laba
zydrem, atsekiau kai man rašėte apie alionuko sita krema: http://naturaltouch....iminis/1-1-0-80 aš kaip tik jį ir noriu pasigaminti. sakėte, jog galiu keramidus pakeisti skvalanu. o d-pantenolis ir pantenolis tai vienas ir tas pats?
dar man neaisku kas tas bisabololis, cia jis raminantis, priesuzdegiminis kiek skaitau AZ? o biosol? aromanatura man regis ju neturi. kuo pakeisti, ar nedeti visai? ar yra kur LT pirkti?
Papildyta:
Beje, aciu pries tai atsakiusioms del pirkimo ellmuilas ir aromanatura turesiu raumeny
Sveikos:)
aš tai kaip pradėjau nuo AZ, tai ties ta vieta ir sustojau..jei kur ir apsikerku, tai labai minimaliai..ir vėl grįžtu prie AZ.
aš tai kaip pradėjau nuo AZ, tai ties ta vieta ir sustojau..jei kur ir apsikerku, tai labai minimaliai..ir vėl grįžtu prie AZ.
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 23, 09:47)
laba
zydrem, atsekiau kai man rašėte apie alionuko sita krema: http://naturaltouch....iminis/1-1-0-80 aš kaip tik jį ir noriu pasigaminti. sakėte, jog galiu keramidus pakeisti skvalanu. o d-pantenolis ir pantenolis tai vienas ir tas pats?
dar man neaisku kas tas bisabololis, cia jis raminantis, priesuzdegiminis kiek skaitau AZ? o biosol? aromanatura man regis ju neturi. kuo pakeisti, ar nedeti visai? ar yra kur LT pirkti?
Papildyta:
Beje, aciu pries tai atsakiusioms del pirkimo ellmuilas ir aromanatura turesiu raumeny
Papildyta:
nebutinai pagal sita gaminkit ,ir ramutes tas pats paprasciausia kremas tinka pradziai su olivem1000 emulsikliu galvoju kad pradziai ne tir geriau bandyti su juo tikrai gausis gerai as bandyciu ramutes
jus reikia
1 emlsiklio
2 pantenolio arba d-pantenol cia vienas ir tas pats
3 alantoinas ir nemaisytu
4 konservanto kaip kd aliniuko recepte biosol
5 skvalanas,hialuronas,silko ,alavijo milteliai ,keramidai -gali palaukti sekancio karto pirkite viena is ju kuri
viska nusiperkt ir verdat krema
bisaboli is AZ ji galit palikti ir sekančiam kartui
QUOTE(zydrem @ 2013 09 22, 16:07)
as ir panasiai bet kaip mano rastas buna net ir man pačiai neiskaitomas tai as i vorda deja ir spausdinau ,kur produktas tirpsta ,kiek jo galima naudoti ,su kuo dera ir pan
pradžiai galima ir is aromanatural ziureti, skaitinėti ir informacijos nemažai prie produktu http://www.aromanatural.lt/gamyba.html
pradžiai galima ir is aromanatural ziureti, skaitinėti ir informacijos nemažai prie produktu http://www.aromanatural.lt/gamyba.html
as irgi taip dariau, dar ir dabar ta papke su lapais susgetais isitraukiu ir pasiziuriu pas mane net lenteles padarytos su grafomis kad aiskiau butu ir greiciau suziureti
Laba diena,
gaminuosi hidroliatus, makaluoju aliejų mišinukus, bet vat, kremo dar negaminau, bet šis labai įstrigo ir norisi pasigaminti, nors kaip pirmam kartui gal sudėtingas, bet bandysiu mažą kiekį, tikiuosi pavyks. Tik toks neaiškumas dėl konservanto, ar tiktų šiame recepte kaip konservantą naudoti Greipfrutų sėklų ekstraktą 75% koncentracijos ar reiktų naticido?
Atsiprašau, jei klausimas kvailas ar kartojasi, skaitau šias temas, bet kol nepabandysiu gaminti turbūt visa informacija, tebus tarsi susipainiojęs siūlų kamuolys.
gaminuosi hidroliatus, makaluoju aliejų mišinukus, bet vat, kremo dar negaminau, bet šis labai įstrigo ir norisi pasigaminti, nors kaip pirmam kartui gal sudėtingas, bet bandysiu mažą kiekį, tikiuosi pavyks. Tik toks neaiškumas dėl konservanto, ar tiktų šiame recepte kaip konservantą naudoti Greipfrutų sėklų ekstraktą 75% koncentracijos ar reiktų naticido?
