Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

Sveikos. As tai su suneliu ligonineje. Bet siandirn grisim namo. Tad atsigave vel kibsiu i kremo gamyba,juolab,kad gavau uzsakyma is aromanatura bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 09 27, 09:22)
Merginos kas naudojat NEnuplaunamus plauku kondicionierius. Darot be aliejines dalies?
Plauku neapsunkina toks kondicionierius? Greiciau plaukai riebaluojasi?
Tiek visokio gerio prikraunu as i kondicionierius. Taip gaila, kad viskas nubega i kanalizacija ax.gif Vis galvoju pasidaryti nenuplaunama, bet kazkodel prisibijau, kad plaukai greiciau riebaluosis rolleyes.gif

as atitaikiusi thumbup.gif paskutini karta kaip pyniausi kasa biggrin.gif kirpėja visa laika snekejo kaip blizga ir kokie plaukai biggrin.gif ir labai domėjosi ka tepu ax.gif
savaitgali vel gaminsiu puskė prašė, tai reikės aprasyta recepta pakoreguoti nors jis nelabai ir pasikeitęs tik gal emulsiklo siek tiek daugiau

Šarka-Li sveikit 4u.gif
Atsakyti
Zydrem, parašykit receptuką
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 27, 10:24)
Zydrem, parašykit receptuką

cia pažiūrėkit mirksiukas.gif tik paskutini karta dejau 3 gramus emuliklio tik btms ,ir supyliau i buteliuka na toki kaip nuo skysto muilo mano kasom uztenk pora paspaudimu ant išplautu nusausintu plauku užtepu ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 27 rugsėjo 2013 - 10:35
Gal kas bandė gamint skalbiklius su tulžimi?
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 27, 11:35)
cia   pažiūrėkit  mirksiukas.gif  tik paskutini karta dejau 3 gramus emuliklio  tik btms  ,ir supyliau i buteliuka na toki kaip nuo skysto muilo mano kasom uztenk pora paspaudimu ant išplautu nusausintu plauku užtepu ir viskas  ax.gif

Tepi tik ant kasu. Kur plaukai prie galvos netepi? Nezinau ar aiskiai paklausiau ax.gif

O as siandien nutariau duoti reabilituotis olivem 1000 emulsikliui. Daug kam jis patinka, o as seniai kelis kart bandziau veidui su juo gaminti ir man neitiko. Tad taip ir palikau ji. Sikart emiau ta pati recepta pagal kuri darau su prolipidu, tad matysiu skirtumus pakeitus emulsikli. Katik sumakalavau labai maza kieki pabandymui. Ziuresiu ar reabilituosis olivem 1000 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 09 28, 15:45)
Tepi tik ant kasu. Kur plaukai prie galvos netepi? Nezinau ar aiskiai paklausiau  ax.gif

aha tik ant kasu biggrin.gif bet kaip delnuose beveik nieko nelieka dar per ir galva perbraukiu ax.gif
Atsakyti
Mano kondicionierius pasibaige, tai reikes pabandyti nedideli kieki nenuplaunamo pasidaryti. Gal patiks rolleyes.gif
Dabartinis tai man labai patinka, bet kad gaila tu visu geriu, kurie i kanalizacija nubega doh.gif
Atsakyti
Sakykite, jeigu nuo kremo atsisloksniuoja vanduo (matosi truputi, nezinau kaip bus paskui), ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 09 26, 21:32)
O jei užsišaldyti ledukų formelėse?  g.gif

Aš užsišaldau mėtų arba rožių žiedlapių "arbatą" ledukų formelėse, man, pelėdai biggrin.gif ryte padeda greičiau atsibusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 28, 17:33)
Sakykite, jeigu nuo kremo atsisloksniuoja vanduo (matosi truputi, nezinau kaip bus paskui), ka tai reiskia?

O temperaturos jungiant fazes vienodos buvo? Aktyvus sudejot jau atvesus? Po kurio laiko pamatet, kad atsisluoksniuoja?
Jeigu viskas buvo teisingai daryta, tai greiciausiai reikejo truputi daugiau emulsiklio, kad suristu visa vandeni. Arba kitaip sakant vandenines fazes truputi per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 09 28, 17:46)
O temperaturos jungiant fazes vienodos buvo? Aktyvus sudejot jau atvesus? Po kurio laiko pamatet, kad atsisluoksniuoja?
Jeigu viskas buvo teisingai daryta, tai greiciausiai reikejo truputi daugiau emulsiklio, kad suristu visa vandeni. Arba kitaip sakant vandenines fazes truputi per daug 4u.gif

Temperaturos tikrai turejo buti vienodos. o kas priskiriami aktyvanms?? blush2.gif siaip dejau alijosiaus milteliu, ir juos raso kad deti i hidrolata apie 30l bet kaip as idesiu i toki jeigu man reikia vandenine dali ir aliejine kaitinti daugiau. nesupratau sitos vietos. tai as kai sujungiau aliejus ir vandeni, tuomet maisiau maisiau maisiau, ir jau i pravesuse mase sudejau tuos miltelius g.gif cia savo galva vadovavausi, tai gal ir blogai padariau g.gif o olivem 1000 dejau tiek kiek buvo parasyta, dariau pagal si recepta:http://naturaltouch.ucoz.net/load/veidui/kremas_jautriai_odai_raminantis_priesuzdegiminis/1-1-0-80 tik nedejau agurko ekst., ir dejau alyvuojiu skvalano plius. nedejau dar to eterinio, biosol ir bisabolol.
Atsakyti