QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 28, 18:22)
Temperaturos tikrai turejo buti vienodos. o kas priskiriami aktyvanms??
siaip dejau alijosiaus milteliu, ir juos raso kad deti i hidrolata apie 30l bet kaip as idesiu i toki jeigu man reikia vandenine dali ir aliejine kaitinti daugiau. nesupratau sitos vietos. tai as kai sujungiau aliejus ir vandeni, tuomet maisiau maisiau maisiau, ir jau i pravesuse mase sudejau tuos miltelius
cia savo galva vadovavausi, tai gal ir blogai padariau
o olivem 1000 dejau tiek kiek buvo parasyta, dariau pagal si recepta:http://naturaltouch.ucoz.net/load/veidui/kremas_jautriai_odai_raminantis_priesuzdegiminis/1-1-0-80 tik nedejau agurko ekst., ir dejau alyvuojiu skvalano plius. nedejau dar to eterinio, biosol ir bisabolol.
Yra aliejai, sviestai - riebaline faze, vanduo, hidrolatai, infuzai, nuovirai - vandenine faze ir sias dalis sujungiantis komponentas - emulsiklis: biciu vaskas, lecitinas, ivairus emulsiniai vaskai. Is siu triju komponentu gaunasi kremas.
Visa kita, ka dedat i krema, tai jau aktyvus priedai, kurie dedami kazkokiu tikslu - kad oda drekintu, raminti, minkstintu ir pan.
Alavijo miltelius reikejo atskirai istirpinti nedideliam kiekyje vandenines fazes ir supilti, kai emulsja jau praveso. Prie kremo recepto, pagal kuri darete, butent taip ir yra parasyta
Ne tik alavijo ekstrakta, bet ir kitus miltelinius komponentus visada prasitirpinu nedideliam kieki vandenines fazes. Tiesiog taip sudeti milteliais greiciausiai neistirpo. Bet ar vanduo del to atsiskyrineja nezinau. Gal tiesiog per trumpai plaket
QUOTE(neringa.jn @ 2013 09 28, 21:41)
Darausi ir aš nenuplaunamas priemones dėl to kad gaila nuplauti
Aliejų dedu iki 5 proc., su BTMS kremukus plaukams, o su Guar silk iš theherbarie geliukus, aš vadinu fluidus. Prikraunų gėrių, negaila
. Labai ilgam užtenka, kaip ir zydre tepu tik plaukus.
As irgi vakar susimakalavau pirma bandyma nenuplaunamo. Alieju dejau nedaug - brokoliu al. 2.5%. Jei netiks kaip nenuplaunamas, sunaudosiu kaip nuplaunama