Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,24tema

QUOTE(zydrem @ 2013 09 11, 23:07)
tai kaip suprantu vit C is AZ pirktas- tinkamas kartu naudoti su niacinamidu  g.gif

na, pagal jos išaiškinimą - taip, tiktų. Be to, jei pastebėjai, Caly yra kaip ir kokia AZ "ambasadorė" biggrin.gif Žodžiu, reklamuoja, "promautina" AZ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krepsyte: 11 rugsėjo 2013 - 21:32
QUOTE(krepsyte @ 2013 09 11, 22:31)
na, pagal jos išaiškinimą - taip, tiktų. Be to, jei pastebėjai, Caly yra kaip ir kokia AZ "ambasadorė" biggrin.gif Žodžiu, reklamuoja, "promautina" AZ...

biggrin.gif
gauna gal kokiu nuolaidu ir pan g.gif
nera man didelio poreikio situ dvieju vitaminu naudoti kartu
as ir išsiviriau gailuciu hidrolato ,(kvapas toks vos vos juntamas g.gif pora roziu zydejo tai tas dar idejau bet ju nei kvapo nera) ir dar ju pas mane kalnas liko doh.gif Kaunietes nenori teks dar pora kartu virti
Atsakyti
Zydrem, jei daug turi, gal saujelę galėtume į ką nors keisti? Pasidaryčiau glicerininį ekstraktą. Kitais metais reikės ir man pasisėti..
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 12, 09:25)
Zydrem, jei daug turi, gal saujelę galėtume į ką nors keisti? Pasidaryčiau glicerininį ekstraktą. Kitais metais reikės ir man pasisėti..

galiu galiu
galiu netgi snd vaziuodampasiimti zuikiu iki duru nunesti ir padeti ,gi niekams neprireiks ten ju ,tik kelintas austas ir butas priminkit man nepamenu doh.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif esu naujokė. susiradau šitą skyrelį, nes pradėjau domėtis, kaip galėčiau pati pasigaminti kremą, šampūna ir kokį lūpų balzamą. bigsmile.gif laiko neturiu į marias, bet kai tik turėsiu laisvesnę minutę, pulsiu skaityti nuorodas pirmame puslapyje. O į FB grupę turbūt patekti įmanoma tik pabendravus čia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 13, 11:38)
Labas visoms  4u.gif esu naujokė. susiradau šitą skyrelį, nes pradėjau domėtis, kaip galėčiau pati pasigaminti kremą, šampūna ir kokį lūpų balzamą.  bigsmile.gif  laiko neturiu į marias, bet kai tik turėsiu laisvesnę minutę, pulsiu skaityti nuorodas pirmame puslapyje. O į FB grupę turbūt patekti įmanoma tik pabendravus čia?  4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
prasom prasykite i ta grupe 4u.gif nuoroda yra pirmam puslapi , nera ten dideliu plepalu bet...

as dar apie gailutes biggrin.gif viriau hidrolata toks beveik be kvapo gavosi ,ir supilinejau i buteliuka liko gurksnis ai gi gaila ispilti biggrin.gif isgeriau biggrin.gif nu bet ir skonis blink.gif aitrus ,kartus ir dar net nezinau koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 13, 11:38)
Labas visoms  4u.gif esu naujokė. susiradau šitą skyrelį, nes pradėjau domėtis, kaip galėčiau pati pasigaminti kremą, šampūna ir kokį lūpų balzamą.  bigsmile.gif  laiko neturiu į marias, bet kai tik turėsiu laisvesnę minutę, pulsiu skaityti nuorodas pirmame puslapyje. O į FB grupę turbūt patekti įmanoma tik pabendravus čia?  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Nuorodas ir blogus sudetus i pirma puslapi tikrai pasinagrinekit ir senose temose labai daug informacijos 4u.gif Jeigu svarstot ar verta skaityti senas temas ir sugaisti laiko, tai mano nuomone ne tik verta bet BUTINA. Visos kazkada nuo informacijos rinkimo pradejome 4u.gif
Ir dabar kai ko nors prireikia (kazkada, kai skaiciau nereikejo, bet maciau, kad buvo kalbeta), tai einu senu temu vartyti wink.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif tai jau turbūt teks darbuotis šitiek skaitant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 09 13, 18:22)
Ačiū  4u.gif  tai jau turbūt teks darbuotis šitiek skaitant  biggrin.gif  4u.gif

