QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 18, 10:10)
o ka dar turite omenyje - kokiu gaminimo ingridientu kas nors gali tureti atliekamu?
suprasti kaip apskaiciuoti isngridientus kremui?
suprasti kaip apskaiciuoti isngridientus kremui?
na gal pas kuria like emulsiklio ,pantenolio ir pan
kam jums dabar juos skaiciuoti imat pati paprasčia recepta jau suskaičiuota ir bandote gaminti krema ,yra Rmutes receptas ir as ta kur imeciau alionuko ,tikrai nesudetingas
visa info yra bent jau AZ prie gaminiu kiek deti jo i gamini su ko dera ir pan
as pradžiai ant buteliuku klijavau etiketes kur tirpsta,kiek procentu deti ir pan,su laiku to jau nereiks įsiminsite
http://www.aroma-zon...ulsifiante2.asp stai emulsiklis tas paprasciausias kur rase FB ,pas prancūzus jis nr2 ir skaitykit kas parašyta ,pries receptus yra jau parašytos formules kiek deti procentu emulsiklio,kiek alieju ir t.t. ir taip prie kiekvieno produkto surasyta yra
procentus paversti gramai ar miligramais matematinis reikalas
sudaugini du žinomus skaičius istrizai,padalini is kito žinomojo
cia is AZ pirma formule
6% emulsinis vaškas 2
30% augalinis aliejus Makadamijos riešutų
63.4% vandens
0.6% Konservatorių Cosgard[/I]
-------------------------------------------
30ml kremui
30*6=180/100=1.8
1.8 emulsiklio
9 aliejus
19.02- vandens
0.18 konservanto ---apie 6 lasus
viska arba sveriat gramai arba matuoja ml
jus susirasot jums reikiama sarasa produktu ir apie jos skaitykite ,palengva per laika viskas aiskes