Atsiprašau, jei klausimas kvailas ar kartojasi, skaitau šias temas, bet kol nepabandysiu gaminti turbūt visa informacija, tebus tarsi susipainiojęs siūlų kamuolys.
QUOTE(zydrem @ 2013 09 20, 22:36)
...cia rimos receptas mano pats mylimiausias ziema kuno kremas
[color=orange]Su biciu vasku gaminu kuno sviesta ir visada gaunasi . Idedu Pvz. 100 g receota:
vasko - 5.2 g
25 g sviestmedzio
25 g kokoso
10 g alyvuogiu
10 g monoi ( arba morku jeigu vasara)
28 g H2O
2 g glicerino
8 konservantas
10-15 l kokosokvapo ( arba EA pasiriktinai)...
[color=orange]Su biciu vasku gaminu kuno sviesta ir visada gaunasi . Idedu Pvz. 100 g receota:
vasko - 5.2 g
25 g sviestmedzio
25 g kokoso
10 g alyvuogiu
10 g monoi ( arba morku jeigu vasara)
28 g H2O
2 g glicerino
8 konservantas
10-15 l kokosokvapo ( arba EA pasiriktinai)...
QUOTE(Ramzetė @ 2013 09 25, 11:11)
Laba diena,
del konservanto tai ziurekite ka raso pardavėjas ,kiek procentu jo reikia su kuo nepataria kartu deti ir t.t as naudoju cograna is AZ
jai jus turite greipfrutų eks.tai manau kad ir tiks
QUOTE(zydrem @ 2013 09 25, 17:21)
del konservanto...
Neturiu kol kas jokio konservanto.
Planavau pirktis rozmarinų CO2 ekstraktą, gasulo molio prausiklio didesnį kiekį pasigaminti...
Kas per "žvėris" tas cograna, nes AZ prie konservantų nerandu jo Gal tai Cosgard?
Gal ne ten ieškau?..
QUOTE(Ramzetė @ 2013 09 26, 16:21)
Planavau pirktis rozmarinų CO2 ekstraktą, gasulo molio prausiklio didesnį kiekį pasigaminti...
Kas per "žvėris" tas cograna, nes AZ prie konservantų nerandu jo Gal tai Cosgard?
Gal ne ten ieškau?..
Gal ne ten ieškau?..
taip taip sitas
as cia per skubuma ir neapsižiurejima su klaidom rasau
QUOTE(Ramzetė @ 2013 09 26, 16:21)
Gal ne ten ieškau?..
Gal ne ten ieškau?..
Taip taip, cosgard čia bus:)
Molio prausikliai bent jau man, tai labai greitai genda, užtai darausi tik tam kartui.
QUOTE(zydrem @ 2013 09 26, 16:29)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 09 26, 16:33)
Taip taip, cosgard čia bus:)
Molio prausikliai bent jau man, tai labai greitai genda, užtai darausi tik tam kartui.
Ačiū
Ir aš molio prausiklį darausi vienam kartui ar dviems, bet vat kirba mintis pasidaryti didesnį kiekį, tik šast iš šaldytuvo, nusiprausei ir psio.
Per KN pamokėlę buvau susimakalavusi didesnį kiekį, laikėsi apie 3 mėn., nesugedo.
QUOTE(Ramzetė @ 2013 09 26, 20:22)
Ačiū
Ir aš molio prausiklį darausi vienam kartui ar dviems, bet vat kirba mintis pasidaryti didesnį kiekį, tik šast iš šaldytuvo, nusiprausei ir psio.
Per KN pamokėlę buvau susimakalavusi didesnį kiekį, laikėsi apie 3 mėn., nesugedo.
O jei užsišaldyti ledukų formelėse?
Merginos kas naudojat NEnuplaunamus plauku kondicionierius. Darot be aliejines dalies?
Plauku neapsunkina toks kondicionierius? Greiciau plaukai riebaluojasi?
Tiek visokio gerio prikraunu as i kondicionierius. Taip gaila, kad viskas nubega i kanalizacija Vis galvoju pasidaryti nenuplaunama, bet kazkodel prisibijau, kad plaukai greiciau riebaluosis
Plauku neapsunkina toks kondicionierius? Greiciau plaukai riebaluojasi?
Tiek visokio gerio prikraunu as i kondicionierius. Taip gaila, kad viskas nubega i kanalizacija Vis galvoju pasidaryti nenuplaunama, bet kazkodel prisibijau, kad plaukai greiciau riebaluosis