man tai geriausia viskas ismena kaip ir gaminu ir skaitau biggrin.gif nes jei tik skaitysite viska is eiles ,viskas susipainios galvoje ir tie ,nusipirkit rekiamus priedus ir bandykit pacias maziausias kiekiais gaminti 4u.gif ir klauskite kas neaisku
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 13, 13:09)
sveika prisijungus   4u.gif
prasom prasykite i ta grupe  4u.gif  nuoroda yra pirmam puslapi , nera ten dideliu plepalu bet...
as dar apie gailutes  biggrin.gif  viriau hidrolata toks beveik be kvapo gavosi ,ir supilinejau i buteliuka liko gurksnis ai gi gaila ispilti  biggrin.gif isgeriau  biggrin.gif nu bet ir skonis  blink.gif  aitrus ,kartus ir dar net nezinau koks  g.gif

Ta "nežinia kokia" medžiaga ir veikia, aštri, tirpinanti, nujautrinanti. Relax-rido tokia paskirtis, aptirpinti nervų galūnėles, kad raukšlės atsipalaiduotų, lyg nuo botokso. Kiek jis veikia tai neaišku, nus-bet gal bent kiek ir veiks... Man tas paragavimas padėjo suprasti, kad hidroliatuose tikrai yra daugiau veikliųjų medžiagų, ne vien eterinių pėdsakai, o visas "bukietas" vandenyje tirpių aktyvų. Kiekvieno skonis žiauriai skiriasi. Gailučių skonis kaip ir pačios žolės, pakramtykit, suprasit. Žodžiu, hidroliatas jau tikiu kad ne vien placebo efektas... O yra tikrai daug kur taip sakoma, ir tuo tikima, rimti žmonės diskutuoja. g.gif 4u.gif 4u.gif

Sveika, Šarka-Li, smagu kad gretos gausėja. biggrin.gif
Iš principo tai gamybos klausimais teisingiau diskutuoti čia, nes lengviau ir patogiau paskui bet kam susirasti informaciją. FB visa kas bent kiek labiau asmeniška ir mažiau viešinama; nors grupei išaugus, to privatumo mažėja. Bet gi nieko tokio nepadoraus, ką reiktų slėpti, ten tikrai nėra. biggrin.gif biggrin.gif

Pradžiai gali, jei prancūzų nemoki, su googlo vertėju skaityti receptus prie produktų aroma-zonos parduotuvėje. Taip matysi, ko tau reikia, ko norėtum į receptą, ir jie tokie gana nesudėtingi, suskaičiuoti, aprašyti. Kelis padariusi, suprasi kas kaip, nieko čia stebuklingo.
Nors kaip pirmas kremukas akyse iš dveijų dalių virto kremu, malonų virpuliuką iki dabar prisimenu... lotuliukas.gif

O šampūno aš sau niekaip neatsiderinu. Kaprizingas daiktas tie plaukai. Tai sausina, tai riebina (kai pritobulinu), tai mažai putoja ir greit naudojasi... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 13 rugsėjo 2013 - 20:37
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 09 13, 21:37)

Nors kaip pirmas kremukas akyse iš dveijų dalių virto kremu, malonų virpuliuką iki dabar prisimenu... lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif man ir tas pats ax.gif
Atsakyti
As senas temas kartais is naujo paskaitineju, tai atrodo, kad is naujo skaityciau, kas anksciau buvo neaisku ir nesuprantama, tai dabr zymiai aiskiau
Atsakyti