arba bent jau turi sudaryti
Apie pojūčius ant odos daug komentuoti negaliu, nes oda nėra kaprizinga, todėl gerai toleruoja ir Olivem ir Prolipid. Aišku, jei aliejinė dalis nėra didelė.
As tai pagalvojau, gal kaip tik reikejo didesnes aliejines dalies, kad labiau patiktu.
(buvo 16.5% alieju ir 2% squalane emulsiklio 5%) su prolipidu toki darausi ir net labai kremas patinka. O su olivem 1000 toks tempimo jaumsas. Lyg vaskas sustingo ir neina net raumenis pajudinti
dar su kazkokiu vasku man taip buvo. Berods su montanovu. Nes jo irgi nebenaudoju po poros bandymu.
Gal ir su kitais emulsikliais taip butu, bet kitu vienu beveik nenaudoju, o derinu dazniausiai su cukraus esteriu. Nors su montanovu ir derinyje su esteriu nepatiko
QUOTE(mairux @ 2013 10 09, 07:56)
Man irgi nelabai patiko Olviem1000, is pradziu galvojau, kad alieju nepataikau, bet dabar vel gaminau, atrodo neriebus, o pasitebus vakare, ryte oda buna riebaluota. O koks cia kremas su lecitinu ir cukraus esteriu? Cukraus esteris tai ester de sucre is AZ?
Ir dar, gal galima placiau apie nenuplaunama kondicionieriu, turbut kazka praleidau...
Tai gal per daug kremo tepate? Man veidas riebaluotas nebuna net nuo dabar i lauka naudojamo kremo su 30% alieju. Tepu ant toniku apipurkstos odos, kremo reikia labai mazai.
taip ester de surce.
Apie nenuplaunama kondicionieriu as nesenai klausiau merginu, kaip naudoja ir kiek % alieju deda. Ar neapsunkina joms plauko. Daugiau berods ir nesnekejom
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 10 09, 14:34)
O kas tas prolipid? kaip vaskas?
tai emulsinis vaskas. To apie kuri kalbejome pilnas pavadinimas - prolipid141