QUOTE(Šarka-Li @ 2013 10 02, 16:49)
Mergaitės, o gal žinote, koks aktyvus komponentas tiktų iš tarim aromanatura, vietoj to is AZ arrow root?
Žodžiu, bandau "sukurti" receptą, veido kremą riebiai, brandžiai odai jeigu kas galėsite, padėkite, pakomentuokite, aš visai žalia. iš klaidų - mokomasi.
Taigi, svajoju, rašausi štai taip:
Graikinių riešutų al. 3ml
Abrikosų kaul. al. 1ml
Puiklapių arba tamanu al. 1ml
Olivem 1000 1g
Arbatmedžio hidrolatas 10ml
Distiliuotas vanduo 3,5 ml
Glicerinas 0,5 ml
Vitaminas E 4lašai
Greipfrutų sėklų ekst. 4 lašai
Čia šituos rodmenis ml tai nurašiau praktiškai nuo alionuko bloge esančio kremo, nes nelabai man dar daeina kiek galima ko dėti... ir nežinau ar daeis bet man dar reikia kokio nors aktyvo kaip suprantu, nuo senėjimo, nes tai brandi oda.
Jeigu galite pasakykite, ar čia išeitų man kas nors.
Žodžiu, bandau "sukurti" receptą, veido kremą riebiai, brandžiai odai jeigu kas galėsite, padėkite, pakomentuokite, aš visai žalia. iš klaidų - mokomasi.
Taigi, svajoju, rašausi štai taip:
Graikinių riešutų al. 3ml
Abrikosų kaul. al. 1ml
Puiklapių arba tamanu al. 1ml
Olivem 1000 1g
Arbatmedžio hidrolatas 10ml
Distiliuotas vanduo 3,5 ml
Glicerinas 0,5 ml
Vitaminas E 4lašai
Greipfrutų sėklų ekst. 4 lašai
Čia šituos rodmenis ml tai nurašiau praktiškai nuo alionuko bloge esančio kremo, nes nelabai man dar daeina kiek galima ko dėti... ir nežinau ar daeis bet man dar reikia kokio nors aktyvo kaip suprantu, nuo senėjimo, nes tai brandi oda.
Jeigu galite pasakykite, ar čia išeitų man kas nors.
Kremas, kuriame buvo naudota arow root pudra, turbut skirts riebiai odai. Tada jos funkcija buvo siek tiek sugerti riebalus. Galit naudoti ryziu pudra. Jeigu kremas buvo ne riebiai odai, tai gal buvo panaudota kaip tirstiklis. Tokiu atveju, jusu kremas be jos, greiciausiai bus truputi skystesnes konsistencijos.
Jusu ikeltas receptukas, sakyciau, tiesiog kremo baze. Reiketu kazkokiu aktyvu. Ir dabar jau po truputi orai salteja, tai gal neblogai butu truputi sviesto panaudoti (pvz. taukmedzio)